Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234
De resultaten 76 tot 86 van 86 worden weergegeven.
  1. #76

    Standaard

    Heb vanmiddag de D.C. gekeken en ik moet eerlijk zeggen dat het heel erg goed in elkaar zit. Het is wel een super vage film maar boeiend van begin tot einde. Moest wel aan het einde van de film wel enige puzzelstukjes op z'n plaats zetten en ook ik denk dus eigenlijk dat [spoiler:9f2870415a]het een droom is, vooral omdat aan het einde Donnie z'n vriendin hem eigenlijk helemaal niet kent[/spoiler:9f2870415a] maar ja ik kan het mis hebben.
    Wat ik trouwens wel heel erg grappig vond is[spoiler:9f2870415a] het stukje dat vrienden onder elkaar over smurfin beginnen te praten, en wat ze allemaal wel niet doet[/spoiler:9f2870415a]
    Al met al een erg goede film die meerdere malen kijken het zeker waard is en ik denk dat je dan ook steeds meer gaat ontdekken.

  2. #77

    Standaard

    Heerlijke film, laatst weer eens gekeken en het blijft toch verbazingwekkend hoeveel nieuwe dingen je er toch weer uithaalt..

    Persoonlijk vind ik het te makkelijk om [spoiler:43c7e02c24]te denken dat alles een droom is, zeker na alle aanwijzingen die je krijgt in de Director's Cut, door middel van de pagina's uit het boek ed.[/spoiler:43c7e02c24]

    Voor verdere duidelijkheid kan ik jullie aanraden eens hier te kijken: http://www.stainlesssteelrat.net/ddfaq.htm

  3. #78

    Standaard Te koop

    De goede S.E.-versie is nog steeds te koop.

    Ik heb hem vandaag voor 4,99 Euro bij Blokker gehaald. Goede doosje (met N achter de code) en op het schijfje staan de woorden waar ze moeten staan (dank voor de tip).

  4. #79

    Standaard Re: Te koop

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Aruba75
    en op het schijfje staan de woorden waar ze moeten staan (dank voor de tip).
    hoe bedoel je?
    **** Mijn Traderstatus (160+ trades)

  5. #80

    Standaard

    Oe, ik heb de foute SE zie ik net Maarja, hij was maar 2 euro :wink:

  6. #81

    Standaard

    Ik heb zowel de normale als de SE-uitgave. Mooie uitgave die laatste, maar qua film vind ik deze versie minder. In de SE wordt net iets teveel uitgelegd met die boekfragmenten tussen de scenes door. Dat had ik zelf al bedacht met dat Philosophy of Time-boekje op de dvd. (Hoewel ik aan de andere kant weer vind dat een film op zichzelf moet staan en zo'n externe tekst niet nodig moet hebben) De diverse 'big brother'-achtige beelden suggereren dat er een hogere macht aan het werk is die alles stuurt. Dat laat ik toch graag aan de eigen interpretatie over. Nee, het origineel is wat mysterieuzer, da's mijn favoriete versie.

  7. #82

    Standaard

    Klopt het dat er in de langere versie van deze film bij de bushalte een song is uitgeknipt? Of zijn dat mijn eigen hersenspinsels.
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  8. #83

    Standaard

    Heb gisteren voor het eerst "Donnie Darko" gezien:

    Donnie Darko (Jake Gyllenhaal) is een normale tiener, uit een normaal gezin. Als hij door een bizarre speling van het lot, maar net aan de dood weet te ontsnappen, gebeuren er verschillende, vreemde dingen in het leven van Donnie. Hij krijgt last van vreemde en afschrikwekkende hallucinaties en hij ontmoet een nieuwe (denkbeeldige) vriend Frank. Frank meldt hem dat de wereld over 28 dagen zal vergaan. Na deze ontmoeting wordt de wereld van Donnie volledig op z'n kop gezet...

    Een zeer intrigerende en vage film. Wat dat betreft past "Donnie Darko" dan in het rijtje "Memento" en "Magnolia". De film zette mij aan het denken, en goed ook! Dit is mijn filosofie:
    [spoiler:0f6396aba8]Ik denk dat de karakters, na de dood van Donnie, toch een soort van herinnering in hun onderbewustzijn aan het paralelle universum hebben overgehouden. Die subtiele herinnering die je opmerkt bij Gretchen en Donnie's moeder en bijvoorbeeld ook wanneer Frank in één van de eindshots aan zijn oog voelt, alsof hij wist of voelde dat hij daar door de kogel was geraakt.[/spoiler:0f6396aba8]
    De kracht van de film ligt bij het feit dat het zoveel verschillende meningen en theoriën oproept bij zijn kijkers. Verder zijn ook de acteerprestaties erg goed (vooral Jake Gyllenhaal -Donnie- en Jena Malone -Gretchen-) en de soundtrack is uitstekend. De muziek past prachtig in het geheel. Het feit dat ik na afloop in mijn bed nog een tijdlang door zat te filosoferen (en nú ook nog...), geeft nog maar eens aan, hoe goed de film eigenlijk is. Een zeer terechte 9.2/10
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  9. #84

    Standaard

    Donnie Darko:

    Ik moet zeggen; ik vind hem nog beter dan de eerste keer dat ik hem zag, eerder dit jaar. Ik had toen voor mezelf een filosofie n.a.v. de film gemaakt en heb de tweede kijkbeurt gebruikt om, gezien mijn filosofie, meer kleine details waar te kunnen nemen. Na deze kijkbeurt is Donnie Darko weer een stukje verhelderd...

    9.5/10
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  10. #85

    Standaard

    Voor Regio A is er een 4-disc 10th Anniversary Edition op blu-ray verschenen. Orginele versie en Director's Cut en wat docu's, plus de dvd en digitale copie.
    Als deze nu ook eens als Regio B met NL subs zou verschijnen...

    http://cgi.ebay.nl/DONNIE-DARKO-4-Di...#ht_3021wt_754

  11. #86

    Standaard

    Donnie Darko staat op mijn verlanglijstje. Ik kwam deze set ook tegen op een website, hoop ook op een r2nl versie, want deze film blijft verschrikkelijk goed.

    Hope is lost. Faith is broken. A fire will rise..


Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •