De resultaten 1 tot 9 van 9 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Paul McCartney - Back In The U.S. [DVD]

    Paul McCartney - Back In The U.S. [DVD]

    Oude Beatles en Wings songs, juweeltjes die mooi en enthousiast life worden uitgevoerd.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Een hele goede DVD met Fantastische muziek. Goed gespeelde prachtige nummers, waarbij je geneigd bent flink mee te zingen met de nummers. Prachtige muziek van een All Time Legend. Deze over het algemeen oude nummers, zijn zo goed dat ze over een flink aantal jaren nog schitterend klinken. Ben het met Arnold eens, dat het jammer is dat het geen Concert is, met de andere opnamen op een andere schijf was het mooier geweest, maar dat verhinderd niet dat dit een van mn mooiste Muziek DVD's is. En mn komplimenten voor de mooie en goede recensie, Goed Gedaan Arnold!

    Raymond

  3. #3

    Standaard

    Ben het met de andere eens, dat het jammer is dat niet het hele concert
    te zien is. Maar wat een fantastisch souvenier is deze dvd voor alle mensen die er in Arnhem bij waren. Voor degene die er niet waren is deze dvd toch een aanrader, om te kunnen zien wat ze gemist hebben. :P

  4. #4

    Standaard

    Ik was er in Arnhem bij en zit nog steeds na te genieten. :P

    De dvd is verder wel OK, maar ik had liever een gewone concert-registratie gezien. Voor een 'concert-film' is deze desondanks gewoon erg goed. De nummers klinken beter als je ze ooit zult horen mede door een Mccartney die erg op dreef was, een voortreffelijke begeleidingsband en een fantastische show eromheen. Aanrader voor iedereen die ook maar enigzins van de muziek van The Beatles houdt.

  5. #5

    Standaard

    Ik was erbij in het Antwerpse Sportpaleis, en of dat dit een schitterende ervaring was. Voor een volgend concert ben ik graag weer op post.
    Macca Rules...

  6. #6

    Standaard

    Als ik lees over de problemen rond de laagwisseling, lijkt het me behoorlijk storend. Gelukkig is McCartney wel 'n goede performer

  7. #7
    Mark-S
    Guest

    Standaard

    Ik vind het ontzettend storend om bij muziek tussenin praatjes, behind the scenes of andere onzin te horen. Daarvoor alleen koop ik deze DVD niet, alhoewel ik graag Mc Cartney bezig hoor.
    Waarom wordt dit niet verbannen naar extra features ?
    Zeg nu zelf, als je lekker op dreef komt, volume lekker hoog en dan dat gezever ertussen.

  8. #8

    Standaard

    Voor alle duidelijkheid: de nummers worden niet onderbroken voor gepraat ofzo, maar het is alleen zo dat er tussen de nummers zelf allerlei 'andere' beelden te zien zijn.

  9. #9

    Standaard

    Ah, in de stijl van The Last Waltz, dus.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •