De resultaten 1 tot 8 van 8 worden weergegeven.

Discussie: Lost [DVD]

  1. #1

    Standaard Lost [DVD]

    Lost [DVD]

    “It’s Phone Booth in a Car”.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Denk dat ik em voor de verandering toch eens ga huren, wat ik normaal anders nooit doe.. Lijkt me toch wel een leuke film

  3. #3

    Standaard

    Klink als een goed verhaal ja! Eens een keer een kans geven.

  4. #4

  5. #5

    Standaard

    Wilde het net posten Dennis, lijkt wel of ze twee verschillende films hebben gezien.

  6. #6

    Standaard

    Niet twee verschillende film, wel twee verschillende belevingen van dezelfde film. Zo zie je maar, smaken verschillen en beoordeling van inhoud is ontzettend subjectief.

    Met de kritieken zoals door mijn Belgische collega geuit ben ik dan ook niet eens. Natuurlijk kun je afdingen op geloofwaardigheid en wat minder doordacht gedrag van de hoofdpersoon. Maar dan kun je wel heel veel films met de grond gelijk maken. Per defintie is een film een aantasting van de waarheid. De vele special effects zijn daarvoor het bewijs. Tenzij natuurlijk met grote letters wordt aangegeven dat het om een waargebeurd verhaal gaat. Dat is hierniet het geval. In het algemeen ben ik redelijk mild ten aanzien van inhoud. Voor mij telt of de film je onderhoudt en niet of het verhaal wel aan alle kanten sluitend is. Tja, en wat het onderhoudende element verschillen Dmitri en ik het dus met elkaar. Voor jullie als lezer natuurlijk nog interessanter om zo twee heel verschillende oordelen over een film te kunnen lezen. Wat is recenseren toch een mooie bezigheid

  7. #7

    Standaard

    Het was van mijn kant ook niet negatief bedoeld Arnold. Vind het gewoon leuk om te zien dat mensen heel verschillend tegen films aan kunnen kijken of ervaren en dit maakt zoals je zelf al zegt recensie schrijven een mooie bezigheid en voor ons leuk om te vergelijken en te lezen.

  8. #8

    Standaard

    Ik vond eerlijk gezegd ook de verschillen tussen Dimitri's review en die van jullie markant... op zijn zachtst gezegd. Het blijft zoiets persoonlijks hè?
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •