De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Road to Perdition [Blu-ray Disc]

    Road to Perdition

    HD-uitgave van deze sterke film van Sam Mendes.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Deze ook in mijn bezit sinds een tijdje. Goede beeld en geluidskwaliteit en een sterke film.

  3. #3

    Standaard

    Hoewel beeld en geluid zeer goed zijn is het natuurlijk vooral de film zélf die indruk maakt!
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  4. #4

    Standaard

    Een van de betere films die ik de laatste tijd gezien heb, sterk verhaal, en alle acteurs spelen erg overtuigend.

    Beeld en geluid zijn uiteraard van topkwaliteit zoals je mag van verwachten van een Blu-Ray.

    Een aanwinst voor je collectie deze film.
    Grtz Ron

  5. #5

    Standaard

    De film komt vanavond op tv, maar toevalig heb ik hem pas gekocht op blu ray. De film is inderdaad erg donker, maar dat is vooral 's avonds geen probleem. Het is geen topkwalteit die inderdaad van je scherm afspat, maar daarmee kan ik leven. Minder tevreden ben ik weer over de witte stipjes die zo nu en dan toch in beeld komen, jammer! We hebben het hier toch over een film van 2001/2002. Het geluid is verder prima in orde.

    De film zelf is goed, maar niet uitmuntend. En het is zeker geen maffiafilm geworden. De mix drama/familie/maffia komt beter tot zijn recht. Bepaalde scenes zijn jammer genoeg uit de film gehaald, waarvan ik er eentje zeer betreur. Dat is in het motel (vader met zoon). De jongen mist zijn moeder en broer wat verder helemaal niet meer zo in de film voorkomt. En ook de kleine confrontatie tussen vader en zoon. Dit deel wat dus niet in de film zit komt later naar voren en dat mis je dan. In dat latere moment spreekt vader zijn zoon vermanend toe dat hij nou maar eens goed moest luisteren. Ik had zoiets van, heb ik iets gemist? Ja dat stuk wat ze eruit hebben gehaald. Wellicht dat dit en nog 2 stukken later weer terug komen in een extended version wat de film meer compleet maakt. Nog twee andere opvallende stukken. De bankovervalletjes met zoontje waren makkelijk uitgevoerd en gaf geen toegevoegde waarde aan het geheel. En de scene in het hotel bij informant waar de "fotograaf" op hetzelfde moment precies tegenover het hotel zat op dezelfde hoogte en alles in de gaten had.......ja ja het is allemaal wel heel toevallig.

    Overigens is de naam Road to Perdition verzonnen. De plaats bestaat niet. Misschien hadden ze hem beter Escape from perdition kunnen laten heten
    Laatst aangepast door pjblack : 05-09-2011 om 08:01
    Move to Movie
    UE55JS8000L 55 Samsung TV


    PANASONIC 4K PLAYER

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •