Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 27 van 27 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Nathan Strik
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Sjors van de Rebellenclub
    Los van het muziekgenre vind ik het vreemd dat er binnen een week 2 dvd's worden gerecenseerd van dezelfde artiesten. Er zijn nog zoveel muziekdvd's die nog niet zijn besproken en die meer aansluiten bij de smaak van de meeste bezoekers. :x
    Zoals zovaak gezegd: we bespreken wat we binnenkrijgen. Er loopt een verzoekthread waarin je kunt aangeven welke DVD´s je graag nog besproken zou willen zien en als we onze handen op die DVD kunnen leggen, dan zullen we zeker zo nu en dan zo´n verzoek inwilligen.
    Heyhey. Ik persoonlijk ben echt GEEN liefhebber van die Nederlands schlagerliedjes van Frans Bauer, maar wat ik wel vind, is dat onze Fransie echt een hele aardige artiest is. Weet je dat ik eens had gelezen dat, toen er eens een keer fans zijn thuin langsliepen, dat hij gewoon samen met die fans zijn tuin heeft lopen doen? En dat ze dat hartstikke leuk vonden. Als er één artiest is die de woorden 'diva-gedrag' of 'kapsones' niet kennen, is Frans Bauer het wel. Dat moest ik ff kwijt. En Nathan, zou je even een link kunnen geven naar die site waar je dus 'verzoeknummers' kwijt kan over eventuele toekomstige recensies? Daar zou ik echt heel veel aan hebben! Voor het geval ik die site niet kan vinden ofzo, hier zijn er alvast twee: "Fucking Amal", de allerbeste arthousefilm ever, en "Next Friday". Alvast bedankt.

  2. #27

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •