Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234
De resultaten 76 tot 79 van 79 worden weergegeven.
  1. #76

    Standaard

    Na lange tijd weer eens gezien dit blijft een toppertje,en dat doet je goed tussen al die special effecten films.Gewoon top acteerwerk van de hele cast en een geweldige story.Er is trouwens spraake van een deel 2 of dit alleen geruchten blijven weet ik niet,maar een vervolg,is dit wel een goed idee,ik vind gewoon geen vervolg dat zou afbreuk doen aan deze nu al klassieker.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  2. #77

    Standaard

    Eindelijk eens gehuurd. Afgezien van het feit dat ik het einde al zo'n beetje kende door alle goede verhalen die ik er over hoorde, redelijk verrast, al had ik wat meer verwacht. Niettemin erg goede film met een knap staaltje acteerwerk van de gehele cast. Stephen Baldwin was een verrassing voor me!
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  3. #78

    Standaard

    Ik had veel goede verhalen gehoord van deze film, maar ik heb de film al twee keer gezien en tsja, sorry het kan me niet echt boeien.
    De line up was wel grappig maar voor de rest -naar mijn bescheiden mening- een middelmatige film.
    "Van geluk naar ongeluk is een kleine stap, van ongeluk naar geluk is een lange weg"

  4. #79

    Standaard

    Roger 'Verbal' Kint (Kevin Spacey) wordt ondervraagd door politie-inspecteur Dave Kujan (Chazz Palminteri) naar aanleiding van een grote explosie op een schip, waar tientallen criminelen om het leven komen, maar 'Verbal' als enige overlevende aan ontkwam. 'Verbal' vertelt Kujan over zijn contacten met een groepje criminelen, te weten Dean Keaton (Gabriel Byrne), Michael McManus (Stephen Baldwin), Fred Fenster (Benicio Del Toro), en Todd Hockney (Kevin Pollak). Na een succesvolle overval krijgen ze van ene Redfoot een klus in Los Angeles aangeboden. Als deze mislukt willen ze verhaal halen bij de opdrachtgever, de advocaat Kobayashi (Pete Postlethwaite). Deze blijkt te werken voor Keyser Söze, een meedogenloze crimineel. Van Kobayashi krijgen ze de opdracht om een Argentijnse boot volgeladen met drugs te overvallen. Als ze weigeren, krijgen ze een onaangename verrassing, waardoor ze eigenlijk geen keus hebben.

    Regisseur Bryan Singer heeft met "The Usual Suspects" een enorm goed in elkaar zittende misdaadthriller gemaakt. Het geniale plot wordt door flashbacks langzamerhand duidelijk gemaakt door de, wederom, magnifiek acterende Kevin Spacey. Hij kreeg hier dan ook zeer terecht een Oscar voor. Maar ook de rest van de cast levert uitstekend werk af. Je moet je hersens even flink aan het werk zetten om deze film te snappen en onder andere dat gegeven maakt dit meesterwerk een meesterwerk. Een zeer verdiende 9.5/10!
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •