Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 39 van 39 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Leuke recensie!
    Heb em net bekeken, en vond em schitterend!

    Idd, de CocaCola-reclame en Hiltergroeten waar hilarisch.
    Leuke film, 8/10

  2. #27

    Standaard

    Geweldige film, bizar dat ik deze klassieker ooit een 6,8 gaf Inmiddels heb ik 'em nog 2 keer gekeken en nu zou ik de film zeker een 8,5 geven.

  3. #28

    Standaard

    Na 2001 mijn favoriete Kubrick. Een van de weinige films waar ik nog elke keer om moet lachen. George C. Scott en Peter Sellers spelen rollen die op je netvlies gebrand blijven. Verder is het plot heerlijk intelligent (een zeldzaamheid bij komedies) en de visuele stijl is natuurlijk weer kenmerkend. Een van de beste films aller tijden en sowieso de beste satire aller tijden (IMHO).

  4. #29

    Standaard

    Geweldige film,na full metal jacket mijn favoriete kubrick.Gelukkig had ik niet te hoge verwachtingen,ik had er weinig over gelezen van te voren..Het verhaal is juist heerlijk absurd,hoewel ik soms de humor er niet van in kon zien (ik heb nooit lopen schaterlachen ofzo),maar zeker vermakelijk.De tijd ging zo voorbij en de dvd versie is ook nog eens erg goed,telefoon gesprekken met die Russische president waren wel het hoogtepunt.Leuke rollen van George C scott (vooral die laatste woedebui) en Peter sellers,erg goede prestaties.Misschien krijgt deze wel een plekje in mijn top 20.

    8.7/10

  5. #30

  6. #31

    Standaard

    Inderdaad een erg leuke film! Had ook geen verwachtingen bij deze film en heeft me daarom positief verrast! Leuke rollen van George C. Scott en Peter Sellers. Inderdaad die Coca Cola-automaat en Hiltergroeten waren hilarisch!
    Four-Star Trader (236)

  7. #32

    Standaard

    ik wil 'm ook aanschaffen... welke 2 kan ik het beste pakken dan?

    De R2UK 2-disc met Nl ondertiteling of degene die hier besproken wordt?

    In de kast staat het natuurlijk leuk als je allemaal van de witte met blauwe randjes naast elkaar hebt staan, de vraag is alleen of de extra's en/of beeld- geluidskwaliteit de aanschaf van de 2-disc rechtvaardigen!

    anyone?

    ps weet ook niet zeker of het een 2-disc is!

  8. #33

    Standaard

    Hele leuke film die op een gegeven moment iets te flauw werdt. Ook het abrupte einde vond ik jammer.
    De scene's in de war-room waren duidelijk mijn favoriet


  9. #34

    Standaard

    Knappe zwarte komedie van Stanley Kubrick uit 1964, gemaakt gedurende de zogenaamde Koude Oorlog periode tussen de VS en de Sovjet Unie. Een briljante Peter Sellers speelt maar liefst drie totaal verschillende rollen, en bewijst hiermee wat voor een knappe acteur hij wel was , en meer was dan de eeuwige Inspecteur Clouseau uit de Pink Panter-films. Kubrick had reeds het opmerkelijke talent van Sellers in z'n vorige film ,"Lolita", reeds bewonderd. De scénes in de War-room zijn zo magistraal dat je enkel met bewondering kan kijken. Wat nog meer is dat details in deze film tot in de puntjes is uitgewerkt, zoals de gebeurtenissen aan boord van de B-52 bommenwerper met een knappe Slim Pickens als piloot en z'n legendarische rit op de bom. Iedereen die de kans krijgt om deze film te bewonderen , en das iedere filmliefhebber zal genieten van deze Klassieker van Kubrick. Meningen verschillen over welke z'n beste film wel is maar deze behoord wel degelijk tot één van z'n meesterwerken
    liefhebber van de echt cinema en de echte grote klassiekers

  10. #35

    Standaard

    "Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room."



    Geniale film, maar toch niet mijn favoriete Kubrick.

  11. #36

    Standaard

    Weet iemand eigenlijk waar deze DVD nog verkrijgbaar is ? Staat al 2j op mijn verlanglijstje maar ben die nog nergens tegenkomen. Ook familieleden die op zoek waren naar nieuwjaars- en verjaardagscadeaus zeggen telkens dat ze er niet aan geraakt zijn.

    PS: had beter eerst naar de review gekeken, daar staat een link naar DVDwinkel.nl waar ze hem hebben voor €9.65... Wel niet voorradig. Dus andere tips/locaties zijn nog steeds welkom!

  12. #37

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Avalan
    Weet iemand eigenlijk waar deze DVD nog verkrijgbaar is ? Staat al 2j op mijn verlanglijstje maar ben die nog nergens tegenkomen. Ook familieleden die op zoek waren naar nieuwjaars- en verjaardagscadeaus zeggen telkens dat ze er niet aan geraakt zijn.

    PS: had beter eerst naar de review gekeken, daar staat een link naar DVDwinkel.nl waar ze hem hebben voor €9.65... Wel niet voorradig. Dus andere tips/locaties zijn nog steeds welkom!
    Hier bij de FRS in P'rend hebben ze hem nog.
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  13. #38

    Standaard

    En anders heeft Play deze nog
    http://www.play.com/DVD/DVD/4-/98577...n/Product.html
    met nl subs :wink:
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  14. #39

    Standaard

    Meesterlijke zwarte komedie van Stanley Kubrick , meet een briljante Peter Sellers in een Triple-hoofdrol, den tijde van de koude oorlog gemaakt. Altijd al een fan geweest van Kubrick , maar dit is één van men favorieten van hem. Hierin was ook al duidelijk hoe Stanley elke detail belangrijk was in een film, alles moet zo realitisch zijn en alles moest correct zijn, zoals de ganse voorbereiding tot het droppen van de atoombom. Enkel de scene van Slim Pickens gezeten op de bom is het bekijken alleen al waard. Peter Sellers bewees dat hij veel meer in z'n sas had dat de legendarische Inspecteur Clouseau te vertolken . Stanley Kubrick maakte niet echt veel films maar wat een Meester van het witte doek was hij. Heb de eer gehad vorig jaar nog de tentoonstelling in Gent te bezoeken ..... één woord geweldig !!!

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •