De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard RocknRolla [Blu-ray Disc]

    RocknRolla

    Warner bracht Guy Ritchie\'s nieuwste uiteraard ook uit op Blu-ray.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Deze kort in de collectie gehad, maar snel weer weggedaan. Nee, ik vond dit geen goede film. Typisch ritchie van de laatste tijd, veel gepraat maar weinig vertellen en stijl over inhoud. De karakters pakten me niet en vond ze niet goed uitgewerkt. De voice-over begon me echt tegen te staan en zoals gezegd, veel grappig bedoelde zinnen die mijn inziens niet goed uit de verf kwamen.

  3. #3

    Standaard

    Ik vond Revolver nog wel redelijk, in het begin althans, daarna raakte ik ook de draad kwijt. Heb daarom deze bewust gemeden, als het inderdaad weer terug is naar de 'oude' Ritchie zal ik deze wel eens, tegen een schappelijke prijs uiteraard, aanschaffen.
    Thandie Newton in HD is toch ook niet verkeerd .

  4. #4

    Standaard

    Film heeft mij kunnen boeien, maar dit wordt geen aanschaf, daarvoor zijn er teveel andere BR's die ik wel graag wil hebben....
    "Ik mag er dan uitzien als een eikel, ik ben het niet!!!"

  5. #5

    Standaard

    Toevallig gister gezien. Vond hem een tegenvaller. Ritchie is iig na het geweldige Lock, Stock en Snatch er niet beter op geworden...
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  6. #6

    Standaard

    Ik vond hem goed. Het is wel vrij typisch de "Ritchie-stijl" maar dan nog is ie beter dan het gros van andere hedendaagse films. Ritchie maakt eigenlijk de films waarvan ik zou willen dat Martin Scorsese ze zou maken. Het verhaal is in dit geval misschien niet heel speciaal maar dan nog wordt het zo geweldig verteld dat het geen moment verveeld. Ik heb niet veel met hedendaagse films maar over een film als deze zul je me niet snel horen klagen.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •