Pagina 3 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
De resultaten 51 tot 75 van 86 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard Re: goedkoop

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Koofie


    V&D 140 airmiles + 35,- (2disc) of + 25,- (1disc)

    wat boeit nou dat er airmiles af gaan, daar spaar je ze toch voor

    en 35,- piek is vet goedkoop da8 ik zo voor 2disc
    Dan moet je natuurlijk wel airmiles sparen en ik heb ze dis nog niet. Moet ik dan maar aan gaan beginnen.


    Ik heb hem ondertussen al gekocht bij de Makro, ook niet duur!

  2. #52

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Alex van den Berg
    Hoe dan ook, ik ga hem zeker nog vaker bekijken... met en zonder rokertjes...
    Ok, ik heb in ieder geval mijn best gedaan
    Vous au moins, vous ne risquez pas d'être un légume, puisque même un artichaut a du cœur... [Amélie Poulain]

  3. #53

    Standaard

    Gewoon lekker ontspannen kijken en luisteren. Geen topper maar best wel goed. Het geluid met 384kbs is overigens verassend goed.
    Beeld 8
    Geluid 8
    Film 7

    Ik vind ook dat Tora Tora Tora niet moet worden vergeleken met deze film alleen omdat ze Pearl Harbor als gemeenschappelijke factor hebben. Het zijn totaal verschillende films. En over plagiaat:
    Tora Tora Tora is meer plagiaat (van de werkelijkheid) dan Pearl Harbor want in de laatste wordt meer bij gefantaseerd.

  4. #54

    Standaard

    He!

    Op t hoesje van pearl harbor staat dat deze 5.1 is... Mijn versterker geeft aan dat deze 6.1 is... hebben jullie dit ook gemerkt??

  5. #55

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Henk Heideveld
    Waar het mij eigenlijk om gaat is de enorme bombarie waarmee zo'n film in het commerciele circuit in de grijze massa gekieperd wordt.
    Dan wordt er een goedkoop liefdesverdrietje overheen gegoten en klaar is het product voor die grote grijze massa, die zich graag laat inspireren door reclame-industrie.
    Ik word er een beetje triest van.
    Als onderdeel van de "grijze massa" moet ik hierop toch even reageren.

    Of een film nou een reclame budget van 15 miljoen of f 2750,00 heeft, als je een film gezien hebt ben je tevreden of je bent het niet. Dat een reclame campagne je kan prikkelen om naar de bios te gaan zal ik onmiddelijk toegeven. Maar een reclame campagne zal mij niet kunnen beinvloeden of ik de film al dan niet goed vind.

    Ik vind het jammer dat als jij de film niet goed vind, je de mensen die hem wel konden waarderen op 1 hoop gooit en bestempeld als de beinvloedbare grijze massa. Daar wordt ik een beetje triest van.

    Ik vind het leuk om te lezen dat mensen deze film wel of niet leuk vonden, met hun redenen, maar om mensen te veroordelen om diezelfde redenen kan nooit de bedoeling zijn.

    geef dan een behoorlijk tegenargument, Bijvoorbeeld, een gelezen kritiek is dat hij historisch niet klopt op veel punten.
    Mijn argument is dan dat deze film gemaakt is met als doel entertainment. Als de film "pearl harbour: the real story" had geheten zou deze kritiek veel meer van toepassing zijn geweest.

    Ik kan niet wachten op de discussies over Harry Potter met z'n giga marketing campagne
    Laatste aanschaf nr. 1620 "nights in Rodanthe"

    foto's van collectie | al mijn films bij imdb | dvdprofiler

  6. #56

    Standaard Pearl Harbor

    Ik vindt het wel een kei van een film, prachtige effects en een beetje verhaal met romantiek want alleen jappen die alles kapot knallen is ook niet alles.

  7. #57

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door starbuck
    Ik kan niet wachten op de discussies over Harry Potter met z'n giga marketing campagne
    Je slaat bij voorbaat al de spijker op zijn kop. Scherpzinnig opgemerkt. Uit jouw reactie leid ik, kort door de bocht, af dat jij ook een zelfdenkend mens bent. Massapsychose is door mij niet bedoeld als veroordeling, ik neem er zelf wel (grote) afstand van.
    Een grote massa staat te gillen en te joelen, zonder dat een artiest op het podium ook maar 1 poot heeft verzet. Wat hij op dat podium ook doet, desnoods vals zingen, hij is gewoon goed. Zo werkt dat soms.

  8. #58

    Standaard

    Dat werkt gelukkig niet bij mij, ik heb sowieso ook al een andere smaak in de muziekbranche dus ik ben het wel gewend om alternatief te zijn, dus mij maken ze niet gek

  9. #59

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Henk Heideveld


    Een grote massa staat te gillen en te joelen, zonder dat een artiest op het podium ook maar 1 poot heeft verzet. Wat hij op dat podium ook doet, desnoods vals zingen, hij is gewoon goed. Zo werkt dat soms.
    Je hebt hier wel een punt, Het werkt in de mode-industrie immers ook zo. Maar toch kan ik er met mijn pet niet bij dat iemand een film leuk vind omdat de buurman hem ook geweldig vond. Andersom werkt het trouwens ook zo, een mooie film kan door een paar slechte recensies minder bezoekers trekken, bezoekers die de film mischien wel hadden gewaardeerd als ze hem gewoon bekeken hadden.

    Ach over Pearl Harbour zullen we het wel nooit eens worden, maar dat hoeft ook niet, hoe meer verschillende meningen hoe meer vreugd.
    Laatste aanschaf nr. 1620 "nights in Rodanthe"

    foto's van collectie | al mijn films bij imdb | dvdprofiler

  10. #60

    Standaard

    Ja, ik vind al die uiteenlopende meningen ook prachtig hoor, leer je soms ook van. Ineens zie je dat iemand een film met heel andere ogen heeft bekeken. Een heel andere belevingswereld soms. Ik draai hem dan opnieuw en dat heeft soms toegevoegde waarde.
    Het is maar goed dat mensen verschillende smaken hebben. Dat heeft een enorm breed assortiment films tot gevolg gehad.
    Ik schrik er nooit van als iemand een mening heeft die haaks op de mijne staat. Nooit te oud om te leren.

  11. #61

    Standaard vrijdag gezien :-)

    mijn zus had de dvd van pearl harhour gekocht, en vroeg of ik mee wilde kijken. dat heb ik dus gedaan

    beeldkwaliteid: strak. niks mis mee. ook met de snelle acties geen onnodige blurr effecten, en andere elende.

    geluid: helaas heeft mijn zus alleen stereo met subwoofer, en dus geen surround. ik heb dus niet kunnen genieten van al die extra's in het geluid. de kwaliteid ervan is prima in oorde !

    extra's: inderdaad, alleen "the making of" was echt de moeite waard, en voor een 2DVD set vind ik dat best triest. bij chickenrun vond ik de 2e DVD beter. maar ieder zijn mening.

    de film zelf: ik zelf houd wel van romantishe films, dus vandaar dat ik ZEER te spreken ben over de film. zelf houd ik niet van oorlog films (ellende zat op deze wereld), en dus is het al een wonder dat ik de 3 uur echt helemaal hebt uitgezeten. ik heb mij geen moment verveeld. de aanval is spectaculair verfilmd, en lang leve de computer graphics. niet te geloven wat ze daarmee hebben kunnen uithalen. het einde (aanval op japan) vond ik weer wel teleurstellend, en veel te kort. dat hadden ze snel even af geraffeld. hadden ze beter in het begin kunnen knippen, en dan wat meer tijd besteden aan die counter strike. maar ja, de regiseur zal dat anders hebben gezien.
    Because i rock does not mean i'm made from stone !

  12. #62

    Standaard

    Heb deze dvd meteen na de release gekocht en vind de film erg goed. Beeld en geluid zijn perfect. . Ik vind ook dat er voor een 2 disc set erg weinig extra's op zitten. The making of is goed, maar de rest stelt toch maar weinig voor. MAAR, ik ben zeker niet ontevreden over mijn aankoop en heb de film met veel plezier gekeken.

  13. #63

    Standaard

    Ik koop hem wel een keer in de aanbiedingenbak

  14. #64

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Luther Hartog
    Ik koop hem wel een keer in de aanbiedingenbak
    Dat zal nog wel even duren voor hij in de aanbiedingenbak ligt aangezien de film nu nog steeds goed wordt verkocht, maar het scheelt natuurlijk wel een hoop geld als je even wacht met de aankoop.

  15. #65

    Standaard

    Ik hoef hem niet meer te kopen, want ik heb hem gewonnen, das ook mooi hoor

  16. #66

    Standaard

    Nou nou, hoor hem weer met zijn stomme altijdwinnen.nl. Ja, ik weet dat je hebt gewonnen, je ziet trouwens wel wat bleekjes, maken gewonnen dvd's dan toch niet gelukkig??

  17. #67

    Standaard

    Hehe, nee dat schijnt in te zijn (gray scale)

  18. #68

    Standaard

    Ik heb deze film vanavond voor het eerst gezien. Hij viel me 100% mee, best een onderhoudende film. Geen TOPPER ofzo, maar wel een leuke film om je zondagavond mee door te brengen. En de actie scene's zijn erg mooi gefilmd.

  19. #69

    Standaard

    Dat zei ik toch al, het is wel een goeie film, maar nee, jij wilt hem natuurlijk of winnen of uit de aanbiedingsbak. Pearl Harbor is inderdaad een film met mooie acties en zeer mooi gefilmd. Had deze film in de bios gezien en dacht meteen, dat is er weer 1 voor in mijn collectie en ja hoor, heb hem meteen gekocht op de releasedatum.

  20. #70

    Standaard

    De dvd is cool, en is een mooi collectors item.
    De film is cool, veel mooie special effects.
    Het verhaal daarentegen is te Hollywood, het verhaal is te geromantiseerd.
    Je hebt het gevoel alsof alles in de film tot aan de aanvallen/actie (en dus de special effects) er puur alleen ter opvulling is.

    ...ik heb 'm dan ook alleen gekocht omdat ik 'm moest hebben, maar achteraf gezien had ik 'm beter kunnen laten liggen afgezien van de vele extra's en zo, het verhaal is te slecht.

  21. #71

    Standaard

    Zie Tora Tora Tora, dan zie je dat het grotendeels plagiaat is. Ik blijf het roepen en brullen er is maar 1 Pearl harbor-film, juist ja, zij die mij kennen weten al wat ik ga neerschrijven:
    !!!!TOTRA!!!!TORA!!!!!TORA!!!!!!
    Voor degenen die het beu zijn: dit was de laatste keer (hopelijk)

  22. #72

    Standaard

    Ik vond het een leuke film, de aanval is mooi gefilmd en ik vond de acteurs best wel goed spelen, ik heb beter gezien maar het valt allemaal wel mee. En de extra's zijn ook best goed, the making of is vooral goed, in 45 minuten laten ze je zien hoe de film is ontstaan.

  23. #73

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Scarface2002
    Ik vond het een leuke film, de aanval is mooi gefilmd en ik vond de acteurs best wel goed spelen, ik heb beter gezien maar het valt allemaal wel mee. En de extra's zijn ook best goed, the making of is vooral goed, in 45 minuten laten ze je zien hoe de film is ontstaan.
    Natuurlijk, geheel objectief gezien is het een amusementsfilm met goeie acties. Maar hij werd uitgebracht alsof het de film der films, de film van de eeuw was, terwijl het slechts plagiaat was van een reeds bestaande film, overgoten met een weinig zeggend romannetje. Ik knapte dus subjectief behoorlijk af, (ongeveer tot aan m'n enkels )

  24. #74
    Dane
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Henk Heideveld

    Natuurlijk, geheel objectief gezien is het een amusementsfilm met goeie acties. Maar hij werd uitgebracht alsof het de film der films, de film van de eeuw was, terwijl het slechts plagiaat was van een reeds bestaande film, overgoten met een weinig zeggend romannetje. Ik knapte dus subjectief behoorlijk af, (ongeveer tot aan m'n enkels )
    Geef ik je helemaal gelijk in, het is dat ik gevraagd werd om mee te gaan naar de bios, want zelf was ik zeker niet gegaan. Ook omdat het werd gehypt, de ultieme film, ik zag toendertijd op televiesie een interviewtje met Bay, of Bruckheimer dat weet ik niet meer, en er werd hem gevraagd om een antaal dingen op te noemen waarom mensen de film moesten gaan zien, en een van de dingen die hij zei was: "In titanic zonk er maar 1 boot, bij ons zinken er 5 gigantische boten" en dat vond ik wel zo ontzettend slap, dat ik al helemaal niet van plan was er naar toe te gaan, maar toen ik m had gezien vond ik m wel mooi, vooral de actie, daarom heb ik m ook gekocht, en de D.C. later ook, en die vooral om het DTS geluid.

    Elwood.

  25. #75
    charnelle
    Guest

    Standaard

    hoe duur is pearl harbor ???

Pagina 3 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •