Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
De resultaten 26 tot 50 van 61 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door hstadman Bekijk bericht
    geen DTS wel een erg goede DD track. beter een goede DD track dan een slechte half bitrate DTS track. DTS opzich is GEEN maatstaf voor beter geluid, alleen hoe het wordt gemixed en welke bitrate. Een goede DD track hoeft niet onder te doen voor een half bitrate track, en dat doet deze dan ook niet.
    Helemaal mee eens. Deze DD-track vond ik helemaal niet onderdoen voor een gemiddelde DTS die ik persoonlijk heb mogen beluisteren. Ik vind het ook geen criterium bij de keuze van een uitgave.
    Voorbeeld: bij The Aviator heb ik bewust gekozen voor de R2UK 2-disc (juiste beeldformaat + meer en betere extra's). Geen moeite mee, dat ik de DTS moet missen.
    I used to steal birds, but now I'm a newspaper man. (Mr. Fox)

  2. #27

    Standaard

    Vermits dit een titel is die gelijk in DVD en Blu-ray uitkwam: wanneer volgt een mooie review van de HD-tegenhanger, waardoor dan al meteen een vergelijking tussen beide mogelijk is? Lijkt me een schitterend begin om HD-reviews mee van wal te steken.

  3. #28

    Standaard

    Een van de betere Bond films. De Roger Moore films vind ik tot op de dag van vandaag niet veel soeps. Te veel flauwe humor (waarom dat fluitgeluid bij die spin met de auto in The Man With The Golden Gun of circusmuziek in een autoachtervolging in For Your Eyes Only) en Moore komt ook niet echt over op mij als een stoere geheim agent. De Brosnan films daarentegen zijn weer veel te veel actie, special effects en totaal onrealistische gebeurtenissen/stunts (weet niet of men dit destijds in de jaren 60 ook vond vna de Connery films) en gadgets. De films met Timothy Dalton vind ik wat dat betreft een stuk interessanter en ook On Her Majesty's Secret Service is één van mijn favorieten. Stuk voor stuk Bonds met zo min mogelijk gadgets en onzichtbare auto's en idiote stunts. Voor mij blijft connery echter de enige echte Bond. Diamonds Are Forever is echter wel zjin minste. Dr. No en Thunderball staan bovenaan mijn lijstje van beste Bind films. Casino Royale echter heeft zich ten koste van de meeste Bond films ook bovenaan mijn lijstje genesteld. Voor een onstaansfilm is de overgang van deze film naar Dr. No wel erg groot, maar die moet je eignelijk een beetje wegdenken, want volgens mij is dit een soort nieuw begin van de franchise terug naar de roots net als bij Batman Begins. Alhoewel deze gewoon bij de serie hoort, maar meer als losstaande prequel ofzoiets, waar Batman Begins gewoon echt een hele nieuwe serie begint.
    Zeer goede actiefilm/thriller/Bondfilm.
    Laatst aangepast door Jeroen vS : 26-03-2007 om 23:40
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  4. #29

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door hstadman Bekijk bericht
    Ik kan het niet met je eens zijn dat craig dezelfde charme heeft als een connery of brosnan.

    Pokerscene is cruciaal voor de film dus dat daar de tijd voor wordt genomen is niet vreemd. In de pauze tussen het pokeren door zit er zelfs wat nog wat actie tussen.
    Craig heeft misschien niet dezelfde soort charme, nee, maar charisma heeft hij IMO wel, alleen dan ruiger dan Connery/Brosnan. Maar dat is een persoonlijke smaak.

    En wat de pokerwedstrijd betreft, ik weet het, die vormt de hoofdmoot van de film en is daarom idd cruciaal. Het is gewoon mijn persoonlijke smaak, ik ben nooit zo dol op kaartscenes omdat 1) ik de regels niet ken, en daarom altijd de reactie van de spelers af moet wachten om te zien wie de goeie kaarten had of gewonnen heeft, 2) de uitslag toch al op voorhand vastligt. Maar het klopt dat er tussen de kaartwedstrijd ook nog het een en ander gebeurt, en bij de tweede keer kijken ergerde ik me er al niet meer aan, dus no harm done.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  5. #30

    Standaard

    Wat me wel erg opviel was dat de titelsong opmerkelijk versneld wordt afgespeeld op de dvd in tegenstelling tot het origineel op de soundtrack.
    En de pokerscene tja wat moet ik daarvan zeggen...wel toevallig dat ieder speler hogere kaarten in zijn hand heeft dan de vorige. Typisch Hollywood. Verder gewoon een geweldige film.


  6. #31

    Standaard

    De film zelf heb ik onlangs voor het eerst gezien en viel me ontzettend mee. Ik verwachtte er na de afgelopen gruwelvertoningen met Pierce 'smerige gladde aal' Brosnan helemaal niets van maar Craig zet een bijzonder droge Bond neer. De film zelf is imo nog iets te vol van actie, ik ben qua Bond meer van het Bondkarakter zelf en het verhaal, maar het voelt al een stuk minder belangrijk aan dan in de voorgaande misbaksels.

    Bond is back? Dat mag je best zeggen vind ik

    De dvd zelf vond ik vooral qua extra's wat matig. Beeld en geluid is zoals je mag verwachten van een gloednieuwe film, prima.

  7. #32

    Standaard

    Wil deze wel hebben,maar hoop toch wel dat er een Ultimate Edition van komt!!!
    Past dan beter bij mijn andere Ultimate Editions!

  8. #33

    Standaard

    'k Heb hem net gekocht, maar nog niet gezien op DVD. Deze film was me al heel goed bevallen in de bios en was toen al een zekere aanschaf! Topfilm!
    The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return...

  9. #34

    Thumbs up

    Hoi,
    Eindelijk een JB die zelf ook bloed en gewond raakt, ik vind het in ieder geval een van de beste JB ooit..........alleen jammer dat er op de DVD geen DTS track is........
    mvg
    W.A.

  10. #35

    Standaard

    Gisteren op Blue-Ray gezien. Moet zeggen dat je de screenshots hier dan wel even vies tegenvallen. Echt ongelovelijk hoe groot het verschil is.

    Verder hele goede film, is wat minder Bond dan ik zou willen maar nog steeds een prima actiefilm.
    doei JCL

    Een beetje gekte in ons leven hebben we allemaal nodig

  11. #36

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Willem-Alexander Bekijk bericht
    Hoi,
    Eindelijk een JB die zelf ook bloed en gewond raakt, ik vind het in ieder geval een van de beste JB ooit..........alleen jammer dat er op de DVD geen DTS track is........
    mvg
    W.A.
    regio 3
    LG OLED 55C8
    LG UBK90 4K bluray speler
    Denon AVR-X1400H receiver
    Playstation 4 Pro

  12. #37

    Standaard

    Ik heb hem nog niet aangeschaft, wil het wel gaan doen maar nu ik hier lees dat er al weer een nieuwe versie van gaat komen....

    Maar goed. De poker wedstrijd had iets anders in elkaar gezet kunnen worden. In het begin vind het iets te lang dradig, maar tegen het eind wordt juist een stukje erg kort afgedaan. Eerst duurt het lang voor een "break" in de wedstrijd, dan is het kort na de "break" meteen weer een "break". Hierdoor komt de wedstrijd me niet lekker over.

    Een van de beste stukjes vind ik "Miss" "Money" "Penny". Ze is er niet en toch weer wel. Echt super gedaan.

  13. #38

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mr_Parker Bekijk bericht
    Een van de beste stukjes vind ik "Miss" "Money" "Penny". Ze is er niet en toch weer wel. Echt super gedaan.
    Waar vind jij de "Miss" ?

    Het is:

    I'm the money
    - Every penny of it
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  14. #39

    Standaard

    Ze stelt zich zelf toch ook voor als miss....

  15. #40

    Standaard

    Op de Vlaamse radio's loopt er momenteel een spotje voor deze DVD, en dat eindigt met 'nu op DVD'. Wat ik verbazend vind, is dat ze niet zeggen 'nu op DVD en BluRay'. Het is precies of Sony hier nog geen BluRay wil verkopen of er nog geen reclame voor wil maken ?!?

  16. #41

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mr_Parker Bekijk bericht
    Ze stelt zich zelf toch ook voor als miss....
    Volgens mij zat James te eten en kwam Lynd neerploffen met "I'm the money", waarop Bond antwoord: "Every penny of it"
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  17. #42
    Glorious Member
    Registratie datum
    Mar 2003
    Woonplaats
    The Dutch mountains

    Standaard

    Net als iedere 007 een bovengemiddelde actiefilm die net wat meer biedt dan de concurrentie. Deze film leidt net als zijn voorganger aan een over de top finale die subtieler en effectiever had gekund. Dit vormt bij CR dan ook gelijk mijn grootste afknapper drama wordt ingeruild voor actie. Hier hadden ze de kans om iets echt anders te kunnen doen want ze hadden de acteurs ervoor,................ helaas.

    Serieuze minpunten aan CR:
    + De soundtrack is ontzettend slecht, het toont aan dat indien men een componist wil die zijn eigen muziek kan schrijven en de film een signatuur geeft dat men Arnold eruit dient te trappen.
    + Een heel makkelijk verhaal pogen te vertellen op een zo moeilijke manier zodat het een beetje een zooitje wordt. (Wade & Purvis
    + Zoveel identiteit opofferen van de klassieke Bondserie dat de film eigenlijk pas in de laatste seconden het gevoel geeft dat het een Bondfilm is.
    + Het script hangt van onwaarschijnlijkheden aan elkaar (wat de klacht was over de eerdere films) maar hier neemt men behoorlijke vrijheden.
    + De laatste 20 minuten zijn gewoon slecht. (op de laatste 20 seconden na!)
    + Daniel Craig heeft mij nog niet overtuigt als 007 hij mist de uitstraling van de eerdere acteurs.
    + het hele prequel idee of reboot staat mij niet aan.

    Laten we hopen dat Bond22 een meer klassieke inhoud heeft als het om de traditionele 007 gaat.

    Morgen dan toch maar weer eens een Moore of Connery film kijken en zien hoe het hoort.
    "How inappropriate to call this planet Earth, when clearly it is Ocean." Arthur C. Clarke

  18. #43

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door chimera01 Bekijk bericht

    Serieuze minpunten aan CR:
    + Zoveel identiteit opofferen van de klassieke Bondserie dat de film eigenlijk pas in de laatste seconden het gevoel geeft dat het een Bondfilm is.
    + het hele prequel idee of reboot staat mij niet aan.
    Eigenlijk geef je bij de onderste het antwoord op het eerste al aan. Deze bond is een prequel. James moet zijn sporen en ervaring nog verdienen, en is daarom ook een stuk groffer. Ze laten zien hoe Bond was voordat hij Bond was, en hoe hij uiteindelijk ook geestelijk inde vorm groeide die we allemaal kennen: De gentleman spion. Dat "doel" bereikt hij aan het einde van de film. De definitie hierbij voor de kijker zijn de woorden "My name is Bond..James Bond" en de daarbij behorende muziek die hij dan pas heeft verdient.

    Ik moet zelf zeggen: CR is weer een Bond. Eigenlijk vond ik de films met Brosnan maar gelikte actiefilms met een sausje van Bond. Brosnan was gewoon te glad en te gelikt, terwijl Craig het net zoals de vorige Bonds "toch niet helemaal" is. De locaties en het verhaal deden verder voor mij de rest. Vooral het verhaal nam echt de tijd zoals in een goede Bond van vroeger.

  19. #44

    Standaard

    @Bono:

    Ik heb ondertussen de DVD gekocht en kort naar het bewuste stukje gekeken. Je hebt gelijk het woord miss valt niet. Persoonlijk heb ik toch het idee dat dit een subtiele verwijzing is naar Miss Moneypenny.

  20. #45

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mr_Parker Bekijk bericht
    @Bono:

    Ik heb ondertussen de DVD gekocht en kort naar het bewuste stukje gekeken. Je hebt gelijk het woord miss valt niet. Persoonlijk heb ik toch het idee dat dit een subtiele verwijzing is naar Miss Moneypenny.
    Jep, het is een verwijzing naar Moneypenny.

    Volgens wij is het enige 'Miss' in dat gesprek op het einde bij het Goodevening Mr. Bon/Miss Lynd gedeelte.

    (Ik heb die film te vaak gezien)
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  21. #46

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Bono_Aloys Bekijk bericht
    (Ik heb die film te vaak gezien)
    Ik nog niet, nog niet echt aan toegekomen.
    1 maal in de bios en 1 maal gedeeltelijk (in 4:3 en geknipte versie) in het vliegtuig.
    Ik zal hem binnenkort op mijn gemak op DVD gaan bekijken.

  22. #47
    Glorious Member
    Registratie datum
    Mar 2003
    Woonplaats
    The Dutch mountains

    Standaard

    Citaat:
    Oorspronkelijk gepost door chimera01

    Serieuze minpunten aan CR:
    + Zoveel identiteit opofferen van de klassieke Bondserie dat de film eigenlijk pas in de laatste seconden het gevoel geeft dat het een Bondfilm is.
    + het hele prequel idee of reboot staat mij niet aan.


    Eigenlijk geef je bij de onderste het antwoord op het eerste al aan. Deze bond is een prequel. Nee hoor het is een reboot, dat is hele andere koek. Zoals EON het verkoopt is CR niet Bond 21 maar Bond 2.1 (oftewel de eerste van een nieuwe serie) James moet zijn sporen en ervaring nog verdienen, en is daarom ook een stuk groffer. Tja, hij is indentiek aan de vermogens die Brosnan laat zien in zijn 007 films (die heeft ook maling aan de regels en sloopt ook alles en iedereen!)alleen hebben ze hier gekozen voor een wat minder gepolijste versie maar tevens een heleboel wat de eerdere serie bijzonder maakte weg gelaten. Eigenlijk heeft EON zichzelf geparadieerd in deze gemiddelde actiefilm met een ronduit beperkte film met een romance die zo door George Lucas geschreven had kunnen zijn. Ze laten zien hoe Bond was voordat hij Bond was, en hoe hij uiteindelijk ook geestelijk inde vorm groeide die we allemaal kennen: De gentleman spion. Dat "doel" bereikt hij aan het einde van de film. De definitie hierbij voor de kijker zijn de woorden "My name is Bond..James Bond" en de daarbij behorende muziek die hij dan pas heeft verdient. Nee hoor als ze dat niet gedaan hadden dan was de film waarschijnlijk gekraakt als Bond product. Overigens was de soundtrack van dit vehicle het dieptepunt in de hele serie (alle 21) de componist kan werkelijk geen coherente eigen identiteit geven aan de film, als hij niet gewoon Barry covert.

    Ik moet zelf zeggen: CR is weer een Bond. Eigenlijk vond ik de films met Brosnan maar gelikte actiefilms met een sausje van Bond. Brosnan was gewoon te glad en te gelikt, terwijl Craig het net zoals de vorige Bonds "toch niet helemaal" is. De locaties en het verhaal deden verder voor mij de rest. Vooral het verhaal nam echt de tijd zoals in een goede Bond van vroeger. Het eerste gedeelte van het verhaal was redelijk te volgen maar eenmaal in Fleming territoria gekomen maken ze van een goed verhaal iets onduidelijks en onnavolgbaars. En de romance die belangrijk is voor de vorming van het Bond karakter krijgt de Lucas behandeling. En evenals bij de Brosnan-vehicles keist EON hier nog steeds voor de over de top actie i.p.v. drama dat is onvergelijkbaar met de vroegere Bonds waar wel ruimte was voor drama.
    CR is gewoon een leuke poging om het 007 een nieuw publiek te geven of te latebn verdienen. En binnen 2 films zijn ze hoogstwaarschijnlijk terug bij de oude vertrouwde 007 want anders wordt de serie hetzelfde als menig andere actiefilm..... niets bijzonders. En dat zou zonde zijn.

    Craig is echter beter als het dieptepunt van het 007dom namelijk Dalton, de man met het charisma van een goudvis.
    "How inappropriate to call this planet Earth, when clearly it is Ocean." Arthur C. Clarke

  23. #48

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door hstadman Bekijk bericht
    beter een goede DD track dan een slechte half bitrate DTS track. DTS opzich is GEEN maatstaf voor beter geluid, alleen hoe het wordt gemixed en welke bitrate. Een goede DD track hoeft niet onder te doen voor een half bitrate track, en dat doet deze dan ook niet.
    De logica hiervan ontgaat mij

    Ik kan mij best wel voorstellen dat veel mensen de DD track beter vinden klinken dan de DTS track. Door de lagere bitrate van een DD track zijn de fouten in de mix en het dynamiek meestal beter weg te werken. Het lijkt er IMHO op dat ze dan op een kunstmatige manier weer proberen om het dynamiek te verbeteren. Dat dit ook nadelen heeft, kun je meestal horen als je de film meerdere keren bekijkt en beluistert. Bij DTS wordt dit soort nabewerking volgens mij niet gedaan. De film klinkt daardoor beter wanneer je meerdere keren beluisterd. Je gaat dan meestal meer letten op de details.

    Bij de DTS mix van Die Another Day kun je de fouten in de geluidseffekten goed horen, maar bij het kijken naar James Bond films weet je gewoon dat er veel trucage in zit en dat bij die snufjes en hebbedingetjes ook weer geluiden bij horen spreekt dan voor zich.
    Geef geluid de ruimte.
    Mijn HT

  24. #49

    Standaard

    Waar mijn andere 007s beginnen met een prachtig vormgegeven menu begint deze met twee suffe trailers en daarna een vrij simpel keuzemenu.

    Waarom??

  25. #50

Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •