Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 31 van 31 worden weergegeven.

Discussie: Pitch Black [DVD]

  1. #26

    Standaard

    Wel jammer dat ze er een vervolg op gemaakt hebben.

  2. #27

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    "It looks safe"
    Deze term doet het trouwens iedere keer weer geweldig als ik met vrienden coop Halo of Ghost Recon speel.

  3. #28

    Standaard

    Ik heb deze film niet zo lang geleden voor de eerste keer gezien en hoewel science-fiction over het algemeen niet zo mijn ding is vanaf dat het de omvang krijgt van meerdere verschillende planeten bewoond door verschillende soorten wezens, vond ik beide Riddick films (deze en Chronicles of Riddick dus) zeer leuk om te kijken.

    Naast het feit dat Diesel met Riddick een personage heeft gevonden dat hem op het lijf geschreven is, is de setting op een planeet met 3 zonnen ook werkelijk prachtig. Visueel is dit zeker 1 van de betere films die ik al gezien heb. Ik wist niet echt welke kant het verhaal zou opgaan maar hoewel het vrij simpel is houden ze je toch bezig (goede spanningsopbouw en zeer mooie CGI).

    Ik hoop echt dat er nog een 3e Riddick film zal komen, want ik hou wel van de setting en het personage Riddick (en het feit dat beide films me maar €5 hebben gekost helpt ook wel een beetje )

  4. #29

    Standaard

    De dvd was al goed, maar de fans van deze film kan ik de HD DVD ook erg aanbevelen. Een hele mooie transfer heeft ie, waarin de kleuren nog mooier tot hun recht komen. Hetzelfde geld trouwens ook voor het geluid.

  5. #30

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard B. Bekijk bericht
    De dvd was al goed, maar de fans van deze film kan ik de HD DVD ook erg aanbevelen. Een hele mooie transfer heeft ie, waarin de kleuren nog mooier tot hun recht komen. Hetzelfde geld trouwens ook voor het geluid.

    Ik hou het nog wel even bij de oude DVD die vind ik al overtuigend genoeg, zal hem binnenkort weer is gaan bekijken

    Jammer van het hele HD-DVD Blu Ray gebeuren....en ook dat er nog steeds niet echt een winnaar uit komt......beide kampen draaien volgens mij met enorm verlies, maar voor de buitenwereld pompen ze er miljoenen in.......vroeger was ik ook altijd haantje de voorste met nieuwe technieken, maar al duurt deze onzin nog 3 jaar ik wacht het wel af..........en het aanbod is nog steeds niet echt groot, en de gewone DVD verkoopt nog steeds vele malen beter dan de 2 andere kampen, en als ik eerlijk ben de gewone DVD voldoet nog steeds prima, het ons door de strot drukken van deze nieuwe technieken gaat deze keer niet lukken denk ik, niet met 2 kampen, en zeker niet zolang verschillende film maatschappijen de films op 1 enkel kamp uitbrengen, naar mijn idee is dat de doodsteek van zowel HD-DVD als Blu Ray.................
    Grtz Ron

  6. #31

    Standaard

    Moet als eerste mijn mening herzien als ik lees wat ik lees wat ik 2 jaar geleden geschreven heb, heb wel afgewacht wie gewonnen heeft en sinds een dik half jaar een Blu Ray speler in mijn bezit, en eerlijk is eerlijk Blu Ray overtreft DVD vele malen......het zal zeker nog even duren eer Blu Ray de standaard is, zeker gezien de forse prijzen die een Blu Ray schijfje nog kost, laatst flink wat Blu Raytjes gekocht, maar was voor een hele dikke 200 euro+ is dan even slikken maar je krijgt er veel voor terug.

    Gisteren deze film op Blu Ray gezien, en in 1 woord subliem, beeld en geluid is gewoon 1e klas, en het verhaal nog steeds zeer overtuigend, vind het nog steeds een van de grootste verrassingen op SF gebied in de afgelopen 10 jaar, buren waren niet thuis dus de volume knop lekker open gedraaid en heerlijk genoten van deze topper, alles stond te trillen en te rammelen in huis, een lekkere film om het stof is uit je sub te blazen.....maar buiten dat weer enorm genoten van deze film, mijn vrouw is absoluut geen SF fan, maar zat op het puntje van haar stoel en vond de film ook zeer geslaagd, op Blu Ray uiteraard het beeld vele malen scherper dan op DVD en is puur genieten, heb deel 2 ook op Blu Ray maar snel is opzetten.
    Laatst aangepast door Ron-G : 02-10-2009 om 19:47
    Grtz Ron

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •