De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Marmitek:wireless PC en TV koppeling

    Marmitek:wireless PC en TV koppeling



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Het lijkt me op zich zeer handig, maar ik zet mijn vraagtekens bij de beeld en geluidskwaliteit. Heeft iemand ervaring met dergelijke apparaten?
    Pioneer VSX-C300, Pioneer DV-444
    Pioneer S-V50B-K (S-W110/S-F50/S-CR50)
    JVC AV 28WZ4EP
    Playstation 2

  3. #3

    Standaard

    Hmm heel leuk en als het goed werkt een optie en aanvulling op de bestaande stand alone dvd speler.

    Een nadeel volgens mij is dat hij enkel stereo signalen stuurt waardoor je volgens mij enkel dolby prologic kunt luisteren van dvd's via je pc op je ht set.....
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  4. #4

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door patrix
    Het lijkt me op zich zeer handig, maar ik zet mijn vraagtekens bij de beeld en geluidskwaliteit. Heeft iemand ervaring met dergelijke apparaten?
    Misschien dat de DVD.nl crew de mogelijkheid heeft om een review op gang te gaan zetten voor dit apparaat?

  5. #5

    Standaard

    Pas geleden heb ik de Gigavideo 40 en de PC-Control gekocht. De Gigavideo 40 is volgens mij vergelijkbaar met de PC-to-TV. Beeldkwaliteit is bovenverwachting goed. Vergelijkbaar met een goed kabelsignaal en net niet de kwaliteit van digitale satelliet. Zet geen magnetron aan, want die stoort!

    Het geluid is wat minder, maar voldoet. FM-radio kwaliteit, maar met wat meer storing op hogere volumes. Dat kan ook komen doordat het uitgangsvolume van mijn SB-Live wat laag is (probleem dat ik altijd heb gehad met de LiveWare drivers). Ik kan in stille passages een lichte 'buzz' horen.

    De Gigavideo wordt geleverd met kabels en twee Scart-adapters. De ontvanger kan IR-signalen terugsturen naar de zender, die ze doorgeeft aan andere apparatuur. Of dit ook op de PC-to-TV zit, dat weet ik niet.

    De PC Control wordt geleverd met Showshifter software. De werking is prima. De a.b. is te vergelijken met de remote van de ATI AIW serie, maar dan inclusief infrarood (en tevens universele a.b.).

    Het is wat geklooi om met nView/DualView de juiste instellingen te krijgen, maar ik zet nu m'n PC aan en loop naar beneden. Muis kan bediend worden met de muisknop op de a.b. en met een knop start je Showshifter fullscreen. Vervolgens kun je muziek en films afspelen. Jammer genoeg is het niet de volledige (2.0) versie van Showshifter.

    Met een (experimentele) plugin kun je de remote gebruiken met Girder en zo andere functies van de PC bedienen. Ook is de a.b. compatible met X10.

    O ja, de afstand tussen zender en ontvanger is in mijn geval niet zo groot (een metertje of drie), maar er zit wel een dikke betonnen vloer tussen (al gauw zo'n 20cm denk ik).

  6. #6

    Standaard

    -oeps.. dubbelpost verwijderd---

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •