Pagina 3 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
De resultaten 51 tot 75 van 86 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    In de eerste plaats een briljante èn geniale èn originele film. Ik denk dat ie zelfs in mijn persoonlijke top 10 van beste films ooit terecht is gekomen.

    Echter, ondanks dat op de cover een 'N' achter het nr staat, blijkt het wel de foute DVD te zijn. Ik heb hem ca 2 weken geleden bij Van Leest gehaald, dus foute exemplaren worden nog steeds gewoon verkocht.
    Eigenlijk vind ik dit dus gewoon niet kunnen, men weet al behoorlijk lang van de problemen met deze discs af, en dan toch gewoon de foute discs met de nieuwe covers proberen te verkopen in de hoop dat het de onwetende klant niet opvalt. Want het is natuurlijk zonde van de voorraad.

    Ik hoop dat ik hem nog kan ruilen (en dan niet weer een verkeerde meekrijg, denk dat ik maar een schootmachientje meeneem om het ter plecke te checke!), want voor ontbrekende extra's, irritante tikken in het dts geluid, enkele problematische ondertitels en iets mindere beeldkwaliteit heb ik nou niet bepaald de SE aangeschaft.

    Verder niets mis met deze film!

  2. #52

    Standaard

    Je kunt wel aan het schijfje zelf zien of je de juiste hebt of niet, althans: ik heb beide (goed en fout) in huis en kan verschillen zien:

    De goede schijf heeft:
    links van het gat de teksten
    - A Film
    - PIMC
    - Cineart
    - Pandora

    rechts van het gat de teksten:
    - DVD video
    - Color Pal
    - 118 minutes
    - Discformat DVD9

    Tevens (minder opvallend) is de blauwe kleur iets lichter en zit het (voor de kijker) linkeroor van het konijn door het gezicht van Donnie op de goede schijf i.p.v. er net links naast.

    De Donnie Darko tekst is bijna schijfbreed en de bomen onderin zijn groen op de goede schijf i.p.v. blauw gekleurd

    De foute schijf heeft links van het gat geen teksten. A Film, Pandora, Cineart staan rechts van het gat in dat geval.

  3. #53

  4. #54

    Standaard

    ik heb m gister gehaald bij de frs voor 3 voor 33 maar deze schijf vertppnd ook problemen... in het menu al loopt hij vast en kan ik de opties etc niet selecteren.. als ik de lade opendoet en snel bij het begin van het menu d film start wil hij het wel ineens doen... nou weet ik niet of dit de oude of de goede schijf is...nog maar ff controleren en anders breng ik hem terug

  5. #55

    Standaard

    Had ik ook... (bij de foute disc)
    Bij mij hielp het om op de submenu knop van de ab te drukken. Toen werkte het navigeren tussen en selecteren van de opties ineens weer wel.

    Trouwens een update: Van Leest heeft blijkbaar helemaal geen correcte versies meer van DD SE en kan hier naar het schijnt ook niet meer aankomen. :x
    Ik heb ze gevraagd toch maar even met hun leverancier dan wel de producent contact op te nemen, want ik wil wel graag de goeie SE hebben. Nog niks van gehoord.
    Volgens mij zijn Van Leest en FRS trouwens van dezelfde eigenaar (ik had m ook met de 3 voor 33 actie maar dan bij VL), dat zou dan betekenen dat er alleen nog maar foutieve exemplaren worden verkocht (maar wel met de goede covers). Beetje vreemd verhaal...

  6. #56

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door PaliGap
    Beetje vreemd verhaal...
    Inderdaad. Dat zou niet mogen gebeuren!!! Neem anders even zelf contact op met A-Film (020-3445144).

  7. #57

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    Citaat Oorspronkelijk gepost door PaliGap
    Beetje vreemd verhaal...
    Inderdaad. Dat zou niet mogen gebeuren!!! Neem anders even zelf contact op met A-Film (020-3445144).
    Moet dat echt via A-Film?!?

  8. #58

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Nicole
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    Citaat Oorspronkelijk gepost door PaliGap
    Beetje vreemd verhaal...
    Inderdaad. Dat zou niet mogen gebeuren!!! Neem anders even zelf contact op met A-Film (020-3445144).
    Moet dat echt via A-Film?!?
    't Moet niet. 't Mag. Maar als VanLeest zegt geen juiste versie van Donnie Darko meer te verkopen en deze ook niet meer binnen krijgt, dan kan je A-Film misschien vragen of dat werkelijk zo is, want eigenlijk zou alleen de juiste versie nog verkocht mogen worden, vind ik.

  9. #59

    Standaard

    Heb hem net gezien, prima film 8) Alleen kom ik er nu ook achter dat ik de verkeerde heb (ook verkeerde cover trouwens).
    Heb hem ook bij de FRS gekocht en ga hem zsm. ruilen voor een nieuw exemplaar maar zal me wel beklagen over het feit dat ze klakkeloos verkeerde dics verkopen

    [edit] Heb hem net proberen te ruilen, maar dat ging mooi niet door. Eerst zei die *** dat ze alleen nog maar de nieuwe verkochtte en dat ik dus absoluut geen oude versie kon hebben. Daarna zei ze dat ze de oude nog wel verkocht maar voor 9,99 dus dat ik die ook niet kon hebben want ik had er 12,5 voor betaald En omdat op de bon het artikelnummer van de nieuwe stond had ik dus volgens haar de nieuwe en was het absoluut niet mogelijk dat ik een oude versie had. Ik mocht wel mijn geld terug en heb dat dan ook maar gedaan, op de manier heb ik er dan toch nog requiem for a dream voor 7,50 uitgesleept (ze zaten beide in de 2 voor 25 actie samen met de PJR korting) maar loop nu even met een grote boog om de FRS heen.

  10. #60

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Judge Drek
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Diddledidoo
    Citaat Oorspronkelijk gepost door pascalnet
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Diddledidoo

    Dat is een ernstige belediging van Memento dan

    Ik ben het eens met het feit dat er goed werd geacteerd. Ik hou ook van wazige films, maar ik vond hier gewoon geen klap aan. Dat konijn was alleen maar lachwekkend en ik kan deze film dan ook echt niet serieus nemen, laat staan tot een meesterwerk rekenen.
    Wazige film? Ik kan me vergissen hoor, maar volgens mij wordt aan het einde van de film redelijk duidelijk waar de oorsprong van het konijn ligt. Daar is niks wazigs aan, dat is gewoon in de verhaallijn opgenomen. Je hoeft de film van mij geen meesterwerk te noemen maar serieus nemen mag best, want hij zit gewoon goed in elkaar.
    Als je de gaten in Memento bij elkaar op gaat tellen zal je uiteindelijk geneigd zijn deze film ook niet serieus te nemen. En dat terwijl we het er toch bijna allemaal wel over eens zijn dat dat toch een hele goede film is. Als je een film gaat kijken moet je bepaalde wetten gewoon even loslaten, anders blijf je bezig.
    Ach ja, ieder zijn mening. Feit blijft dat ik er niks aan vond. En aan het einde wordt inderdaad wel duidelijk waar de oorsprong van dat konijn lag, dat was mij echt niet ontschoten, maar dan blijf ik het lachwekkend vinden. SF is aan mij niet besteed en dit was me iets teveel SF. En vertel eens over die gaten in Memento.

    Is Donnie Darko dan een SF?
    Volgens mij mis ik iets.....
    Nou ik heb nog niet helemaal door waar dat konijn vandaan kwam, ik denk dat ik nog maar eens moet gaan kijken.
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  11. #61

    Standaard

    Nog een kleine update:
    Omdat Van Leest haar belofte mij terug te bellen niet is nagekomen, ben ik nog maar eens langs geweest. Daar gaven ze me het definitieve antwoord: de correcte versie is toch echt niet meer door hun leverbaar, alleen dus de foutieve in het nieuwe hoesje.
    Beetje 8erlijk, maar goed, ik mocht hem teruggeven en kreeg direct zonder probleem (en zelfs zonder bon) m'n geld terug.
    Nog bedankt voor het posten van het tel.nr. van A-film, maar ik denk dat ik nu maar gewoon op de Director's Cut (yes) wacht, want die komt zeeer binnenkort uit. Hopelijk in goede staat. Voor straf haal ik hem deze keer maar niet bij het Breukhoven kartel. 8)

  12. #62
    Bert-Jan de Gier
    Guest

    Standaard Late update maar toch een update

    Voor mij geldt hetzelfde: nieuw doosje, maar de oude dvd. Ik heb dus wel even naar A-Film gebeld (thanx voor het nummer) en die reageerden nogal verbaasd dat winkels beweerden dat de nieuwe versie niet meer leverbaar is. Ik moet nu de dvd opsturen naar A-Film en dan krijg ik de nieuwe versie thuisgestuurd. Erg netjes van A-Film! Dus mensen die in dezelfde situatie zitten, gewoon even bellen (zie nummer hierboven).

  13. #63

    Standaard

    Naar mijn mening een geweldige film waarvan ik blij ben dat hij bij de dvd valley zat .

  14. #64

    Standaard

    Gisteren Donnie Darko (eindelijk?) ook bekeken. Goede film, prima beeld en geluid, goed gespeeld en gemonteerd etc.
    Ook het verhaal is mooi intrigerend.
    Alleen ... aan het eind is mij toch nog (te) veel niet duidelijk:
    Konijn [spoiler:bb801b48bb]het konijn (als vorm) is me wel duidelijk. Lelijk en onderweg ook 'dat-kunnen-wij-toch-niet-serieus-nemen', maar door 'de oplossing' aan het eind is zijn 'verpakking' (en ook zijn 'uitpakken' in de bios) duidelijk[/spoiler:bb801b48bb]
    verwarring [spoiler:bb801b48bb]natuurlijk roept zo'n verhaal, onderweg, vragen op. Is wat Donnie ziet echt? is het een tijdreiziger? is het een onderdeel van donnie's ziekte? is het een 'geest' (vgl. sixth sense)?
    Wat mij betreft is het antwoord, ook na het zien van de film, niet duidelijk. Als het een tijdreiziger is (en daar stuurt het verhaal wat op aan), wat voor belang heeft Frank, kennelijk 'na' zijn dood, erbij om Donnie te benaderen. En waarom op deze manier?[/spoiler:bb801b48bb]
    Sience Fiction [spoiler:bb801b48bb]als tijdreizen werkt zoals dat in de film wordt besproken (wormhole, bijna zo snel als het licht, metaal (waarom metaal??), dan kan toch die motor niet doorhet wormgat vallen (want: snelheid) en ook Donnie kan niet terugkomen door dat gat naar vóór die motor valt (hij ziet 'm vallen). [bijvraagje: is dit de motor van het toestel waarin zijn moeder zat?] Hoe kwam hij in het huis voor de motor viel? Wat gebeurde er met (het lijk van) zijn 'vriendin'?[/spoiler:bb801b48bb]
    verder [spoiler:bb801b48bb]veel is onaanemelijk IMHO, bijvoorbeeld Donnie's gehaaste rit naar het huis van die oude dame. Hoe wist hij dat die Frank dezelfde was als de zijne en waarom verwacht hij hem juist daar?? Sterker nog: als Frank niet was gaan spoken was Donnie daar nooit geweest en was dus die vriendin niet gestorven. Wat was de zin van het geheel dan?[/spoiler:bb801b48bb]
    [spoiler:bb801b48bb]als het lot bepaalt wat er gebeurt -en dat wordt implicitiet verteld-, dan zal Donnie's 'zelfmoordactie' (wel een gave manier!) geen invloed hebben op het sterven van zijn 'vriendin', ... toch??[/spoiler:bb801b48bb]
    Nou, van die dingen dus.

    Licht me maar eens bij (eventueel via PM)

  15. #65

    Standaard

    [spoiler:969791a122]Tis gewoon allemaal een droom[/spoiler:969791a122] 8)
    Lost in Translation: best movie ever!

    312 +


  16. #66

    Standaard

    Bedankt Martin. Alles valt op zijn plaats.

    Opmerking bij de DVD (gekregen bij DVD-valley) Af en toe ging de ondertiteling wel érg snel (als in 4 tot 5 keer nieuwe titels in 1 seconde), vooral bij tussenbeelden [spoiler:0f65c69e73](datum+nog x dagen)[/spoiler:0f65c69e73]. Gelukkig was het geluidsspoor goed. Maar hebben meer mensen dit probleem?

  17. #67

    Standaard

    Zeer vage maar goede film met prachtige muziek!!! 8)

  18. #68

    Standaard

    Ikzelf ervaarde dat meer als open gaten in het verhaal, en voorzien van een chaotisch lawaaisausje aan gebeurtenissen. Had dat stomme konijn er niet geweest en die schizofrenie, maar iets plausibelers, dan had het wat kunnen zijn. Wie/wat/waar deed is onduidelijk; laat staan het waarom. Je kunt er op allerlei fora lang en kort over OH'en, maar dat is toch hetzelfde als je eigen verhaal verzinnen? Wil je graag je fantasie en inlevingsvermogen gebruiken, lees dan een goed boek...
    Eigenlijk zitten de meesten van jullie mis. Volgens de regiseuze (of het is een hij, staat me niet meer bij) [spoiler:d4067e34bd]treedt Donnie binnen in een paralel universum. Dit gebeurt omdat de motor van het vliegtuig afkomstig is uit een paralel universum, de natuur zoekt automatisch een persoon uit die deze fout recht moet zetten. Dit gebeurt vanaf het moment dat de motor van het vliegtuig in z'n huis valt. Vanaf dat moment worden alle mensen om hem heen "agenten" die hem tips geven om het gebeuren tot een goed einde te brengen.
    Ook krijgt deze persoon bovennatuurlijke krachten. (hij kan bijv. water beheersen, zie wanneer hij de school onder laat lopen of de bijl in dat standbeeld zet)
    Deze krachten gebruikt hij uiteindelijk om de motor/ het vliegtuig weer terug in het juiste universum te plaatsen. Waarom hij zich precies opoffert weet ik niet, waarschijnlijk omdat hij daarmee het gat dicht.[/spoiler:d4067e34bd]

    (ik weet het: allemaal vergezocht, maar dit is toch echt de officiële versie)
    http://www.tonystuff.co.uk/darko-spoilers.htm

    Trouwens als ik vragen mag, waarom zou je de Donnie Darko SE dvd kopen als binnenkort de Director's Cut uitkomt?
    http://www.cnn.com/2004/SHOWBIZ/Movi...lm.darko.reut/

  19. #69

    Standaard

    fascinerende film die ik zeker nog eens moet gaan bekijken. toen ik gisteravond het eind zag kon ik er geen touw aan vastknopen maar nu ik de filmdiscussiethread heb doorgelezen worden bepaalde zaken mij wel duidelijk. zeker een aanrader!!!! trouwens, ik zag dat ik ook de oude versie heb, terwijl ik 'm in november vorig jaar nog gekocht had. het bonnetje heb ik niet meer, ga A-Film maar eens bellen.
    Remember the posters that said "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die.
    (American beauty)

    Mijn Collectie

  20. #70

    Standaard

    Ik heb zelf een maand terug bij Van Leest de Limited Edition Director's Cut (2 Disc) gekocht. Dit is een import van de UK-versie. Erg netjes (3D-cover etc.), net wat meer extra's en de film zoals die eigenlijk was bedoeld. Duidelijk zichtbaar is dat ze meer geld hadden om wat mooie special effects ertussen te zetten. Enige minpunt is dat ze het nummer van Echo and the Bunnymen uit de openingscene hebben gehaald waardoor die scene nu toch heel anders is, verschil in sfeer als het ware. Zelfs met deze director's cut blijft het een mindfuck maar dat is wel mooi imho.
    Going to church does not make you a Christian anymore than going to the
    garage makes you a car

  21. #71

    Standaard

    Ik heb hem net weer gezien voor de vierde keer,je blijft telkens nieuwe dingen ondekken en zien.Een heel aparte film die elke keer weer blijft boeien.Twee liedjes zullen me nu altijd aan deze film doen denken namelijk Tears for fears met ''Head over Heels'' en Gary Jules and Michael Andrews met ''Mad World''.Die is echt een film die tot cult verheven is en blijft.Toch leuk om te lezen dat er zoveel theorieen zijn.
    Moet hem toch eens een keer met comentaar track kijken.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  22. #72

    Standaard

    Zoveel mensen die deze film goed vinden(waaronder ik), en dan maar een 3.7 als cijfer.

  23. #73

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Symphony X
    Zoveel mensen die deze film goed vinden(waaronder ik), en dan maar een 3.7 als cijfer.
    Daar moet je niet al te veel conclusies aan trekken.
    Er zitten hier blijkbaar een aantal leden die het leuk vinden om overal op een 1 te stemmen.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  24. #74

    Standaard

    Hmz natuurlijk...

    Maar als ik naar de top 100 kijk, dan staan er zoveel slechte titels bij de eerste 30... maarja

  25. #75

    Standaard

    Donnie Darko is gewoon een Masterpiece.

    Geweldige film en heb meteen weer zin om hem nog eens te gaan kijken!

    Topper
    TV: Panasonic TX-P50UT50 - Receiver: Onkyo TX SR313 - Blu-ray: Sony BDP-350B - Mediaplayer: Mede8er 600X3D - Console: Playstation 3 - Center: Mission M7C1 - Fronts: Mission 760Subwoofer: Pioneer SW110S - Kabels: Oehlbach


Pagina 3 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •