Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 27 van 27 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Gisteren even opgehaald bij de MM. Beeld is werkelijk verbluffend goed voor een film van 25 jaar oud..........

  2. #27

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door SuperDre Bekijk bericht
    'hij had het niet moeten doen'... .
    Het zijn zijn films, zijn geesteskinderen, dus hij heeft daar het recht toe. Hij wilde dat de oude trilogie goed zou aansluiten bij de nieuwe, zowel inhoudelijk als cosmetisch. Ik vind ook niet alle aanpassingen even zinvol, maar die onzin dat die films aan het publiek toebehoren en daarom onaantastbaar zijn heb ik werkelijk nooit begrepen. Het publiek heeft natuurlijk het recht om die aanpassingen niet mooi te vinden, maar kom op, het zijn films. Geen heilig schrift of relikwie of zo. Is het omdat die films met de jaren een legendarische status hebben gekregen? Als Star Wars 4, 5 en 6 slechts 5 tot 10 jaar geleden gemaakt waren, had waarschijnlijk niemand zoveel moeite gehad met de aanpassingen. Peter Jackson kwam er met LotR ook mee weg. En wie het niet zien wil, hoeft niet te kijken. De originele, onaangepaste films zijn na lang aandringen ook op dvd verschenen, dus iedereen blij.

    (komop zeg, greedo die eerder schiet? (Ep4)
    Het verbaast me iedere keer weer hoe de fans zich hier zo druk om kunnen maken. Is dat een magisch moment in de film dat ik gemist heb, of zo? Greedo schiet eerst, nou én? Han Solo schiet toch terug (en wél raak)?

    Een cool scifi-nummer vervangen door een jazznummer dat totaal niet past (ep6))
    Ik vond het oude nummer ook prima, maar om nou te zeggen dat de nieuwe totaal niet past. Het lijkt precies op de oude, alleen dan swingender.

    (en EP1-3 was duidelijk te zien dat GL niet meer dezelfde visie had als bij de orginele trilogy).
    Dit klopt, en dat zegt Lucas ook op het audiocommentaar van Ep 3. Ep 1-3 zijn bedoeld als voorgeschiedenis, meer politiek van aard dan persoonlijk, zoals ep 4-6. Het was nooit de bedoeling dat Ep 1-3 de andere delen zou overtreffen, maar dat mag natuurlijk niet van de hard-core fans, van wie elk deel weer beter, grootser, epischer en mooier moet zijn.

    Ook geloof ik er niks van dat hij origineel al Hayden Christensen erin wou zetten, maar het toen gewoon niet kon
    Okey, dit had van mij ook niet gehoeven. Maar George Lucas had destijds een ander beeld van hoe de jonge Anakin eruit zou zien en hoe hij als Jedi-geest zou terugkomen, Ep 1-3 bestonden toen alleen als een vaag idee in zijn hoofd. En dat kreeg later pas vorm. Waarom heeft dan niemand destijds geprotesteerd tegen het feit dat de Emperor tussen deel 5 en 6 ineens van uiterlijk en stemgeluid veranderde?

    In de voice-over op het einde verteld Deckard juist dat Tyrell hem gezegd had dat Rachel geen beperkte levensduur heeft gekregen omdat ze 'n "speciaal" model voor hem was. Niet echt bitterzoet dus...
    Ik heb die versie duidelijk al weer veel te lang niet gezien
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •