Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 53 van 53 worden weergegeven.

Discussie: Hulk (SE) [DVD]

  1. #51

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Martijn Beunk
    Was ik net even vergeten in de topic te vermelden : Op het verhaal heb te veel aan te merken, maar op de dvd uitgave niet. Die is nl. mooi compleet, maar persoonlijk heb ik erg veel moeite met de creatie en personage van The Hulk. Die is buitengewoon slap.
    Ik ga toch voor Bill Bixby(hoe bedoel je jeugdsentiment )
    Het blijft moeilijk "oude" series her te verfilmen. Ik moet zeggen dat het bij Charlie's Angels het goed gelukt is. Het blijft natuurlijk mijn persoonlijke mening. Ik kan mij voorstellen dat andere toch liever voor Lindsey Wagner en kortnuiten gaan.
    Wat heeft Lindsay Wagner met Charlie's angels te maken?
    Zij was de vrouw van 6 miljoen!
    En volgens mij is dit niet een verfilming van de TV-serie, maar van de strip.
    Toch een verschil met CA.

  2. #52

    Standaard

    Helemaal geen slechte comic verfilming moet ik zeggen,vond hem beter dan b.v. DareDevil alleen het niveau van de X-Man films word niet gehaald.De film kwam ook niet op mij over als een mindless action movie aangezien het meer over de dramatische boeg gegooid is i.p.v. een film die bol staat van de aktie,aan de andere kant had er voor mij wel wat meer afwisselende aktie in mogen zitten omdat het nu vaak een herhaling van dingen was.De aktie/CGI scenes die erin zitten zijn over het algemeen best goed al komen sommige dingen wat houterig over.De cut/split scenes vond ik ook goed gedaan,dit gaf toch een leuk comic-book tintje aan de film.Een beetje humoristiche toevoeging had de film ook geen kwaad gedaan denk ik.De film duurt verder dik 2 uur wat misschien lang lijkt maar bij mij niet zo over kwam.7/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  3. #53

    Standaard

    Ik heb de negatieve ontvangst van deze film nooit helemaal begrepen. Veel van de dingen die werden aangedragen als minpunten van deze film vond ik nou juist pluspunten. Ik vond de visuele stijl van deze film erg goed en ik vond de balans tussen het wat meer serieuze verhaal en de spectaculaire actiescenes juist heel verfrissend. De effects waren erg spectaculair (alhoewel de Hulk zelf er misschien net een beetje té CG-achtig uitzag) en Bana en Connely als hoofdrolspelers vond ik erg goed gekozen. Zelfs het overacten van Nolte vond ik heel goed passen. Wat mij betreft is dit dus een comic-verfilming die misschien niet foutloos is, maar die toch zeker wel een aanrader is.

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •