De resultaten 1 tot 9 van 9 worden weergegeven.
  1. #1

  2. #2

    Standaard

    Alweer een remake? Hollywood moet hier nu echt mee stoppen. Het begint behoorlijk irritant te worden.

  3. #3

    Standaard

    Boek-editie verklapt plot Revenge of the Sith eerder dan film

    George Lucas staat erom bekend dat hij van zijn medewerkers volledige radiostilte naar de media eist. Scripts worden angstvallig geheim gehouden, wie een deel van de verhaallijn naar de pers lekt heeft een heel groot probleem. Maar toch is er een hele makkelijke manier om eerder achter het verhaal van episode III te komen. Koop gewoon het boek dat eerder in de winkels ligt!
    Volgens Random House, de uitgever, zal het eerder uitbrengen van het boek niet ten koste gaan van de kaartverkoop. Wie de trailer bekijkt ziet dat een belangrijkste deel van de aantrekkingskracht zal komen van het visuele spektakel. En zeg nou eerlijk… we weten toch allemaal uit de oorspronkelijke trilogie dat Anikan Skywalker overstapt naar The Dark Side en het hulpje van The Emperor zal worden… Toch?
    Wie een beetje rondkijkt op het net kan het script tot in de kleinste details vinden...
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  4. #4

    Standaard

    Hitcher kunnen ze toch niet overtreffen en het vervolg was ook al rotzooi. Wordt dus niets.

  5. #5

    Standaard

    Weer een Fast and the Furious film......ARghhhh
    Deel 1 was nog wel vol te houden, ondanks het flinterdunne verhaal, maar ze moeten er nu echt mee gaan stoppen. Zelfs de hoofdrol spelers zijn anders, wat is dan het nut van een vervolg?
    Men wil alleen van de bekendheid van de titel gebruik maken om mensen te trekken....SHAME ON THEM!

  6. #6

    Standaard

    Er staat trouwens een foutje in het "Hitcher"-berichtje: Hauer wordt door 1 jongen meegenomen (C Thomas Howell) en niet door 2.

    Maar een remake lijkt me niets te kunnen toevoegen aan deze film.

    Dat de heren filmmakers eens wat vaker een boekhandel of bibliotheek inlopen en een leuke film maken van een nog niet verfilmd meesterwerk, maar al die remakes (al zijn sommige best te pruimen) van films uit de jaren 80 en 90 zijn toch echt niet nodig.

    Wanneer eindigd dit? Met remakes van The Godfather, The Terminator en Rocky?
    Send a maniac to catch a maniac...

  7. #7

    Standaard

    je zou toch denken dat met de huide technieken en wat fantasie er een hoop goede films bedacht kunnen worden, maar helaas, weer remakes....

    Wanneer eindigd dit? Met remakes van The Godfather, The Terminator en Rocky?
    The Godfather, the beginning
    Rocky, his early years
    The Terminator, the true story
    :wink:

  8. #8

    Standaard

    Er zijn inderdaad de laatste tijd wel veel remakes en sequels. Hoe erg je sequels en remakes ook haat ze zullen toch gewoon gemaakt worden. Veel remakes en sequels doen het heel erg goed wat betreft de box office. Zolang dat blijft doorgaan denken ze er ook niet aan om hiermee te stoppen.

    Het is wel jammer dat er geen nieuwe dingen voorbij komen, maar wat doe je eraan? Massaal met z'n allen geen remakes en sequels bezoeken/kopen?

  9. #9

    Standaard

    Wordt genoeg orgineels gemaakt tegenwoordig, alleen moet je dan misschien toch eens meer kijken naar de betere filmhuis titels dan het standaard hollywood werk.
    Ik vind dat er de laatste tijd veel mooie dingen uitkomen (oa. op DVD); Eternal Sunshine of the Spotless Mins, Der Untergang, Simon, Une Long Dimanche de Fiancelles, Old Boy, Motorcycle Diaries, Die Fetten Jahren Sind Vorbei.
    Dat zijn allemaal DVD release voor de komende tijd, redelijk orginele films.
    Alleen niet iedere consument wil dit, sommige willen een vervolg op een uiterst bekend thema. Zolang consumenten dit willen zullen er remakes gemaakt worden. Wij hebben het dus allemaal zelf in de hand

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •