De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.

Discussie: Bronco Billy [DVD]

  1. #1

    Standaard Bronco Billy [DVD]

    Bronco Billy [DVD]

    In Bronco Billy zien we Eastwood in een totaal andere rol dan we van hem gewend zijn. Hij speelt niet de onverschrokken harde cowboy, meedogenloze politieagent of gewiekste misdadiger maar een naïeve leider van een circus die, om toch nog enigszins een raakvlak te houden met zijn western films, bijzonder goed weet om te gaan met het pistool.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Dit moet toch wel een van de mindere Eastwoods zijn. Behalve miserabel geacteerd, niet alleen door Eastwood, maar nog erger door Sandra Locke. Daarbij is het verhaal veel te lang gerokken en bijwijlen dodelijk vervelend op de koop toe.

  3. #3

    Standaard

    Een film die 22 jaar geleden al als matig te boek stond.
    Bovendien na 22 jaar sterk achterhaald. We zijn de laastste jaren verwend met "good stories", waardoor B-films naar het niveau C zijn afgedaald.
    Eigenlijk alleen voor mensen die de verzameling Eastwood compleet moeten hebben.
    In mijn collectie zal ie echt ontbreken.

  4. #4

    Standaard

    Als liefhebber van Eastwood past deze in mijn collectie, ik zal hem echter als laatste aanschaffen. Dit is wat mij betreft de slechtste film die hij heeft gemaakt.
    Meningen verschillen, ik zit met smart te wachten op Every which way but loose... Volgens vele ook een mindere Eastwood, voor mij jeugd sentiment en de leukste ooit door Eastwood gemaakt.

    HC

  5. #5

    Standaard

    Toch vreemd want als je kijkt bij IMDB dan staat daar toch echt als formaat 1.85:1..

  6. #6

    Standaard

    Zeer ondergewaardeerde Eastwood film.Deze film was gewoon erg leuk en zo slecht werd er helemaal niet geacteerd,Clint was gewoon top als altijd.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •