Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 29 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Invisible Man, The (1933) [DVD]

    Invisible Man, The (1933) [DVD]

    Universal bracht onlangs een achttal horror klassiekers uit op DVD. Zowel apart als in een complete box zijn deze verkrijgbaar. DVD.nl lichtte \"The Invisible Man - 1933\" voor jou uit de box en recenseerde met zichtbaar genoegen dit prachtexemplaar uit de filmhistorie

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Prachtige box, heb hem afgelopen weekend aangeschaft. Invisible Man is naast Creature from the Black Lagoon een van m'n favorieten. Mooiste DVD-uitgave vond ik Dracula, met een nieuwe soundtrack van Philip Glass, een lange documentaire en goede beeldkwaliteit.
    StarTrader

  3. #3
    Super Member
    Registratie datum
    Jul 2002
    Woonplaats
    De Cirkel in Badhoevedorp

    Standaard

    Ik heb de losse DVD's er van waarvan ik The Mummy de leukste vind. Van mij mogen ze nog zo'n leuke box met oude SF en horrorfilms uit de jaren 30, 40 en 50 uitbrengen.

  4. #4

    Standaard

    Knap dat zoiets nog op dvd gezet kon worden,meestal gaan dit soort films/serie's voor 1950 snel verloren.

  5. #5
    Glorious Member
    Registratie datum
    Mar 2002
    Woonplaats
    somewhere in time

    Standaard

    Ik had de dvd's van Frankenstein en The Mummy al aangeschaft, maar heb inmiddels al weer twee titels uit deze serie besteld waaronder The Invisible Man. En inderdaad zoals Paul al schreef zijn ze zeer compleet met goede documentaires, informatief audiocommentaar en leuk reclamemateriaal zoals affiches en foto's. Het is te hopen dat meer oude films op een dergelijke manier op dvd uitgebracht gaan worden.
    "Fred, it's not quite dark enough, I can still see something"


  6. #6

    Standaard

    Pas geleden die box aangeschaft. ik vind oude films heel leuk, alleen jammer dat er te veel intriges zijn en dat het spannende en de aktie pas in de laatste minuten gebeurt.
    Mijn DVDtjes
    Geniet van het leven, dan zal de zon altijd schijnen

  7. #7

    Standaard

    Wat is de gemiddelde prijs van deze box?

  8. #8

    Standaard

    Ik heb hem voor 84 Euro gekocht, maar dat was iets eenmaligs. Denk dat de adviesprijs rond de 130 Euro ligt.
    StarTrader

  9. #9

    Standaard

    Ik heb inmiddels Creature from the black lagoon, Frankenstein, The bride of Frankenstein en The invisible man al aangeschaft. Ben ze trouwens nog niet in zo'n box tegen gekomen. De overige vier film volgen binnenkort, want die zijn gewoon briljante film die iedereen zou moeten hebben.

  10. #10

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Gerben van der Leun
    Wat is de gemiddelde prijs van deze box?
    Ik had hem voor €122,99
    Mijn DVDtjes
    Geniet van het leven, dan zal de zon altijd schijnen

  11. #11

    Standaard

    Heb me onlangs de box aangeschaft, eindelijk, want heb er lang op moeten wachten voor hij binnen was bij de FNAC.
    Het zijn sowieso allemaal juweeltjes en zou niet zo direct een favoriet kunnen aanduiden; misschien nadat ik ze allemaal nog eens bekeken heb, maar dat kan nog wel effe duren.
    Vraag me af waarom men niet meer van die fantastische classics uitbrengt, eventueel in box, want er is nog genoeg materiaal. De originele King Kong bijvoorbeeld.

  12. #12

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Martin X
    Vraag me af waarom men niet meer van die fantastische classics uitbrengt, eventueel in box, want er is nog genoeg materiaal. De originele King Kong bijvoorbeeld.
    In dit geval waren het natuurlijk wel allemaal films van één studio dus boxen met classics zullen wel schaars blijven denk ik. De originele King Kong is al uit op DVD regio 2 van RKO zonder extra's te koop bij Rodisc.

  13. #13

    Standaard

    Thanx Kaplan, maar zoals je zegt is die zonder extra's en héél duur (indien we het over dezelfde DVD hebben), bovendien zonder ondertitels, en dat is anders mooi meegenomen.
    Dus oefen ik nog maar wat geduld uit (grrrrrr, is niet direct mijn beste eigenschap).

    Vraag me eigenlijk af waar die grote filmstudio's op wachten om hun juweeltjes massaal op de markt te gooien, al dan niet in box...

  14. #14

    Standaard

    In Frankrijk is ie ook uit. Met aardige extra's, maar de Franse cut van de film (95 min) is jammer genoeg alleen in het Frans te beluisteren. De normale cut is wel gewoon in het Engels....
    De beeldkwaliteit schijnt ook beter te zijn dan die van de Britse R2 versie.

    EDIT: Nog even een linkje: http://www.dvdfr.com/dvd/dvd.php4?id=2218

  15. #15

    Standaard

    Hopelijk wordt dit een trend om nog meer klassiekers op dvd te zetten. Is echt 'verfrissend' om eens een aantal films uit het klassieke filmverleden te herondekken.

  16. #16

    Standaard

    Let even op mensen als in deze films bent geinteresseerd. Al deze titels zijn los/box al een tijdje uit in America. De meeste zijn daar OOP. De titel die wel nog bijbesteld kan worden is Dracula. Dit is zowel filmhistorisch als ook qua uitgave op zich de meest interessante titel (los van persoonlijke motieven natuurlijk). Ben je hierin geinteresseerd ga dan zeker voor de R1 versie want deze heeft een extra die op de europese versie ontbreekt: er staat een 2e spaanstalige versie van de film op! Deze werd tegelijkertijd (nou ja in de avonduren) op dezelfde set opgenomen met spaanse acteurs. In mijn ogen een waar collector's item. En het is natuurlijk weer onbegrijpelijk waarom wij europeanen dit moeten ontberen.
    Ik heb zelf een week of 2 geleden bij elvic de R1 versie van Bride of Frankenstein gekocht (jeugsentiment) voor 10 euro. Ook deze heeft een documentaire, audiocommentaar en productie foto galery.
    Certainty of death! Small chance of succes! What are we waiting for?
    DVD collectie

  17. #17

    Standaard

    Waarom die verschillen tussen R1 en R2?

  18. #18

    Standaard

    De rechten van de Spaanse versie zullen alleen in Amerika bij Universal liggen.....

    Dracula-R1 is trouwens volgens mij ook OOP.

  19. #19

    Standaard

    Je kunt ze beter los kopen dan in de box want ze kosten 14 euro per stuk maal 8 kom je op 112 euro i.p.v. 120. En als je ze per 2 koopt met een 4 euro korting van frs, dan kom je nog goedkoper uit.

  20. #20

    Standaard

    Euh... ik had die berekening ook gemaakt, maar in België kosten ze apart wel meer dan €14 per stuk, ook in de FRS. In de Fnac waren ze goedkoper, ik dacht €16 per stuk, maar dat kwam ook duurder uit.
    De box in de Fnac kostte echter maar €109.
    Het lijkt me dat de FRS een stuk goedkoper is in Nederland, vooral dan nog met die extra kortingen.

  21. #21

    Standaard

    Volgens mij zijn ze (nog?) niet te koop bij de FRS. Ik heb ze alleen maar gezien bij Van Leest voor 13.99 per stuk. Als je een kortingskaart hebt gaat daar nog eens 10% vanaf. Ik heb ze alle 8 los daar gekocht.

  22. #22

    Standaard

    R1 versie van Dracula is niet OOP! Hij is op diverse plekken te bestellen. Bij dvdempire hebben ze hem 2 weken geleden ongeveer een week in stock gehad. Daarna weer uitverkocht maar nog steeds te bestellen.
    Certainty of death! Small chance of succes! What are we waiting for?
    DVD collectie

  23. #23

    Standaard

    Ik zou deze box dolgraag willen hebben maar ik vind hem toch wel een beetje erg duur. Zodra ie een beetje in prijs zakt schaf ik hem onmiddelijk aan want ik ben dol op dit soort films en al helemaal op dit soort verzamelboxen!

  24. #24

    Standaard

    Ik heb vast weer iets gemist maar zijn er nou nog meer van dit soort boxen verkrijgbaar? In Engeland bij Blackstar heb ik een drietal mooie boxsets gevonden van Hammer, waarin o.a. de eerste Dracula met Christopher Lee zit. Kan de 5-disc Hammer Collection bestellen voor ongeveer 60 Euro (geheime doch zeer officiele en legale leverancier).

    Roept U maar? Kopen!? Wie kent deze films? BVD.
    StarTrader

  25. #25
    Super Member
    Registratie datum
    Jul 2002
    Woonplaats
    De Cirkel in Badhoevedorp

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Ik zou deze box dolgraag willen hebben maar ik vind hem toch wel een beetje erg duur.
    Je kan ze ook los kopen of bestellen als je die box niet in een keer kunt betalen. De losse DVD's zijn €16,08 + verzendkosten €1,59 bij www.ceedeeveedee.com

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •