De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Dawn of the Mummy [DVD]

    Dawn of the Mummy [DVD]

    Niet echt een hoogtepunt in de geschiedenis van horrorfilms,deze inspeler op <i>Dawn of the Dead<i>.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik hou wel van een goeie (slechte) horrorfilm. Ben hier al een tijdje benieuwd naar maar na het lezen van deze recensie niet meer.

    Wil wel eens weten hoe Kinky over deze film denkt...





    Wat een BEEST:

    Superman Returns

  3. #3

    Standaard

    Dawn of the Mummy is één van de slechtste films die ik ooit gezien heb.
    Dat kan ik beamen, ik hou zelf wel van films die zo slecht zijn dat ze weer leuk worden, maar dat gaat bij deze absoluut helemaal niet op.
    Ik kijk nog liever 88 min naar het plafond

  4. #4

    Standaard

    Als bron heeft men volgens mij een zeer oude videoband gebruikt, wat als gevolg heeft dat het beeld vol zit met krasjes, stofjes en andere beschadigingen

    Hoe slecht de film ook mag zijn, deze opmerking beoogt niet echt het niveau van een goeie reviewer.. krasjes, stofjes en andere beschadigingen zijn geen gevolg van het gebruik van een oude videoband.. alleen video artifect (zoals witte horizontale strepen, en wazig beeld) hebben dit als oorzaak. krasjes en stofjes zijn vanwege de orginele print die gebruikt is bij het vervaardigen van de master (in dit geval mogelijk dus een oude vhs band).
    Je mag de film rustig afkraken, ik geloof meteen dat het een hele slechte film is met hele slechte kwaliteit beeld, maar zorg wel dat je dan in iedergeval de facts correct hebt..

  5. #5

    Standaard

    Thanks. Dit is de tweede keer dat je me geld bespaart. Was best nieuwsgierig naar deze film (onder andere door de titel). Misschien als die ooit eens belandt in de -3 Euro bakken. Lijkt me net een film a la Zombie Brigade. Erg slecht, erg vermakelijk .
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  6. #6

    Standaard

    Over deze film ben ik snel uitgepraat: uitermate slecht. Ook genreliefhebbers raad ik aan om zo ver mogelijk van dit gedrocht verwijderd te blijven, deze film is echt hopeloos.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •