Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 69 van 69 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Allereerste de DVD's uit China zijn lang niet altijd aan te bevelen. Zeker omdat je soms erg bij de poot wordt genomen. Er staat dan op dat het bepaalde specificaties heeft die het gewoon niet heeft. Ik ken echter in Shang Hai wel een adres was dat niet het geval is, en je inderdaad gewoon koopt waarvoor je betaalt. Echter betaal je dan wel het dubbele van wat je normaal betaald, maar dat is nog steeds inherrent aan niets. De DVD;s die ze op stations, en op staat aanbieden zijn gewoon met een woord aan te duiden *** !!!!. Ik heb er al zeker iets van 100 geprobeerd in de tijd dat ik daar was en maar enkelen deden het. Nu had ik het geluk dat ik ze daar keek en ze makkelijk bij de locale DVD boer kon omruilen, maar wanneer je ze naar Nederland meeneemt, kun je mooi bedrogen uitkomen en gooi je dus 100 Euro weg en heb je twee keer niets.

    Ik heb er wel een paar uit China, de Criterion van Hard Boiled, bijvoorbeeld. Eigenlijk is dit net zo illegaal als het van het internet halen of een illiegale copie maken van een DVD of aankopen. Des al niet te min vindt het gretige aftrek in China, ook al is het daar ook verboden. Dus als je gepakt wordt wordt je waarschijnlijk gewoon veroordeeld voor het in bezit hebben van illegale zooi. In China of in Nederland.

    Over het rippen, of Copieren, dat is gewoon film onterend en absoluut het bijdragen aan het naar de kloten helpen van de filmindustrie. Ik heb dus ook van alle DVD''s die ik heb gezien in China (vaak alleen al omdat ik nu die film wel eens af wou zien of zonder Chinees gesproken tekst) ook allemaal het orgineel gekocht later thuis. Het beeld is gewoon minder, het geluid is niet optimaal, kortom meestal lijkt het goedkoop maar loopt het uit op 2 keer niks.

    Nu ben ik het wel met jullie eens dat een film scheppen met geld opbrengt, maar tegenwoordig heb je voor 20 Miljoen Euro nog niets, daar tegenover, moet je je ook realiseren deat het hier voornamelijk om filmstudios gaat die bulken in het geld. Het is voor een regiseur echt niet altijd even gemakkelijk om middelen te vinden om een project te starten.
    Hoe zou jij het vinden als jouw film totaal geen geld zou opleveren, maar een megabestseller is geworden in het illegale circuit. Dan zie je ook enorm veel geld, energie en creativiteit van je ontnomen worden, en je maakt mij niet wijs dat er mensen zijn die daar vrolijk van worden.

    Ik heb op dit moment een kleine 530 DVD's en ze zijn allemaal orgineel. En dat wil ik ook zo houden. Ik kan echter wel begrijpen dat mensen hun DVD's in Canada, Astralie of Amerika gaan bestellen, want dat is gewoon goedkoper, dat doe ik ook wel, maar voor mij was het geld niet de insteek, maar meer omdat het in 9 van de keer om betere versies gaat, en daarnaast ze er ook nog eens veel eerder zijn. Je gaat toch geen 4 maand wachten op een gewilde titel als hij elders al uit is ?

    En iedereen die loopt te zeiken dat ie nog student is, dat ben ik zelf ook nog. En dus dat je het niet kan betalen dat is echt onzin. Ik zou zeggen hang wat minder in de kroeg, ga wat minder uit, neem een baan naast je studie en stel je prioriteiten beter af op je behoeftes. Het leven draait om het maken van keuzes, daar is het kopen van DVD's geen uitzondering op. Maar als jij liever met je vrienden in de kroeg hangt, wat ik overigens prima vind, maar dan moet je hier niet vervolgens de zielepoot gaan lopen uithangen. Ik zou zeggen laat de Apollo wat meer opleven in jezelf en temper Dionysos een beetje, kom je een heel eind.

  2. #52

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door JCL
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Martin Zuidervliet
    Boontje komt om z'n loontje!
    UHUM!! (zie naam) :wink:

    Enne.. illegaal is illegaal.
    Iemand die niet te hard rijd in de auto?!?! Iemand die nog nooit door de stad heeft gefietst?!?! Jah echt, we doen het allemaal :wink: En geloof me, het is een ergere misdaad om iemand schade toe te brengen doordat je hem met 90 KM/u aanrijd i.p.v. met 80 dan dat Disney 10 miljoen minder verdiend.
    Het feit dat je iets doet wat iedereen doet EN het feit dat je er mee wegkomt maakt het nog niet 'normaal' of moreel verdedigbaar. Het bekende verhaaltje van 'als iedereen in de sloot springt': ik hoef dat hopelijk niet uit te leggen.

  3. #53

    Standaard

    er moet maar een wereldwijde release komen, dan heb je zo'n probleem niet. Eigen schuld dikke bult.

  4. #54

    Standaard

    Dan nog zullen er mensen zijn die em rippen en mensen die em kopen. Dan moeten we als kopers (want ik neem hopelijk aan dat het leeuwendeel van de lezers van deze site kopers zijn) aspreken om onze DVD's niet meer uit te lenen en er alles aan doen om te voorkopen dat een titel uit onze collectie kan worden aangewend om gebruikt te worden voor het illegale circuit. Winkels moeten hun ruilgaranties intrekken en ook niets meer uit aan personeel. En zo zijn er nog tal van voorzorgsmaatregelingen die moeten worden getroffen.

    Dan hebben we de screnings nog, en de promotieexemplaren die op het internet zwerven. Als we alles hebben uitgebannen, dan kunnen we langzaamerhand gaan zeggen dat het werkt, maar tussen de mazen van het net door, wordt het nog steeds wel mogelijk.

    Het probleem niet alleen maar aan de wereldwijde releases. Want door die niet gelijke releases, worden er eerder te veel DVD's verkocht uit een andere regio. Begin dan ook maar eens om dat gelijk te trekken. En dan ook maar meteen alle specificaties gelijk, dan gaan we pas echt zaken praten denk ik. Want dat wij keer op keer worden opgescheept met een ***versie, dat maatschappijen als A-film (die zelfs nog niet het fatsoen bleken te hebben om de 4-disc van Fellowship een beetje normaal uit te brengen) RCV, DFN en dat soort troep ons keer op keer lopen op te schepen met bagger en DVD's kaalstrippen voel ik mij door de Nederlandse aanbieders maar tot beperkte hoogte serieus genomen, in Amerika doen ze dat wel, en daarom ook dat ik ze daar vandaan haal. Dat ze eerder zijn is leuk meegenomen, maar uiteindelijk ga ik toch voor de beste versie, dus als moet wachten dan wacht ik (zoals bijv. met Panic Room) Daar ligt volgens mij een veel groter probleem. Die mensen die in bezit zijn van illegale kopieen, zullen ook echt die DVD anders niet hebben gekocht.

  5. #55

    Standaard

    Iemand die niet te hard rijd in de auto?!?! Iemand die nog nooit door de stad heeft gefietst?!?! Jah echt, we doen het allemaal :wink: En geloof me, het is een ergere misdaad om iemand schade toe te brengen doordat je hem met 90 KM/u aanrijd i.p.v. met 80 dan dat Disney 10 miljoen minder verdiend.
    Wat een B verhaal ... het blijft diefstal ...en dat is volgens mij nog steeds niet goed te praten.

    Of een uitgeverij er nu voor kiest voor een release venster of wat dan ook.

    Wat we niet doorhebben is dat de mensen die het op deze manier doen, er voor zorgen dat de prijs enorm omhoog blijft gaan...ergo sigaar uit eigen doos.

    Andre
    Mijn Filmpjes
    "Say goodnight to the bad guy"

  6. #56

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Het feit dat je iets doet wat iedereen doet EN het feit dat je er mee wegkomt maakt het nog niet 'normaal' of moreel verdedigbaar. Het bekende verhaaltje van 'als iedereen in de sloot springt': ik hoef dat hopelijk niet uit te leggen.
    Geen heler = geen steler !!!!

    Zolang mensen nog steeds voor de spullen gaan die van de vrachtauto zijn gevallen blijf je diefstal houden. In welke vorm dan ook.
    Ik heb de internetversie gedownload voor mijzelf, ik ga hem dus NIET copieeren en/of verkopen. As. Vrijdag ga ik met mijn dochtertje naar de bios om Nemo te aanschouwen. Als mijn dochtertje vervolgens over enige tijd de DVD van Nemo ziet liggen, schreeuwt ze direct VISSSJEEEEEEEE en koop ik het origineel, zeker vanwege het feit dat die nl gesproken is...
    In mijn geval kan ik zeggen dat de intenetversie als reclame heeft gewerkt..... Het was trouwens de eerste keer dat ik een film van internet haal en dat was n.a.v dit topic.....

    Trouwens als ik kijk naar de winsten die men nu al gemaakt heeft en doorgaans op een kinderfilm maakt, vind ik het een zielig artikel !


    HC

  7. #57

    Standaard

    Tja...ze doen het zelf. Een film op DVD uitbrengen en dan 3 weken later in de rest van de wereld. Nee, eigen schuld. Owja, ik koop wel de legale DVD hoor.

  8. #58

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door basset
    Grappig dat men klaagt over de toegangsprijs van een bioscoop.

    Ga eens naar een disco of nachtclub. Ben je meer kwijt alleen al om binnen te komen.

    Alleen zijn de drankjes en snoep in de bios zo asociaal duur.
    Over de grens in Belgie kun je naar de Euroscoop op dinsdag voor 4 euro en de rest van de week voor 5,50 naar de film.
    Daar valt de prijs nog mee. Het is belachelijk maar 4 euro moet je zelfs al betalen om een DVD een dag te huren.

  9. #59

    Standaard

    Ik ben ook voor wereldpremieres, want zo lokken ze het een beetje uit. De mensen eerst lekker maken, en dan ontiegelijk lang laten wachten

    Deze film heb ik toendertijd gedownload, was een goeie XVID tip met engelse DVD ondertiteling. Dit heeft ze zeker mijn plaatsje gekost in de bioscoop. Als de film in wereldpremiere was gegaan had ik um in de bios gezien.

  10. #60

    Standaard

    Ik had de XviD ook al vlugger, maar ik heb 'm niet bekeken, omdat ik hem toch wel op het grote scherm wou zien, en daar heb ik geen spijt van!
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  11. #61

    Standaard

    HA HA HA HA HA HA, etc. alle meningen zijn reeds geventileerd en ik lach me rot. Inderdaad Disney denkt dat die de boel vanaf boven nog steeds kan regeren en dat wij allemaal nog communiceren met de postduif. MENSEN wordt allemaal wakker, ALLES is op het net te vinden (hoe ? , zoek je zelf maar uit) Het tijdperk van verschillende releases over de wereld is VOORBIJ (Bij LOTR hebben ze dit goed begrepen en ook bij Harry Potter)

  12. #62

    Standaard

    En Star Wars, En The Matrix en zo door, maar het zijn nog steeds alleen wel de grote releases waarbij men dit doet. Het leeuwendeel krijgt nog steeds een aparte release. We zijn dus op de goede weg, maar we zijn er nog niet helemaal.

  13. #63

    Standaard

    heeft iemand nog wat illegale DVD's voor mij. Double indemnity, Beatle films....kortom alles wat de maatschappijen in regio 2 maar niet uit willen brengen........

    Kill Bill gezien op DVD ondanks beeld en geluids kwaliteit (aardig) een wereld film gezien.

    de prijzen van nieuwe releases moet omlaag €15 is een mooie prijs

  14. #64

    Standaard

    Een betere reden om de internationale releases van een grote film op elkaar af te stemmen kunnen wij eigenlijk niet verzinnen.
    Precies... Eigen schuld. :wink:
    DVDProfiler Movie Collector
    LG OLED65C8PLA, Oppo UDP-203, Panasonic DP-UB824,Pioneer BDP LX88, Toshiba HD-XE1, Onkyo TX NR 5010, Velodyne DD15, Canton Vento 890, Q-Acoustics i7000, XBox360
    "Penguins mate for life. That doesn't surprise me much because they all look alike. It's not like they're going to meet a really new, great looking penguin someday."

  15. #65
    peterjon
    Guest

    Standaard

    ach en Finding Nemo was ook al gekopieerd door Disney, vandaar ook de plagiaatclaim....

  16. #66

    Standaard

    Ik kan niks anders zeggen dan eigen schuld.

  17. #67

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Daniel1974
    En Star Wars, En The Matrix en zo door, maar het zijn nog steeds alleen wel de grote releases waarbij men dit doet. Het leeuwendeel krijgt nog steeds een aparte release. We zijn dus op de goede weg, maar we zijn er nog niet helemaal.
    Ja, maar als we wereldwijd alle films tegelijkertijd uit gaan brengen, hebben we in Nederland wel een probleem, want daar zijn niet genoeg doeken/zalen voor. We kunnen hier maar drie, hooguit vier grote films tegelijk aan, daarna is het op (Vandaar dat James Bond bij ons als enige in januari uitkwam).

    Marcel
    Well "Sinead O'Rebellion." Shock me shock me shock me with that deviant behavior.

  18. #68

    Standaard

    Heb al maanden de regio 1 versie, en kan er totaal niet wakker van liggen dat andere Nederlanders blijkbaar ook niet achteraan in de rij willen staan.

  19. #69

    Standaard

    Als ik dit bericht zo lees, vind ik het toch vreemd dat er nu een advertentie van ddvd.nl in beeld knippert. (100 arita dvd-r ->130euro)

    Maar Disney had er goed aan gedaan om Finding Nemo een wereld wijde release te geven. Was al duidelijk geloof ik

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •