De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Children of a Lesser god [DVD]

    Children of a Lesser god [DVD]

    De film is gebaseerd op het gelijknamige, succesvolle Broadway toneelstuk en gaat over de opbeurende liefdesrelatie tussen de idealistische onderwijzer John Leeds en het koppige dover meisje Sarah.

    Lees dit artikel

  2. #2
    Super Member
    Registratie datum
    Jul 2002
    Woonplaats
    De Cirkel in Badhoevedorp

    Standaard

    Ik vind het een leuke film alleen die scene waarin Leeds seksueel helemaal gefrustreerd was vond ik minder. Hij raakte zo gefrustreeerd dat hij dwong dat dove meisje te praten. Dat meisje rent weg en terecht natuurlijk

  3. #3

    Standaard

    Children of a Lesser God is denk ik wel een van de meest stereotype voorbeelden van drama in de Amerikaanse film in de jaren 80. En die reputatie is niet onterecht want de film doet, nu ik hem na lange tijd weer zie, toch wel wat gedateerd aan. De emoties en motieven van de hoofdpersonen liggen er soms iets te dik op, en het plot is ook wel een beetje voorspelbaar. Het is een goed film, maar voor films als deze is de tijd wat minder genadig geweest.

    De dvd is verder heel matig. Beeld en geluid zijn niet perse slecht maar je verwacht meer van een dvd van een film die destijds zoveel waardering oogste.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •