De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard MPAA beschermt Oscar screeners tegen kopiëren

    MPAA beschermt Oscar screeners tegen kopiëren



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    ik vind dit allemaal een beetje overdreven als die mensen de films willen kopieren lukt dat toch wel ongeacht wat voor beveiligingen ze aan brengen.

    vind het wel jammer dat mensen zich niet gewoon netjes kunnen gedragen en de films niet kopieren maar dat is wer een ander verhaal
    life is pain deal with it

  3. #3

    Standaard

    Ze steken er wel tijd, moeite en héél veel geld in, maar als er één kopietje aan hun aandacht ontsnapt kan het kwaad al geschied zijn... Het enige positieve aan de evolutie is dat de windows tussen bioscooprelease en dvd-release en die tussen release aan deze en gene kant van de oceaan alsmaar dichter na elkaar vallen.

    Werner - proud owner of zero (0) copied dvd's!
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  4. #4

    Standaard

    Uuh... De organisatie achter de oscar is inderdaad Acadamy of Motion Picture Arts and Sciences maar daarvan is de afkorting nog steeds AMPAS. de afkorting MPAA is van The Motion Picture Association of America, dat zijn die figuren die achter de ratings zitten in de VS.

  5. #5

    Standaard

    Dan NOG kun je een videocamera op de TV of projector scherm richten, en de film opnemen lijkt me!?
    Is wel wat meer moeite dan simpel te kopieeren, maar toch...

    Verder...ach waar maken ze zich druk over!? Iedereen kopieert muziek omdat het te duur is, maar DVDs zijn vrij goed geprijst (als je de aanbiedingen een beetje afwacht en via internet besteld... ik heb het natuurlijk niet over de prijzen by V&D of De Bijenkorf ofzo...) dus zoveel zal de film industrie niet lijden onder een paar van deze screeners die dan verspreidt worden. Ik ben zelfs van mening dat het de verkoop van de DVD alleen maar zal verhogen (ALS de film de moeite waard is ofcourse...)

  6. #6

    Standaard

    Tja, ze proberen hun filmdragers te beschermen. Of dit nu videobanden of DVD's zijn. Ik geef ze geen ongelijk. Helaas hadden ze denk ik niet verwacht toen de DVD verscheen de encryptie zo snel gekraakt kon worden.

    Vroeger konden de grootte studios nog de baas spelen over de gretige afnemers van hun films. Nu zijn er bijna geen grenzen meer betreft wanneer een DVD in Europa uitkomt, want waarom wachten? Importeer gewoon de Regio 1..2..etc via internet

    In Amerikan zijn de Hollywood studios al begonnen met het aanbieden van films via internet (legaal wel te verstaan)

    Ik koop de meeste DVD's wel maarja maak ook weleens een kopieetje

  7. #7

    Standaard

    De enige reden dat ik sporadisch een kopie bekijk, is dat ik niet kan wachten tot eindelijk die dvd in nederland uitkomt... grrr

    niet alleen de release data moeten ze gelijk trekken, maar ook de uitgave van een film... moesten ze een straf op zetten !
    "I'm as serious as an erection problem."
    DiViDieS
    Collectie update: 3 februari '06 - 1 dvd(s) - totaal 474 dvd's

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •