Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 47 van 47 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    De 1-disc van RCV heb ik al, voor de 2-disc ga ik wel voor de R2UK SE. Die is toch goedkoper.

  2. #27

    Standaard

    tijdje terug deze C.E. aangeschaft voor leuk prijsje, daarbij ook laatst de R2UK uitgave dus dat zit wel goed.

  3. #28

    Standaard

    Voor iedereen hier een waarschuwing : DE R2 UK 2´disc is gecut en dus daarom is het beter deze te vermijden. A+s je dan toch een goede versie wilt, koop de 2-disc R1 versie. Deze is op het moment gewoon het beste.

    RCV heeft zich eens weer behoorlijk uitgeleefd op het gebied van het onthouden van extra´s. Een wel heel erg interessant interview met Tarantino, met Charlie Rose staat er gewoon niet op en dat is erg jammer.

    Over de film an zich hoeft ik hier niet meer te zeggen dan al is gedaan. Behalve dan dat het hier misschien wel een van de meest invloedrijke en revolutionaire films ooit betreft (vooral kwa verhaalopbouw, dat later eindeloos is gecopieerd en uitgewerkt). Verplichte kost voor iedere filmliefhebber.

  4. #29

    Standaard

    Wat is er geknipt?

  5. #30

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door jan smets
    Wat is er geknipt?
    Wat er geknipt is weet ik niet, maar er is 3 seconden geknipt in de film.

  6. #31

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door jan smets
    Wat is er geknipt?
    Wanneer Travolta's karakter drugs ga shoppen, en ff een shot probeert. Zie je in de uncut versie de naald zijn huid ingaan.

    Bij de UK versie hebben ze deze scène wat verschoven zodat de daadwerkelijke piercing niet te zien is.

    Het is maar iets heel klein, maar ze hebben er vanaf te blijven :x
    You are free to do as we tell you!

  7. #32

    Standaard

    En dat wou ik maar even horen !!!!!

  8. #33

    Standaard

    Waarvoor gaan nu? de eerste 1 disk versie of deze?

  9. #34

    Standaard

    Gezien het verschil in pris, zou ik voor deze gaan.

  10. #35

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dr.Dromedaris
    Waarvoor gaan nu? de eerste 1 disk versie of deze?
    Wat wil je? Alleen de film of ook wat extra's (wetende dat er in Amerika en Engeland een release verkrijgbaar is met meer extra's)? Aan jou de keuze, die kan ik niet voor je maken.

  11. #36

    Standaard

    Gezien het verschil in pris, zou ik voor deze gaan.

  12. #37

    Standaard

    Is het het waard om één van deze twee versies in Engeland te bestellen en zo ja, welke? Ik zie al een verschil in extra's, maar bij de C.E. hebben ze volgens mij wat extra's van de S.E. uit elkaar gehaald om de lijst langer te laten lijken. Ik heb geen R1 DVD-speler, dus dat is sowieso geen optie. En ik koop tegenwoordig geen enkele RCV uitgave meer, dus ook deze Nederlandse release is absoluut geen optie. Check onderstaande links voor de beide uitvoeringen.

    Classic Series Box Set: http://www.play.com/play247.asp?page...2&title=104813

    Pulp Fiction Special Edition: http://www.play.com/play247.asp?page...2&title=104229
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  13. #38

    Standaard

    heb hem ook .. A MUST HAVE !!!

  14. #39

    Standaard

    Ach RCV had het idd beter kunnen doen maar ik vind de verpakking toch niet lelijk zoals ik sommigen hoor roepen.
    En de extra's zijn mijns inziens ook best accetabel.
    Voor mij is regio 2 nl altijd te verkiezen boven regio 1 dus wat dat betreft ben ik misschien wel wat geneigd om het gebrek van deze CE uitvoering wat te verdoezelen voor mijn eigen besef
    Toch ben ik er best blij mee: gekocht op dit forum voor 13 euro incl 8)
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

  15. #40

    Standaard

    Wat een geweldige cult-klassieker dit paradepaardje van Tarantino wat vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard is,ook Tarantino zelf zal deze film nooit meer overtreffen denk ik,want z,n films na deze vind ik allemaal een stapje terug.De contructie is geniaal bedacht,en elk varhaaltje word samen gesmolten door geweldige muzieknummers die je niet meer los kan horen van de filmbeelden en visa versa,iets wat Tarantino overigens in al z,n films geweldig gedaan heeft.De mono/dialogen zijn prachtig verzonnen en worden verdeeld over een cast waar elke regisseur van zou smullen.Dit is echt z,on film die nog beter wordt naarmate je hem vaker ziet.9.5/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  16. #41

    Standaard

    Overgewaardeerd.

    Maar ondanks dat is het nog wel een amusante film. Ik had de oude non-anamorfische UK-editie al maar toen ik deze SE tegenkwam in de budgetbakken van FRS voor omgerekend € 7,50 vond ik dat wel een upgrade waard.

  17. #42

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Overgewaardeerd.
    Heiligschennis

  18. #43

    Standaard

    Het verhaal van "Pulp Fiction" kan worden opgedeeld in drie delen; 'Vincent Vega and Marsellus Wallace's Wife', waarin Vincent Vega (John Travolta) Mia (Uma Thurman),de vrouw van zijn criminele baas Marsellus Wallace (Ving Rhames), moet vergezellen en vermaken tijdens een afspraakje. Ook moet hij samen met zijn collega Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) een koffer ophalen bij een zakenrelatie, die Marsellus Wallace heeft opgelicht. Het tweede verhaal; 'The Gold Watch' gaat over Butch Coolidge (Bruce Willis), een bokser die benaderd is door Marsellus Wallace om tijdens zijn volgende wedstrijd, in de vijfde ronde neer te gaan. Hij krijgt hier een flinke som geld voor. Maar Butch is echter heel wat anders van plan en, nadat hij de bokser dood heeft gemept, slaat hij met een flinke bom duiten op zak met zijn vriendin Fabiënne (Maria de Medeiros) op de vlucht. Dit gaat alleen niet zoals gepland. In het derde verhaal, 'The Bonnie Situation', schiet Vincent Vega per ongeluk iemand dood, die op dat moment op de achterbank van de auto zat. Terwijl de gehele achterkant onder het bloed en stukjes hersens ligt, zoekt Jules Winnfield tijdelijk onderdak bij Jimmie (Quentin himself). Alleen komt Bonnie, de vrouw van Jimmy over een anderhalf uur thuis, dus zoeken ze hun heil in de kunsten van 'the Wolf' (Harvey Keitel).

    Pff... "Pulp Fiction", Quentin Tarantino's finest! Hij heeft voor deze film de beschikking over een cast om je vingers bij af te likken. Na de al bekende namen, heb je ook nog Christopher Walken, Eric Stoltz, Rosanna Arquette, Tim Roth en een leuke cameo van Steve Buscemi als ober 'Buddy Holly' in restaurant Jackrabbit Slim's. De acteerprestaties zijn van een buitengewoon hoogstaand niveau. Vooral Samuel L. Jackson acteert de sterren van de hemel ("Ow, I'm sorry... Did I break your concentration?" Fantastisch!) en hij vormt een prachtig duo met John Travolta. Hij is übercool en het is gewoon fantastisch om hem zo stoned als een garnaal in die auto te zien zitten. Uiteraard kreeg John ook weer de gelegenheid zijn danskwaliteiten te showen, de dansscene met Uma Thurman in 'Jackrabbit Slim's is natuurlijk legendarisch en [spoiler:a233c90358]hier kregen ze dan uiteindelijk ook zeer terecht de trofee voor.[/spoiler:a233c90358] :wink: Een scene die me verder altijd bijblijft is het moment, [spoiler:a233c90358]waarin Mia de adrenalinespuit krijgt toegediend van Vincent, dat geluid nadat de naald erin wordt geknald... Brrr...[/spoiler:a233c90358] Het verhaal kent behalve de drie bovengenoemde plotten, nog een aantal andere subplotjes. Al die plotten lopen door elkaar heen en zijn totaal niet chronologisch, maar op het einde van de film vallen alle puzzelstukjes in elkaar.
    Verder zijn alle bekende Tarantino-elementen weer volop aanwezig. Harde actie, een flinke dosis (zwarte) humor en nietszeggende gladde dialogen. Gesprekken tussen Jules en Vincent, al rijdend in de auto, over snacks en sauzen, of over voetmassages terwijl ze de tijd doden voordat ze een appartement binnengaan. De soundtrack is (zoals we ook wel gewend zijn van Quentin) ook weer dik in orde. Het past erg goed bij het verhaal en toen ik de DVD in de speler stopte en bij het hoofdmenu al de main theme te horen kreeg, was ik al helemaal warmgedraaid.

    "Pulp Fiction" is, samen met "The Lord of the Rings", de enige film (die ik tot nu toe heb gezien) die in mijn ogen een 10/10 verdiend!
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  19. #44

    Standaard

    Mooi stukje
    Maar waar is Zed ?
    M'n LE collectie gaat grotendeels in de verkoop, zoek je nog iets ? Check m'n verkoop topic of vraag maar raak :D

  20. #45

    Standaard

    Zed zit hier in:

    Het verhaal kent behalve de drie bovengenoemde plotten, nog een aantal andere subplotjes. Al die plotten lopen door elkaar heen en zijn totaal niet chronologisch, maar op het einde van de film vallen alle puzzelstukjes in elkaar.
    Anders kan ik wel aan de gang *blijven* over deze film... :wink:
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  21. #46

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door mercapto
    Maar waar is Zed ?
    [spoiler:adb979c2f4]Zed's dead..[/spoiler:adb979c2f4]
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  22. #47

    Standaard

    Dat had mijn antwoord moeten zijn, inderdaad!
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •