De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Mulholland Drive [Blu-ray Disc]

    Mulholland Drive

    De HD-uitgave van David Lynch’ hersenkraker en cultfavoriet.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Waarschijnlijk weer met 0,5 seconde censuur van Laura Harring's schaamhaar

  3. #3

    Standaard

    Leuk dat dit soort releases ook gerecenseerd worden.

    Het bekijken van 'Terug naar Mulholland Drive' zou ik trouwens willen afraden. Die docu heeft voor mij het mysterie van de film een beetje bedorven. Na het bekijken ervan zie ik nu ineens de logica achter het verhaal, en dat is iets wat ik niet wil van een Lynch-film.

  4. #4

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door spiff Bekijk bericht
    Waarschijnlijk weer met 0,5 seconde censuur van Laura Harring's schaamhaar
    Kijk, das nou weer jammer

  5. #5

    Standaard

    Koen, weet je zeker dat de edge enhancement ook daadwerkelijk EE is? Ik heb diverse screenshots gezien, en het beeld zag er niet verscherpt uit.
    If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. And my straw reaches acrooooss the room and starts to drink your milkshake... I drink your milkshake!

  6. #6

    Standaard

    Achterop de cover wordt overigens vermeld dat elke uitgave uit de StudioCanal Collection “doorlopend commentaar van een expert” bevat (m.a.w. een commentaartrack), maar dat is hier niet het geval.
    Deze tekst achter op de slipcover is eigenlijk een foutieve en onvolledige vertaling van de originele tekst die in het Engels staat vermeld in het boekje wat in de case zit en waar de rest van de titels vermeld worden in de Studio Canal Collection. Deze tekst luidt:

    Each Blu-ray comes with a "behind the scenes" commentary written by an expert on the subject as well as the ultimate in new, exclusive bonus content.
    Als je die tekst aanhoudt kloppen de extra's weer wel want het boekje zit erbij. Universal NL heeft alleen de tekst heel erg knullig vertaald.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •