De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Classic Warbox [DVD]

    Classic Warbox [DVD]

    Vier oorlogsfilms verzameld in één uitgave.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    From Hell to Victory leek me op voorhand een erg interessante film, maar die bleek toch vies tegen te vallen. Toch jammer. Ergerlijk trouwens de baggerkwaliteit van de gebruikte prints. Zelden zo slecht gezien.
    "Het is allemaal anders gelopen. Alles loopt voortdurend anders"

    NeerlandsFilmdoek.nl - dé website over Nederlandse film en tv-series

  3. #3

    Standaard

    Best een lekker boxje met 3 goede films, die ik niet als lekkere tussendoortjes wil bestempelen ( mede gezien Escape From Sobibor ), maar ze zijn het in feite wel. Zo is Operation Crossbow echt zo'n lekkere zondagmiddagfilm, waar je na de voetbal van zondagochtend moe maar voldaan naar ligt te kijken op de bank. Nadat je er overigens al zappend / per toeval beland bent, vaak BBC. The Blue Max is er ook zo eentje. Had beter geweest al die er bij had gezeten i.p.v. FHTV.

  4. #4

    Standaard

    ouch, dat belooft dan ook niet veel goeds voor de 'singing in the rain' versie die ook in deze collectie aanwezig is (dan bedoel ik de losse uitgaves)..
    1 ding dat mij niet duidelijk is, zijn het 4 losse dvd's?
    Wel jammer want ik was eigenlijk wel geinteresseerd in die films.. Maar aan de screenshots te zien laat ik het maar hangen, want dan is het al helemaal geen gezicht als je het ook nog eens op 2.5x1.4 gaat projecteren..

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •