De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Wallstreet (SE) [DVD]

    Wallstreet (SE) [DVD]



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    wall street is een typische stone film die de hektiek van diverse fronten weer geeft zoals in veel stone films en ik moet zeggen dat de oscar van douglas meer dan terecht is dankzij het zien van de film 4 jaar geleden en zijn rol als aandelen goeroe kreeg ik ook zo'n opwelling om in de efecten tegaan.

    de dvd is redelijk uitgevoerd want een flm als wall street is geen film met speciale effecten en is een making of van zo'n 45 minuten wel voldoende.
    Als je kijkt dat born on the fourth of jully helemaal geen extra's bezit moet je hier te vreden mee zijn.

  3. #3

    Standaard

    Dit is er een die ik alvast wel wil. Heb trouwens al de zone 1 versie. Op het moment dat de film uitkwam, kreeg Stone nogal wat kritiek te verduren... alsof de beurs iets is wat constant gemanipuleerd word door louche figuren als Gekko, enz. Nauwelijks een paar maanden later klapte die hele rothandel in en kreeg Stone's film plots een profetisch toontje.
    Maar los van dit alles, een prachtige film over hebzucht, of zoals Gordon Gekko himself verwoordde:

    If something's worth doing it's worth doing for money.

  4. #4

    Standaard

    Toen ik deze dvd ruim een jaar geleden aanschafte vond ik hem een beetje gedateerd aandoen. Na hem nog een paar keer gezien te hebben ben ik dat juist steeds meer gaan waarderen: echt een monument van de jaren 80 is dit, compleet met een weergave van muzikale misdaden, 'fashion crimes' en de economische volvreterij van die tijd. Echt een klassieker dus en juist een van de films die de jaren 80 goed overleefd hebben.

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Richard Boon
    Toen ik deze dvd ruim een jaar geleden aanschafte vond ik hem een beetje gedateerd aandoen. Na hem nog een paar keer gezien te hebben ben ik dat juist steeds meer gaan waarderen
    Dat wou ik nou ook net gaan zeggen Soms werkt een mindere beeldkwaliteit juist VOOR een film. Na het zien van deze film had ik echt zo'n ouderwets 'bioscoop' gevoel. Aanrader, zeker gezien de prijs.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •