De resultaten 1 tot 21 van 21 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Eight Legged Freaks [DVD]

    Eight Legged Freaks [DVD]

    Onder invloed van schadelijke chemicaliën muteert een verzameling exotische spinnen tot monsters van gigantische afmetingen die het voorzien hebben op de inwoners van een nabijgelegen dorpje. Niet geschikt voor kijkers die last hebben van arachnofobie.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    best een leuke film om af en toe een keer te kijken. niet echt een toppertje maar meer een popcorn film
    life is pain deal with it

  3. #3

    Standaard

    Deze film is inderdaad een knipoog naar de horror B-films uit de jaren '50. Echt lachen heb ik er echter niet om kunnen doen; verder dan een paar korte smiles ben ik niet echt geraakt. Reden daarvoor is het flutverhaal (weinig B-films blinken uit door hun verhaallijn) en de slechte acteerprestaties. De kleine Scott Terra brengt het er het best van af. De enige reden waar je deze film voor moet kijken, vind ik, is voor de speciale effecten. Die zijn echt heel goed te noemen. Waren deze aangewend in een film die zichzelf wat serieuzer neemt dan was die waarschijnlijk heel geslaagd geweest.
    Een film voor de liefhebbers van oude B-films of speciale effecten of gewoon om een keertje te huren. Althans, dat is mijn opinie.

  4. #4

    Standaard

    Leuke hommage aan 50's monster films Them! of Tarantula, huren kan geen kwaad en mischien als die 10 euro kost koop ik hem wel. Deze film doet me denken aan Evolution maar ietjes beter.

  5. #5

    Standaard

    Ik vond dit een heel aardige film
    dvd's *foto van verzameling*startrader/safetrader

  6. #6

    Standaard

    Aardig filmpje,maar ook niet meer dan dat.
    Deze film neemt zichzelf absoluut niet serieus. Dat is wel te horen aan alle geluidjes die te spinnen maken(van au,au,au tot yearch).

    Ik heb ook een aantal keer moeten glimlachen,maar echt lachen kon ik er niet om doen.

  7. #7

    Standaard

    Ontspannend entertainment zonder meer.

  8. #8

    Standaard

    Een paar keer gilmlachen en een namiddagje ontspannen.
    Wel grappig dat er ongelooflijk veel geld gestoken wordt in FX zodat de film op een B-film kan lijken.
    Eerlijkheid is het belangrijkste in een relatie. Als je daarover kan liegen, zit je gebeiteld
    "Bother," said Pooh, as the "cop killers" pierced his kevlar jacket.

  9. #9

    Standaard

    Vond het een hele geslaagde film en zeker de moeite waard.
    Gaat natuurlijk nergens over maar dat hoeft niet altijd, gewoon lekker achterover zitten en genieten geblazen.

  10. #10

    Standaard Leuke lachfilm

    Tsja, et zal wel komen omdat ik niet bang ben voor spinnen (gelukkig hahaha) maar ik heb helemaal krom gelegen om de film! Wat een humor om zulke grote spinnen te zien! Ik denk dat ze expres een flinke scheut humor in de film hebben gegooid om de film niet al te eng te maken voor het overgrote deel van de filmkijkers, anders zou et verhaal naar mijn mening nog veel spannender gekund (jammer dus)

    De film haalt het niet bij Arachnophobia (waarin John Goodman ook al voor wat Comedy relief zorgde) qua spanning, maar als je niet bang bent voor spinnen ter grootte van een tank(!) heb je een topavond als je deze film bekijkt
    - "If William Wallace were here, he would strike the English down with lightning flashing out of his eyes and firebolts shooting from his arse... " - Braveheart

  11. #11

    Standaard

    Lijkt me wel een aardige fil.Alleen wat heb ik me wel zitten ergere aan het slecht acteer werk.daar in tegen zijn de spinnen wel goed gemaakt denk dat ik hem wel ga kopen.

    oh ja en ronald dassen ik bekeek je foto met dvdtjes erg leuk maar ik zag ook de oude films van star wars op dvd staan hoe kan dat ??

  12. #12

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door blofeld100
    oh ja en ronald dassen ik bekeek je foto met dvdtjes erg leuk maar ik zag ook de oude films van star wars op dvd staan hoe kan dat ??
    Tja, eh.....die bood iemand te koop aan. Het zijn rips van een laserdisc. Als je de zoekfunctie gebruikt, vind je er wel wat meer over...inclusief een site waar je ze kan kopen.
    dvd's *foto van verzameling*startrader/safetrader

  13. #13

    Standaard

    oke in ieder geval bedankt

  14. #14

    Standaard

    Als je niet bekend bent met het werk van regisseur Jack Arnold (met name zijn vroege werk: It Came From Outer Space/1953, Creature From The Black Lagoon/1954, Tarantula/1955), dan gaat de meeste lol in deze Eight Legged Freaks volledig langs je af.

    Persoonlijk ben ik altijd een liefhebber geweest van deze oude films van Jack Arnold en heb dan ook met volle teugen genoten van hetgeen hier wordt neergezet. Als een halve persiflage, maar ook halve ode aan de B-films uit de 50'er jaren is Eight Legged Freaks in mijn ogen zeer geslaagd. Ik ga 'm binnenkort nog eens huren en dan mijn tv op zwart/wit zetten. Dat past, denk ik, nog beter bij de sfeer die men wil oproepen.

    Zoals ook de keuze van de cast helemaal in dat beeld past. Sterren als Mel Gibson of karakteracteurs als Jeremy Irons zouden in deze film compleet misplaatst zijn geweest. Juist de gekozen 2e (en zelfs 3e)-rangs acteurs zijn perfect voor deze film.

  15. #15

    Standaard

    Ik vind 8LF flink zuigen.


    0 x moeten lachen, 0 x eng gevonden
    HUP NAC

  16. #16

    Standaard

    Leuke film die precies biedt waar ie voor gemaakt is. Een B film. En de makers hebben dan ook alle mogelijke moeite gedaan om het een B film te laten lijken. Ik was niet van plan hem te kopen. Maar die grote zaak in R'dam centrum verkoopt m voor 9,95. Daar kon ik hem echt niet voor laten staan

  17. #17

    Standaard

    Huren ja, downloaden mag eigenlijk niet ( :wink: ) kopen NEE.

    Leuke film om een keer te kijken, maar als je hem 1 keer gezien hebt heb je wel genoeg. Hij boeit niet echt na die 1e keer.
    ...ik weet niks zinnigs...

  18. #18

    Standaard

    Matig filmpje met matige effecten! Gewoon een keer huren.
    No one understands the demons world

  19. #19

    Standaard

    Vermakelijke film die je inderdaad gewoon eens zou moeten huren.

  20. #20

    Standaard

    Weer es gekeken. Blijft toch een hilarische film moet ik zeggen.
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

  21. #21

    Standaard

    Dit vind ik ook nog steeds een leuke film

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •