Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 38 van 38 worden weergegeven.
  1. #26
    SmashingSteve
    Guest

    Standaard Re: 1.85 !!

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mikeymo
    Citaat Oorspronkelijk gepost door SmashingSteve
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    Dit is ook zo op de UK versie, want daar hebben ze exact dezelfde disc, alleen in een andere verpakking.
    Daar zit de DVD in een mooie amaray-keepcase en heb dan ook de UK-versie aangeschaft! Straf dat men het hier weer moet doen met een snapper.
    ik heb de film hier zien liggen en dat was geens napper hoor, daar is warner van afgestapt
    In België zit die nochtans in een snapper en zou me enigszins verwonderen als dit in Nederland niet het geval is. Zie Warner niet even voor Nederland een nieuwe cover maken.

  2. #27

    Standaard

    Verplichte aanschaf voor de liefhebber!

  3. #28

    Standaard Re: 1.85 !!

    Leuk dat dit horror-icoon eindelijk op DVD gekomen is. Het beeld is echt zeer goed voor een film van dit (toch wel lage maar daarom niet minder entertainend) niveau en deze leeftijd.
    Het geluid daarentegen mag dan wel origineel zijn, het klinkt echt niet al te best. Met een opgepepte soundtrack zouden de schrikmomenten zoveel beter uit de verf komen. Maar ja, het is niet anders.
    Voor een goedkope DVD als deze is het toch wel leuk een commentaar en docu'tje aan te treffen. Meestal worden we in deze klasse afgescheept met enkel een trailer of zelfs helemaal niks.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door SmashingSteve
    In België zit die nochtans in een snapper en zou me enigszins verwonderen als dit in Nederland niet het geval is. Zie Warner niet even voor Nederland een nieuwe cover maken.
    Ik heb mijn kopie in Nederland gekocht en het is een snapper. Anderzijds heb ik dan hier in België de film ook al wel in keep cases gezien (NL versie).

  4. #29

    Standaard friday the 13th

    een flauw aftreksel van zijn inspiratiebron, de klassieker Halloween
    When I realised I was God?
    Well, one day I was praying and suddenly
    I realised I was talking to myself!

  5. #30
    SmashingSteve
    Guest

    Standaard Re: friday the 13th

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Simon MC
    een flauw aftreksel van zijn inspiratiebron, de klassieker Halloween
    Misschien... maar wel vele malen succesvoller en één die zelf een onsterfelijke klassieker werd! Vergeet ook niet dat het Friday The 13th was - en niet Halloween - die het subgenre 'slasher' in leven riep en verantwoordelijk was voor de niet te stuiten boom in de gouden jaren tachtig. Een ontegensprekelijke mijlpaal in het genre.

  6. #31

    Standaard

    ik heb friday the 13th in een amary-keepcase bij de freerecordshop gehaald voor 14,95...........er waren nog maar 2 over. volgens mij heb je ze nu in heel nederland....dus wees snel als je fan bent van friday the 13th

  7. #32

    Standaard

    Nog steeds een erg vermakelijke horrorfilm! Maar niet meer zo spannend als toen ik hem als kind zag, toen vond ik hem echt super scary!
    No one understands the demons world

  8. #33

    Standaard

    Heerlijke horrorfilm! Kan niet anders zeggen!

  9. #34

    Standaard

    ik wacht liever op de boxset(als ie er ooit komt in europa)

    vind de nightmare en halloween films beter.
    death is just the beginning
    dvd's te koop!!voor lijst mail me!

  10. #35

    Standaard

    leuke film maar kan echt niet op tegen de halloween films ook al zijn er een heleboel meer mensen die jason verkiezen boven michael myers of freddy krueger,vanwege de look of de reputatie van griezelig alhoewel kun je slasher niet echt griezelig noemen,verrasingseffecten buitengesloten dan.
    deze film is echter zeer leuk en kan je wel een uurtje of 2 bezighouden maar wil je het betere slash-werk kijk dan eens bij de halloween series!
    meningen verschillen maar jason is echt wel een melkkoe!!!
    death is just the beginning
    dvd's te koop!!voor lijst mail me!

  11. #36

    Standaard

    Dit blijft toch samen met Halloween de inspiratie voor de vloedgolf aan teen slasher films in de jaren 80.Deze film is gewoon een stuk jeugdsentiment voor mij en mag daarom niet ontbreken in me collectie.
    Hij heeft niet veel impact nu meer maar blijft toch leuk om te zien op een warme zomernacht zoals ik vannacht gedaan heb.Gelukkig is hij uncut,jammer dat er niet wat meer extra,s opstaan.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  12. #37

    Standaard

    Ik krijg deze dinsdag voor m'n verjaardag, en ben erg benieuwd naar het audio-commentaar en de terugblik-documentaire. Leuke film.
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  13. #38

    Standaard

    Ik kocht de dvd gisteren. Ik weet dat films uit de jaren 80 niet altijd van heel hoge kwaliteit zijn. (vooral horrorfilms) Vaak vind ik dat een beetje charmerend bij zulke films.

    Het verhaal van friday the 13 is heel simpel en ik vind het wel leuk. Het eerste uur tenminste.

    [spoiler:7e741983cd]vanaf de moment dat jason zijn moeder opdaagt is de lol er echter af. ik vind persoonlijk dat zowel de hoofdfiguur als mevrouw voorhees niet hoogstaand acteren.[/spoiler:7e741983cd]

    Ik ben nochtans niet veeleisend. Terminator 1 is ook niet altijd van topniveau kwa special effects. Maar dat vind ik juist leuk bij zulke films. Het geeft voor een deel het gevoel van de filmindustrie in de jaren 80 terug.

    A nightmare on elm street, of friday the 13? welke film is nu echt DE horror prent. Het antwoord is simpel. de allereerste nightmare on elm street is veel beter dan deze ontgoochelende friday the 13. Ik snap niet waarom men er nog vervolgen voor heeft gemaakt.


    dat ik dan nog zolang heb moeten zoeken achter deze dvd en er vervolgens 16.99 voor heb betaald maakt gans dit zaakje heel pijnlijk voor me...

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •