Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 32 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Book of Shadows: Blair Witch 2 (CE) [DVD]

    Book of Shadows: Blair Witch 2 (CE) [DVD]

    Deze film heeft weinig met zijn voorganger gemeen: Book of Shadows heeft een andere opzet, een andere cast en een andere regisseur.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    ook al zijn erg veel mensen het niet met me eens "I LOVE THIS MOVIE!!!"... it's great vooral mijn R1 DVD ruled

  3. #3

    Standaard

    Deze film moet je niet zien als het vervolg van blair witch, want dan valt ie tegen. Je moet deel 1 vergeten, en dit zien als een zelfstandige film en dan valt hij best wel mee. Ik vond het toch wel een redelijke film.

  4. #4

  5. #5

    Standaard

    En ik maar balen sinds dat die r2 disc uitkwam, tot mijn grote verbazing zag ik dat er een dts track op zit, dan te bedenken dat ik de r1 al heel lang heb en dat er daar gewoon geen dts op zit alleen een DD5.1 soundtrack (die btw heel mooi klinkt)

  6. #6

    Standaard

    ja Dunky heeft gelijk, maar als ik kijk naar de extra's v.d R2 zijn ze wel ietwat minder maar wel bijna totaal anders als op de R1..
    Op mijn R1 mis ik eigenlijk dus wel de trailer en eventueel wat interviews met de cast (die helaas erg kort zijn)..
    Die Erica is kinda hot by the way..(sorry, moest het ff zeggen)

  7. #7

    Standaard

    Dat zeker toen ik haar voor het eerst zag moest ik even slikken

  8. #8

    Standaard

    Okee, dat hij anders was dan deel 1 wist ik al. Ik heb ook bijna alleen maar slechte verhalen gehoord over deze film. Maar door jullie begin ik weer te twijfelen. Ik wil hem zelfs een keer gaan huren, maar hoe verhoud deze film zich met andere tijdgenoten als House on Haunted Hill enzo?!?

  9. #9

    Standaard

    Het is technisch gezien een hele goede film met een eigen (soms wat morbide) tintje. Als je niet houd van zeg the Haunting of Event Horizon of Vampires in die trent dan moet je niet kijken maar als je gewoon lekker een filmpje wilt zien die best goed in elkaar gedraait is, is BW² een goede keuze. Persoonlijk vindt ik het een must C film maar daar valt natuurlijk altijd over te discussiëren. Enne de eXtra´s zijn ook erg vermakend.
    Dus ik zou hem in elk geval een keertje huren

  10. #10

    Standaard

    Ik heb btw the house on haunted hill nog niet gezien maar ik denk wel (van de verhalen die ik erover gehoord heb) dat deze genres aardig overeen komen

  11. #11

    Standaard

    Hi.

    the house on haunted hill vindt ik dus wel tegenvallen, een beetje cartoon achtige film.
    maar om hem een keer tehuren is het wel aardig kwa geluid dan.
    Nad Masters M17 M12 M27 M22 M50.2 - OPPO UDP-205 - JVC RS400 isf -Samsung 55JU7500 - Paradigm Studio 100/Monitor series 7.1 Velodyne DD15+ - Audioquest

  12. #12

    Standaard

    Tja maar voor alleen het geluid doe ik het niet hoor. Dan kan je beter een goede film met goed geluid aanschaffen.

  13. #13

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door martin
    Hi.

    the house on haunted hill
    maar om hem een keer tehuren
    Vandaar het woordje huren
    Nad Masters M17 M12 M27 M22 M50.2 - OPPO UDP-205 - JVC RS400 isf -Samsung 55JU7500 - Paradigm Studio 100/Monitor series 7.1 Velodyne DD15+ - Audioquest

  14. #14

    Standaard

    DE link tussen Book of shadows en Event Horizon ontgaat me een beetje. Ik vind dat toch wel totaal verschillende films.

  15. #15

    Standaard

    Toen ik Blair Witch 2 gezien had, had ik zoiets van "was dit het nou??". Een paar dagen eerder had ik bij m'n vriendin de engelse versie van "The Blair Witch Project" op VHS gezien..........doodeng, maar heel goed. Toen ik weer thuiskwam ben ik meteen het tweede deel op DVD gaan huren omdat ik helemaal in de ban van "The Blair Witch Project" was en meer wilde. Tja......en dan valt deel 2 tegen. Ik vond 'm niet eng en nogal voorspelbaar. Wat me opviel was het overmatige gescheld. De acteerprestaties van de onbekende acteurs is echter geweldig!! De angst is echt van hun gezicht af te lezen. Kim is overigens m'n favoriet..........op het eerste gezicht de raarste van allemaal maar ze blijkt de normaalste van heel het stel te zijn. Hiervan leer je maar weer dat je iemand niet op zijn of haar uiterlijk kan oordelen.

    Zoals al eerder is gezegd moet je deze film niet zien als vervolg op deel 1 want dan valt ie tegen. Als losse film kan ie ermee door. De manier waarop ze de eerste film in deze film hebben verwerkt vond ik leuk gevonden.

    Misschien hadden ze deel 2 beter weer in de stijl van deel 1 kunnen maken.........dus in z'n geheel met camcorders opgenomen. Dit keer met andere jongeren die naar de plek des onheil gaan waar de jongeren uit het eerste deel verdwenen. Ze blijven er overnachten en als ze weer wakker worden bevinden ze zich heel ergens anders in het bos en dan....................tja, dat laat ik aan Hollywood over. Misschien iets voor deel 3

  16. #16

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door eric1977
    DE link tussen Book of shadows en Event Horizon ontgaat me een beetje. Ik vind dat toch wel totaal verschillende films.
    Ik noemde enkel een paar films op, ik zei niet dat er een connectie is tussen de twee films. De intensie was meer om een beeld te geven van films die men negatieve resenties geeft. Net als Tombraider, een film kan je eigenlijk geen resentie geven omdat bijna iedereen een eigen smaak heeft. (Behalve de meelopertjes dan, die een film aanschaffen omdat iemand anders zei dat hij goed is.

  17. #17

    Standaard

    Als ze het in de stijl van deel 1 hadden gedaan, was er niks aan geweest. Dat is juist het probleem met vervolgen, veel van hetzelfde.

  18. #18

    Standaard

    ja, gelukkig hebben ze dat niet gedaan een deel 3 komt er ook en voor zover het er nu uitziet word het een 'Prequel'.

  19. #19

    Standaard

    Dat was wel te verwachten want als George Lucas het kan waarom kunnen de makers van BW³ dat dan niet ook doen. Tis wel jammer dat het weer zo moet gaan met vervolgen.

  20. #20

    Standaard

    Opzich best een leuke film met onbekende, maar goede acteurs. Vooral Erika. Naakt ziet ze er best leuk uit... Alleen jammer van het einde van de film, volgens mij wisten de schrijvers helemaal geen logisch einde meer te bedenken.

  21. #21

    Standaard

    Hmm, inmiddels al een hele tijd geleden gehuurd en ik moet zeggen dat ik deel twee ook mijlen beter vind dan Blair Witch 1.

  22. #22

    Standaard

    Dat vind ik dus net anders om Nathan,ik vind Blarwitch 1 een goede film,terwijl ik deel 2 de meest waardeloze film vind die ik de afgelopen tijd gezien heb

  23. #23

    Standaard

    Ik heb deze gisterenavond dan toch eens gehuurd, was na al die verschillende reacties en meningen nou toch wel benieuwd wat het voor iets was.
    Mijn conclusie is dat ik toch verast was door deze film, oke hij lijkt eigenlijk bijna niet op een op wat vergelijkingen na maar op zich is het een aardige film ook al word het als V gezien, de acteer prestaties waren ook goed en de sets zagen er ook mooi uit.
    Verder beeld en geluidskwaliteit waren zelfs heel goed te noemen.
    Almetal toch een aanrader maar ga het inderdaad niet vergelijken met deel 1...

    P.S. voor de leifhebbers hij ligt nu bij de FRS voor 9.99
    StarTrader

  24. #24

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door martin
    Citaat Oorspronkelijk gepost door martin
    Hi.

    the house on haunted hill
    maar om hem een keer tehuren
    Vandaar het woordje huren
    Ja hier heb ik even een vraagje over, bedoel ik eigenlijk in het algemeen....

    Als je zegt een keertje huren ben je bij sommige films de helft kwijt van de koopprijs. Dan heb ik zoiets van: koop het dan. Kan je hem altijd nog weggeven of doorverkopen.

    Wat vinden jullie van die theorie?

    Mazzel he!

  25. #25

    Standaard sorry hoor

    deze film viel flink tegen, deel 1 is veel en veel beter

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •