Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 41 van 41 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door starbuck
    Punt 4. Stiekem luisteren jullie allemaal als het voorbij komt, al dan niet dronken.
    Als ik dronken ben is dit het laatste restje om mij of over het randje te duwen of de deur uit te werken.

    Zet je mij een pistool tegen het hoofd en je zegt: 'overhalen of luisteren naar Marianne?', dan weet ik het zo net nog niet :wink:

    Anyway: Nathan, mijn complimenten dat je deze marteling hebt kunnen doorstaan.... Ik zou het niet kunnen. :wink:

  2. #27

    Standaard

    Kijk ik heb echt een gruwelijke hekel aan dit soort muziek. Maar ik vind het toch grappig dat zo'n dik hoogpratend mannetje zonder muziek smaak zo veel kan verkopen. Dan doe je het toch goed proviciat. Kijk als Rick Engelkes een dvd zou uitbrengen. Ja dan wordt het echt hard tegen hard :wink:
    All the animals come out at night
    Robert de Niro | Taxi Driver

    My precious dvd collectie|Top20

  3. #28

    Standaard

    Ik vind persoonlijk het wel leuke muziek om te horen op zn tijd. Ik ben een aantal malen naar een concert van hem geweest, en dat waren gezellige avonden, met een geweldige sfeer. Zoals hij bv omgaat met bv gehandicapte mensen en/of ouderen, is best iets wat je kan waarderen, want dat doet niet iedereen.
    Ik schaam me er absoluut niet voor om te zeggen dat ik zn cds bezit, en dvds heb, en dat ik dus ook naar concerten van hem ga. Vind het best wel vrolijke muziek van hem, en zn rustige nummers vind ik ook wel goed. Voor sommige personen bevatten zn nummers bepaalde elementen, die als de fans wat in een negatieve bui zitten, hun doen belanden in een positieve bui, en die hun dus helpen bij bv het verwerken van een verlies van iemand.
    Ik kan begrijpen dat niet iedereen liefhebber is van deze muziek, maar vind wel dat iedereen in zn waarde moet worden gelaten van bv de muziekkeuze. Sommige uitspraken over hem hier op dit forum zijn niet erg positief, maar dat is de mening van de persoon. Wat ik wel vind en misschien anderen ook, is dat hij word vergeleken met een doelgroep van oudere mensen, en daar worden dan negatieve reakties op gegeven. Nu zijn er wel veel ouderen die er komen, maar zeker ook genoeg jonge mensen.
    En als je dan hoort van die negatieve berichten, dan vinden de personen ook misschien dat er wat is met bv de eventuele ouders ofzo van zichzelf die misschien ook van die muziek houden. Dus dan scharen hun ook soms hun dierbaren daaronder.
    Dus laat iedereen in zn waarde en laat hem of haar gewoon genieten van de muziek waar die persoon van houdt. En om op de DVD terug te komen: Redelijke Uitgave met goed beeld, goed geluid, alleen extra's vallen tegen, en inderdaad had de DVD wel wat langer mogen duren.

  4. #29

    Standaard

    MODERATOR EDIT: Generaliserende en kwestende opmerkingen verwijderd. Gaarne respect voor elkaar en voor mensen die een andere smaak hebben dan jijzelf!
    I'm gonna make you an offer you can't refuse!

  5. #30

    Standaard

    En toch kent iedereen de teksten en zingen ze vrolijk mee.......

  6. #31

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door RAYMOND1976
    Ik vind persoonlijk .................................................. ... langer mogen duren.
    Goed verhaal toch, maar ik blijf erbij dat de grappen over Frans gewoon grappen in het algemeen zijn en niet kwetsend bedoeld zijn naar de fans.

    Frans is gewoon een dankbaar grap onderwerp net zoals blondjes, Gerard Joling, Gordon, Gabbers en ga zo maar door.

    Ik krijg steevast van mijn oudere familie leden de tekst "De psychiater zit gewoon in het ziekenfonds hoor" als ik weer eens gek doe op een Techno deuntje.

    Dus fans van Frans , Marianne Weber, Dries Roelvink. Andre Hazes en alle ander vertolkers van de nederlandse volksmuziek, maak je niet druk en geniet van de cd/dvd's
    Laatste aanschaf nr. 1620 "nights in Rodanthe"

    foto's van collectie | al mijn films bij imdb | dvdprofiler

  7. #32

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door robvanknegsel
    Vreselijk dat er zulke simpele mensen in Nederland wonen die dit leuke muziek vinden. Waarschijnlijk hele simpele, domme mensen, gewoonlijk te vinden in woonwagenkampen en achterbuurtjes.
    Ik vind deze muziek best amusant op zijn tijd en ik woon niet in een woonwagen, ook niet in een achterbuurt, ben geen simpel persoon en heb misschien zelfs een betere opleiding en baan dan jij...

    Bah, dit vind ik pas een reaktie passend bij een door jouw bestempeld simpel persoon. En stiekem wel voorop lopen in de polonaise als er op een studentenfeestje Frans Bauer wordt gedraaid....

  8. #33

    Standaard

    [quote="robvanknegsel"]Vreselijk dat er zulke simpele mensen in Nederland wonen die dit leuke muziek vinden. Waarschijnlijk hele simpele, domme mensen, gewoonlijk te vinden in woonwagenkampen en achterbuurtjes.


    Pas jammer dat er mensen zijn die mensen niet in hun waarde kunnen laten. Laat de mensen toch genieten van de muzieksoort waar ze van houden. En heel veel mensen die afgeven op Deze muzieksoort, zingen wel mee in cafes, of op een feestje bv, dat is pas waardeloos.

  9. #34

    Standaard

    Leuke recensie dit

    Citaat Oorspronkelijk gepost door robvanknegsel
    Vreselijk dat er zulke simpele mensen in Nederland wonen die dit leuke muziek vinden. Waarschijnlijk hele simpele, domme mensen, gewoonlijk te vinden in woonwagenkampen en achterbuurtjes.

    Als je toch als weldenkend mens goed naar hun teksten kijkt dan gaat het toch hélemaal nérgens over.
    Wie wil er nou in godsnaam de hele dag muziek horen over: sterren, regenbogen, zonneschijn, geluk en ongeluk, je hebt me verlaten, ik wil je niet kwijt, je bedroog me met een ander, waarom ben je er niet meer, etc. etc. etc. Afstompend gewoon!

    Ik hoop dat deze muziek nog eens zal uitsterven, het is geestdodend!

    En dan belazerd je palingsound-artiest je ook nog met een DVD-tje van nog niet één uur.
    Tja, vertaal een gemiddeld Engels nummer naar het Nederlands en je komt niet veel verder hoor (Ze houdt van je, JA!JA!JA! , Ik wil je zien lachen in de paarse regen )

    Jammer trouwens dat je belazerd met een 'd' schrijft als je zo slim bent, maar dat terzijde

    Overigens vind ik het ook vreselijke muziek, zelfs na een aantal biertjes

  10. #35

    Standaard

    Ik vind dit ook baggermuziek. Ik kan er gewoon niet tegen als ik het hoor. Dat houdt niet in dat een ieder die dit leuke muziek vindt er niet naar hoeft te luisteren. Mijn moeder vindt mijn muziek herrie, die luistert liever naar BZN of whatever. Ieder zijn eigen smaak.
    Iedereen heeft een mening en volgens mij mag iedereen die hier plaatsen, het is tenslotte een forum.
    Om nou te zeggen dat iedereen die naar dit soort muziek luistert dom is, dat gaat veel te ver natuurlijk. Geen muzieksmaak in mijn ogen, maar verder ook niets.
    Maar ja, een ander vindt een film die ik wel goed vind bagger. Zo kunnen we uren doorgaan, maar dat lijkt me zinloos. Dit soort muziek is volgens mij echt iets als je vindt het helemaal te gek of je vindt het helemaal niets. Ik ben 1 van de laatsten. Dus Frans Bauer fans, veel plezier met de dvd, alhoewel ik lees dat het niet echt een goede release is.
    "Our sun is dying. Mankind faces extinction."

  11. #36

    Standaard

    Huhm, ik heb ook rot hekel aan deze muziek, maar mijn moeder niet , dus hoop ik niet deze ze deze release ziet , anders is het wekenlang Frans Bauer en Marianne weber op tv minstens 2 keerr per dag :x .
    Dus hoop niet dat ze dit leest , of hem in de winkel ziet liggen
    Co-StarTrader Safetrader
    Mijn Collectie
    I'm the servant of the secret fire, wielder of the flame of Anor. The dark fire will not avail you! Flame of Udûn!

  12. #37

    Standaard

    Ik wil niet moeilijk doen of ondankbaar zijn: DVD.nl is een schitterende site. Maar is het geen tijdverlies om zulke dvd's te bespreken, terwijl er al maanden geleden een meesterwerk als "The Beatles anthology" is verschenen? :wink:
    there's only one person who's got his work done by friday, and that was robinson crusoë

  13. #38

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Boullie
    Ik wil niet moeilijk doen of ondankbaar zijn: DVD.nl is een schitterende site. Maar is het geen tijdverlies om zulke dvd's te bespreken, terwijl er al maanden geleden een meesterwerk als "The Beatles anthology" is verschenen? :wink:
    We bespreken wat we binnenkrijgen... en wat The Beatles Anthology betreft heb ik wellicht slecht nieuws: die is bij mijn weten niet binnen.
    Wel een andere documentaire over de 'fab four' (Long and Winding Road). Waar ik nog mee bezig ben. Dus zodra ik me door deze "long and winding documentaire" heb geworsteld, komt er in ieder geval daarvan een review op de site. Een schrale troost misschien...

    Er is een sprankje hoop: ik zit te denken om Anthology zelf aan te schaffen, dus wellicht in de toekomst alsnog een review... maar helaas kunnen we nog niks beloven.

  14. #39

    Standaard

    Niet twijfelen: DOEN! Vergeleken met de woekerprijzen die je betaalt voor de Beatles cd's is de Anthology DVD box een koopje! Op Amazon heb ik minder dan 60 euro betaald voor de 5 DVD box. Een enorm verzorgde uitgave, door George Martin himself geremixed in 5.1 geluid (zowel DD als DTS staan op de dvd's), wat voor sommige nummers echt grandioos is.

    Maar naar die Long and Winding Road review kijk ik ook al uit! Twijfel nu nog een beetje om hem te kopen...
    there's only one person who's got his work done by friday, and that was robinson crusoë

  15. #40

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Boullie
    Niet twijfelen: DOEN!
    De twijfel zit hem niet zozeer in dat ik twijfel over de kwaliteit van de DVD, want ik lees overal lovende reviews, maar de twijfel is meer van financiële aard zeg maar.

  16. #41

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •