De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Midnight Meat Train, The [DVD]

    Midnight Meat Train, The

    Uitstekende horror naar een kort verhaal van Clive Barker.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Leuke horrorfilm voor een keer maar laat helaas totaal geen indruk achter.
    Geschikt voor 1 kijkbeurt.

  3. #3

    Standaard

    4 bollen voor de inhoud? echt waar? Dan moet je wel een die hard horrorfan zijn, want dit is echt pure bagger deze film...
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  4. #4

    Standaard

    Bagger is het zeker niet hoor, dat is wel erg overdreven... Ik zou de film eerder een ruime voldoende geven. Het acteerwerk is prima, en het geheel is leuk in beeld gebracht. Sommige cgi effecten ogen nogal... cgi :P Maar er zitten wel wat leuke splatterscenes in de film
    Het einde is inderdaad nogal far-fetched, maar ik kon er wel om lachen.
    Mijn thuisbios: LG OLED65C7V tv, LG UP970 4K blu-ray player, Denon AVR-2313 receiver, Klipsch RF-62 (fronts), Klipsch RC-62 (center), Klipsch RB-51 (rears), Klipsch Ksw-10 (sub)

  5. #5

    Standaard

    Eindelijk weer eens een interessante Horror film met een (onverwacht) creepy hoofdrol, een mooie, dreigende sfeer en een paar redelijk originele splatterscenes. En het einde, tja, dit zijn nou eenmaal de verhalen van Clive Barker, sla er de Books of Blood maar op na.

    Na de, welhaast eindeloze reeks middelmatige verfilmingen die de laatste maanden de horrormarkt overspoelt, vond ik deze toch ver boven de middelmaat uitsteken. 4 terechte bolletjes!
    ...One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew...
    --
    Blu-Ray: 350

  6. #6

    Standaard

    Het plaatje van een grimmig kijkende Vinnie Jones in een verlaten metrocoupé maakte mij benieuwd naar deze film die volgens de hoes de meest stylistische horrorfilm van de afgelopen jaren is. Wat kwam ik bedrogen uit. Het is een onzinfilm over een slager annex moordenaar (Jones) en een amateurfotograaf wiens wegen elkaar kruisen. De moordenaar pakt zijn slachtoffers standaard als de laatste metro verlaten is. Dit kunstje (incl. de lelijke CGI overgangen binnen de metro en een camera die van buiten de metro het voertuig inzweeft) wordt letterlijk elke keer herhaald. Daarnaast mist de film elke vorm van spanning, omdat je weet wat komen gaat. De film verzandt zo in een nietszeggend blood and guts verhaaltje. De bizarre conclusie van de film waarin het 'waarom' van de moordenaar wordt verklaard is eerder lachwekkend dan verhelderend. Zonde van je tijd deze film. Gelukkig heb ik de blu ray al verkocht!
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  7. #7

    Standaard

    Ik vond het wel een toffe film, zeker veel beter dan ik had verwacht. Haal deze film wel een keer uit de budgetbakken.
    Ikran is not horse!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •