Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 58 van 58 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Ik zat net toevallig nog naar de doosjes te kijken, maar ik heb ook alleen van deel twee de wide screen versie. Ik kan me ook geen Wide Screen versie herinneren van deel 1.
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  2. #52

    Standaard

    Dan hebben jullie er behoorlijk naast gekeken. Niet-gespecialiseerde winkels zoals Blokker en Kruidvat verkopen inderdaad alleen maar de Fullscreen versie, maar elke DVD-winkel (Fnac, Free Record Shop, Extrazone, Van Leest, MediaMarkt,...) heeft zeker van Hp1 ook een widescreen uitgebracht.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  3. #53

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Jeroen vS
    Ik kan me ook geen Wide Screen versie herinneren van deel 1.
    http://www.dvd.nl/reviews.php?reviewid=563
    http://www.dvd.nl/achtergrond.php?id=15

  4. #54

    Standaard

    Heb de film na een uurtje uitgezet, irriteerde me mateloos aan de "acterende" kindjes. Moet de film nog maar eens rustig bekijken, maar denk niet dat het iets voor mij is.


  5. #55

    Standaard

    Gisteren voor het eerst de film gezien nadat ik de giftset had gekocht bij Music Store. Ik dacht vroeger dat het een typische kinderfilm was, maar ik vond deze film zeer vermakelijke en ben dan ook van plan om de 2de film te kopen. Een leuke familiefilm die mooi verfilmd en goed geacteerd is, ik heb nooit een boek van Harry Potter gelezen dus ik heb geen vergelijkingspunt met het boek. De DVD uitgave verdiend zeker het label van TOPPER vooral als je de giftset (Widescreen Editie) kan kopen voor 14,99€ 8)

  6. #56

    Standaard

    Eindelijk heb ik hem gezien (ja, ergens op groenland loopt er misschien nog een ijsbeer rond die hem ook nog moet zien ja ) en ik vond hem wel goed. Het verhaal zelf deed me niet zoveel maar als avonturenfilm vond ik hem verder best wel geslaagd. Ik zal hem niet direct op dvd aanschaffen maar misschien als er ooit nog eens een mooie verzamelset van uitgebracht dat ik dan nog wel overstag ga.

  7. #57

    Standaard

    Grappig die laatse post. Afgelopen week kwam ik de box met de 2-discs van de drie eerste films tegen voor 25 euro en toen heb ik hem inderdaad aangeschaft.

  8. #58

    Standaard

    Zo ik zal als een van de allerlaatste mensen zijn op deze aardkloot die Harry Potter nog nooit gezien heeft haha, maar nu toch de stoute schoenen aangetrokken en Harry gekocht op Blu-Ray, en dat viel niet tegen, hou van fantasy maar op de een of andere manier weerhield het me om Harry te kopen, iets te veel gehyped naar mijn smaak, maar ok toch gezwicht en de andere delen zullen nu snel volgen......

    Verder niets toe te voegen, verhaal is uitgekauwd natuurlijk, kan alleen hier toevoegen dat de film er op Blu-Ray subliem uitziet, met dit soort films komt Blu-Ray tot zijn recht, en het geluid is ook super.......nou ja na 8 a 9 jaar wachten alsnog Harry fan haha
    Grtz Ron

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •