De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.

Discussie: Le Mans [DVD]

  1. #1

    Standaard Le Mans [DVD]

    Le Mans [DVD]

    Steve McQueen doet mee aan de 24 uur van Le Mans.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Lijkt me wel een interessante film als autosport gek. Zal eens kijken of deze film ergens goedkoop te krijgen is.

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Sander Verheij
    Lijkt me wel een interessante film als autosport gek. Zal eens kijken of deze film ergens goedkoop te krijgen is.
    Wil je echt een super ervaring opdoen met een autosport DVD dan moet je de IMAX DVD Super Speedway Mach II uitvoering kopen, dit is een fenomenale ervaring een IMAX camera op een indycar gemonteerd die vol gas gaat het beeld en vooral het geluid zijn rillinggevend.

    Het is een hele mooie documantaire over indycars met Mario Andretti in de hoofdrol, het is niet een uur lang racen wat je ziet maar ook hoe het achter de schermen aan toe gaat, ik vind het een topper beeld en het geluid zijn van absolute topkwaliteit en als je een formule 1 of indycar fan bent dan krijg je van het geluid koude rillingen heerlijk......... 8)

    Het overtreft niet het geluid van een echte indycar/formule 1 maar als je je instalatie flink opendraaid staan je speakers na dit uurtje geweld, flink na te roken :wink:

    Naar mijn weten is hij helaas niet in Europa te koop dus je zal wel eens speler moeten hebben die ook andere regio's slikt, bij Amazon.com is deze DVD te koop ik heb er geen seconde spijt van gehad.

    http://www.amazon.com/gp/product/B00...s=dvd&v=glance

    PS: Misschien heb je de film/documantaire wel in het toenmalig IMAX theater gezien in Rotterdam daar heeft hij gedraaid, en ik was toen ook helemaal onder de indruk zeker op zo'n enorm scherm was het helemaal super om te zien, en kwam het echtheids gevoel helemaal goed over zeker als ze met 300+ een bocht induiken, brrrrrrr die jongens hebben echt lef :wink:
    Grtz Ron

  4. #4

    Standaard

    Bedankt voor de tip :wink: Ik heb alleen geen CC dus ik kan 'm niet bestellen

  5. #5

    Standaard

    Als speelfilm stelt het weinig voor, maar als autosportfilm is dit een van de beste die ik ken. De racebeelden zijn erg goed (het is een genot om de legendarische Porsche 917's in actie te zien) en ook de sfeer van Le Mans word goed neergezet. Als je van film en van autosport houdt dan is dit een aanrader. Vooral ook omdat de dvd momenteel niet zoveel meer kost.

    De beeldkwaliteit van de dvd is trouwens redelijk, maar echt geweldig is het niet. Hier had Paramount eigenlijk een mooie SE van moeten maken met bijv. docu's over McQueen, Le Mans of Porsche ofzo, maar helaas niets daarvan. Warner heeft die andere grote autosportfilm, Grand Prix, wat dat betreft een veel betere behandeling gegeven.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •