Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 53 worden weergegeven.

Discussie: Hulk (SE) [DVD]

  1. #1

    Standaard Hulk (SE) [DVD]

    Hulk (SE) [DVD]

    Maak Bruce Banner niet boos, want dan maak je kennis met zijn enorme groene alter-ego.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Voor mij één van de beste films van 2003. Ik had het wel voor de opzet van Ang Lee. Hoewel ik de X-Men verfilmingen ook heel erg goed vind, moesten niet alle verfilmingen diezelfde richting opgaan.
    Meer dan 2 uur duurde deze film. Awel ik heb er met plezier naar gekeken.

    Ik heb onmiddellijk de speciale box gekocht. Een juweeltje.
    Totaal aantal film : teveel !
    Totaal aantal nog te bekijken film ... zucht :)

  3. #3

    Standaard

    Dit vond ik toch wel een grote verassing, want er werd zoveel negatief op gereageerd!
    Maar ik vind het echt een geweldige film, de drama past er gewoon erg goed in en de aktie is erg goed en mooi gedaan!
    Three-Star Trader
    Grandpa, were you a hero in the war? Grandpa said, "No......but I served in a company of heroes".

  4. #4

    Standaard

    Ik was blij dat men geprobeerd had het eens anders aan te pakken, maar het kon me toch niet echt bekoren. Goed geprobeerd, minder goed gelukt. 6/10
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  5. #5

    Standaard

    Geweldige film..heb hem inmiddels al 2x gezien en ik blijf hem top vinden.

    Alleen jammer dat The Hulk zo weinig dialoog heeft in deze film...
    Hopelijk besluiten ze om een (waardige) 2e deel van deze film te maken..
    Maar ik had begrepen dat er problemen waren..
    "I'm allergic to bullshit"
    My collection: http://www.intervocative.com/dvdcoll....aspx/Stefan81

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door stefan
    Maar ik had begrepen dat er problemen waren..
    Krijgen ze 'm niet meer gevangen?
    Three-Star Trader
    Grandpa, were you a hero in the war? Grandpa said, "No......but I served in a company of heroes".

  7. #7

    Standaard

    Nou, misschien moet ik hem dan toch maar eens gaan kijken om een mening te krijgen.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  8. #8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Lex v/d Moolen
    Nou, misschien moet ik hem dan toch maar eens gaan kijken om een mening te krijgen.
    Dat ga ik ook maar eens doen dan..
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  9. #9

    Standaard Hulk (SE)

    Ik heb deze film al enkele weekjes, zo'n 8 keer al gezien en ik krijg er maar niet genoeg van. Ang Lee levert een aparte film af, en dus een echte verademing na die troep die de naam Daredevil draagt ( ).
    The Night HE Came Home!

  10. #10

    Standaard

    Ik heb hem nog niet gezien, maar iets houd me tegen...

    Die hulk lijkt zo uit een xbox of ps2-game zijn weggelopen en vind hem alles behalve overtuigend eruit zien. (tenminste, in de trailers die ik bekeken heb).

    Misschien toch maar het voordeel van de twijfel geven na het lezen van deze review.

  11. #11

    Standaard

    Ik vond het wel een leuke film maar ben het niet eens met de reviewer over die "stripachtige" montage. Ik ergerde me er mateloos aan.

    More passion than 50 Popstars bastard robots, and more evil than Korn morphed with Shitknot, bow down before the Man In Black,Mr. Johnny Cash
    Aantal DVD's: 208 | Veni, vidi, vici!

  12. #12

    Standaard

    Heb deze gezien tijdens een vakantie in de USA en viel bijna in slaap in de bios, het is dat het buiten goot anders had ik weggelopen. Gelukkig kom je de tijd wel door in Amerikaanse bioscopen.

  13. #13

    Standaard

    Deze film was voor mij de meest teleurstellende film van 2003 .

  14. #14

    Standaard

    Voor de grootste teleurstelling van 2003, misschien wel van de afgelopen 5 jaar
    UltraStartrader
    Aantal plussen : 411!!!!

  15. #15

    Standaard

    Ik was niet van plan die aan te schaffen, maar toen ze er in Londen voor 19,99 pond - voor de 3-disc deluxe box wel te verstaan - mee naar mijn kop smeten*, kon ik het toch niet laten. Mij is vooral de aparte montage bijgebleven, want aan het scenario zijn inderdaad hier en daar kosten. De film kan niet tippen aan de X-Men of zelfs Spiderman-reeks, maar ik kan me toch veel slechtere kost voorstellen. Plus, het is een mooie uitgave, natuurlijk. Goed geluid, scherp beeld...

    * en als ze met zoiets naar je kop smijten, kan dat natuurlijk pijnlijk aankomen...
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  16. #16

    Standaard

    Net de HULK gezien en hij krijgt gewoon een vette voldoende. Beeld en geluid, pfff de sub staat nu even in de koelkast, is zeer goed te noemen.
    Ik was blij dat de film door karakters en niet door alleen maar fx gedragen werd. Natuurlijk zie je dat de Hulk nep is in de dagopnames maar als je op details let wordt cgi telkens beter en stijgt echt boven welk x-box, cube of ps2 game uit. Ik werd in ieder geval niet afgeleid. Maar er is ook nog een lange weg te gaan en ik verheug me al op het tweede deel die er weer beter uit gaat zien... de techniek gaat zo snel tegenwoordig.....

    Ik vond sommige dingen wel storen: [spoiler:33d54e357a]een beresterke gemanipuleerde poedel kan niet een voorruit in een keer kapot maken....tja en dan die snor van de generaal....nep of echt (werd mijn aandacht door afgeleid)....daarentegen die helikopter en jet scenes met al die raketten, waarom zo kort altijd...(maar wel heftig!) [/spoiler:33d54e357a] De Hulk staat zijn mannetje tussen alle eerder uitgebrachte superhelden. Welke een ieder beter vind hangt sterk van persoonlijke smaak uit... Zo vind ik Spiderman niet geweldig en bijvoorbeeld X-men weer beter dan de HULK.
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  17. #17

    Standaard

    Ik vond deze film ook niet bepaald het neusje van de zalm. De andere Marvel-verfilmingen (X-Men, Spider-Man, Daredevil, etc...) vond ik tot nu toe allemaal de moeite waard, maar deze film kon mij niet bekoren.

    Vooral vanwege het feit dat het verhaal eigenlijk een herhaling van hetzelfde verhaal is. Het is steeds: Hulk wordt kwaad en breekt los, Betty komt hem weer tot rust brengen, Hulk trekt nieuwe kleren aan. Hulk wordt weer kwaad gemaakt, breekt los, Betty weer "to the rescue" en dat een paar keer achter elkaar...

    En de comic-stijl kwam op mij minder positief over, ik vond die hokjes alleen maar storend en absoluut niks toevoegen aan het verhaal. Split-screen truukjes moeten m.i. altijd in dienst staan van het verhaal en niet andersom (zie Requiem for a Dream voor een voorbeeld van hoe het wél moet). Dit leek eerder op een amateurfilmer die de leuke truukjes van zijn montagesuite heeft ontdekt en lekker aan het experimenteren slaat.

    De CGI-hulk vond ik trouwens wel erg goed uitgevoerd. En dat springen... tsja: lees eens een Hulk-comic zou ik zeggen tegen de mensen die dat bezwaarlijk vonden.

  18. #18

    Standaard

    Ik heb deze film nog niet gezien, en dat ga ik denk ik niet doen ook. Wat me het meeste tegenhoudt is het uiterlijk van de Hulk. Erg sneu dat ze daar niet iets realistischer van hadden kunnen maken. Nu is het net een opgepompte Shrek!

    Die 3dvd-box zal inhoudelijk vast heel erg mooi zijn, maar ben ik nou de enige die de box zelf ontzettend lelijk vind?!? Het lijkt wel een stuk speelgoed dat je bij de intertoys voor minder dan 2,50 euro in de grabbelbak kunt vinden! Hij ziet er te goedkoop en slecht afgewerkt uit, en dat is een gemiste kans.

  19. #19

    Standaard

    Ik vond deze film ook niet bepaald het neusje van de zalm. De andere Marvel-verfilmingen (X-Men, Spider-Man, Daredevil, etc...) vond ik tot nu toe allemaal de moeite waard, maar deze film kon mij niet bekoren.
    Ik ben het hier niet mee eens. X-men vind ik ook duidelijk beter, maar Daredevil vond ik duidelijk minder; Ben Afflec heeft zo ongeveer de uitstraling van een kartonnen bekertje en dat komt die film niet te boven.

    Waar iemand bij het kijken van Hulk overheen moet komen is de cartoonesque CGI, maar als je die kunt accepteren, dan tillen de gekozen "Griekse tragedie" verhaallijn en de goede acteerprestaties deze film boven de middelmaat uit.

    Ps. ik vond het gebruik van split sceen wél erg sterk (en vaak functioneel in de zin dat het een aantal keer werd gebruikt om verschillende perspectieven op een situatie weer te geven).

  20. #20

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door RemcoZ
    Ik heb deze film nog niet gezien, en dat ga ik denk ik niet doen ook. Wat me het meeste tegenhoudt is het uiterlijk van de Hulk. Erg sneu dat ze daar niet iets realistischer van hadden kunnen maken. Nu is het net een opgepompte Shrek!
    Op basis van enkele flitsen uit de slechte trailer kun jij niet bepalen of het wel of niet een goede film / dvd is... ga hem gewoon eens kijken met je ht luid en geniet ook van het zeer goede geluid en beeld.... want dat is echt klasse.... en Schrek kun je echt niet met de Hulk vergelijken... er zitten scene's in de film die echt heel goed zijn en die zul jij dus gaan missen...
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  21. #21

    Standaard

    Ik ben een Marvel liefhebber. Hulk was wel één van m'n favoriete helden. Laten we het op jeugdsentiment houden.

    Ik heb 'm in de bios gezien. Mijn eerste indruk was goed en ik had me vermaakt. Maar als ik echt eerlijk ben en goed erover nadenk, is de film eigenlijk niet geweldig en eerder slap. Het verhaal werd op eeb gegeven moment iets te langdradig en het werd ff iets te serieus. Het begon meer op een soap te lijken. Dat was de enige fout van de schrijvers van de film. Laten ze daar goed over nadenken voordat ze een tweede deel maken. (Maar dat gaat misschien niet door)

    Ik heb 'm toch op dvd gehaald, vanwege m'n comic-achtergrond. Beeld en geluidskwaliteit is geweldig. Ziet er erg strak uit! De extra's zijn ook prima.
    Nogmaals, de film is niet goed vergeleken met Spider-Man en X-Men, maar qua special effects en de extra's kan het ermee door!

  22. #22

    Standaard

    Was ik net even vergeten in de topic te vermelden : Op het verhaal heb te veel aan te merken, maar op de dvd uitgave niet. Die is nl. mooi compleet, maar persoonlijk heb ik erg veel moeite met de creatie en personage van The Hulk. Die is buitengewoon slap.
    Ik ga toch voor Bill Bixby(hoe bedoel je jeugdsentiment )
    Het blijft moeilijk "oude" series her te verfilmen. Ik moet zeggen dat het bij Charlie's Angels het goed gelukt is. Het blijft natuurlijk mijn persoonlijke mening. Ik kan mij voorstellen dat andere toch liever voor Lindsey Wagner en kortnuiten gaan.
    UltraStartrader
    Aantal plussen : 411!!!!

  23. #23

    Standaard

    Is al vaker gezegd,maar doe het nog een keer. Spiderman en Xmen waren stukken beter.

    Dit was een hele slechte en saaie film, is ook de redenen waarom ie geflopt is. Ik hoop dat ze zo wijs zijn om het bij deze ene deel te laten.

  24. #24

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door FrankGuthrie
    Is al vaker gezegd,maar doe het nog een keer. Spiderman en Xmen waren stukken beter.

    Dit was een hele slechte en saaie film, is ook de redenen waarom ie geflopt is. Ik hoop dat ze zo wijs zijn om het bij deze ene deel te laten.
    Er is ook vaak gezegd dat ie goed was en er mee door kan.... het is een mening, voor iedereen persoonlijk... :wink:
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  25. #25

    Standaard

    De effecten in Hulk zijn zonder twijfel fraai te noemen. En daar is direct alles mee gezegd. Een zeer matige verfilming van een super comic.
    Het meest irritant zijn de vele split-screen momenten. Afschuwelijk gewoon.

    De DVD als geheel is redelijk in orde. De beeldkwaliteit laat idd te wensen over. Geluid en bonusmateriaal is ok.

Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •