De resultaten 1 tot 11 van 11 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard American Gangster (3 disc definitive edition) [DVD]

    American Gangster (3 disc definitive edition)

    Denzel Washington speelt de meest beruchte drugsbaas van Harlem in dit misdaadepos van Ridley Scott.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Prachtige film, kan niets anders zeggen. Weer een pareltje van de heer Scott. De fotografie is geweldig en sfeervol en brengt mijn geliefde New York prachtig in beeld. Top.
    Vous au moins, vous ne risquez pas d'être un légume, puisque même un artichaut a du cœur... [Amélie Poulain]

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Martin van Tuijl Bekijk bericht
    Prachtige film, kan niets anders zeggen. Weer een pareltje van de heer Scott. De fotografie is geweldig en sfeervol en brengt mijn geliefde New York prachtig in beeld. Top.
    Helemaal mee eens. Prachtige film die constant blijft boeien.

  4. #4

    Standaard

    Aan de speelduur te zien hadden die extra´s makkelijk op 1 schijf gekund. Jammer... Er zijn zat films die meer extra´s op 1 disc hebben.
    Mijn thuisbios: LG OLED65C7V tv, LG UP970 4K blu-ray player, Denon AVR-2313 receiver, Klipsch RF-62 (fronts), Klipsch RC-62 (center), Klipsch RB-51 (rears), Klipsch Ksw-10 (sub)

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Nyarlathotep Bekijk bericht
    Aan de speelduur te zien hadden die extra´s makkelijk op 1 schijf gekund. Jammer... Er zijn zat films die meer extra´s op 1 disc hebben.
    De 3e schijf is inderdaad relatief mager qua inhoud t.o.v. de 1e schijf, maar in totaal zijn het nog steeds behoorlijk wat extra's.
    |Gekeken films (WhatIWatch) |
    "The screen is a magic medium. It has such power that it can retain interest as it conveys emotions and moods that no other art form can hope to tackle." - Stanley Kubrick

  6. #6

    Standaard

    Blijft een matige film vind ik. Meer een televisiefilm eigenlijk. Denzel speelt een ge-wel-di-ge rol maar mr. Crowe weet mij niet te overtuigen.

    Ik zet liever nog een keer Goodfellas of Scarface op.
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

  7. #7

    Standaard

    Ik heb niet zo veel met dit soort films, voor mijn gevoel kabbelt het maar wat voort en er gebeurt nooit echt iets. Ik heb de film gezien en hoewel het tijdsbeeld goed wordt neergezet heb ik de DVD eigenlijk gelijk weer doorverkocht. Maar goed, zoals ik al zeg spreekt dit soort films mij niet zo aan. Godfather, Goodfelllas, Untouchables. Gewoon niet mijn genre denk ik.
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  8. #8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Raymond Gelmers Bekijk bericht
    Blijft een matige film vind ik. Meer een televisiefilm eigenlijk.
    Qua verhaal bedoel je dan waarschijnlijk, want ik denk niet dat je ooit een TV-film gaat tegenkomen met zo'n cast en hoge productiewaarde

    Ik vond het zelf best wel een uitstekende film die zich makkelijk kan meten met andere bekende films over de "rise and fall" van een gangster. En bovendien één van de weinige films die ik vond voorbijvliegen ondanks zijn behoorlijke lengte.

  9. #9

    Standaard

    Ik heb lang getwijfeld tussen de blu-ray en de 3-disc.
    (blu-verpakkig is enorm saai vind ik zelf).
    Gezien het feit dat deze erg laag geprijsd was (10,-) heb ik deze versie maar besteld...
    Ben benieuwd!

  10. #10

    Standaard

    Mooie uitgave van een geweldige film! Was weer genieten van Denzel.

  11. #11

    Standaard

    De film wordt gered door de laatste 3 kwartier en ook de aftiteling is heel erg leuk. Extra's zijn mooi op blu ray. Je leert de echte Lucas kennen (in woord en gebaar). Maar zo gangster was deze film niet. Verwacht geen grote schietpartijen piepende banden, nee het geheel wordt langzaam opgewarmd met twee verhaallijnen (op zich goed bedacht) van een rechercheur en een gangster in opkomst. Maar als ik na afloop in de vele extra's hoor hoe groot deze gangster was en hoeveel moorden hij wel niet had gepleegd, dan is het vreemd dat we hier weinig van terug zien. Als ik goed heb geteld maar 2. Het plot is inderdaad dun en die twee uur voor het laatste kwartier hadden voor mij anders worden ingevuld. Het reisje naar Bangkok ging voor mij eigenlijk een beetje te vlug. Daarvan zagen we eigenlijk veel te weinig. Punisher van Travolta vind ik bijvoorbeeld beter. De muziekkeuze vind ik wel aardig en de beelden zijn over het algemeen ook goed. Grappig vond ik de introductie van de magnetron en de naakte vrouwen die de "drugsfabriek".

    Al met al een aardige film maar niet wereldschokkend.
    Move to Movie
    UE55JS8000L 55 Samsung TV


    PANASONIC 4K PLAYER

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •