Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 26 van 26 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door langejan Bekijk bericht
    Nee hoor, want volgens mijn bronnen komt deze 1 ste kwartaal 2011 ( 3D VERSIE AVATAR ). De actie van Panasonic 3DTV met gratis Avatar 3D loopt tot eind December, en daarna zou deze versie in de markt moeten komen.
    Als je geluk hebt ligt ie in Q1 2012 in de schappen als t al niet Q2 wordt. Panasonic heeft namelijk de exclusieve rechten om hem bij zijn 3DTV's te leveren en voor 2012 kan je dus echt niet anders dan deze manier aan de 3D versie komen. Ik denk dat hij hierop doelde.

    Ik weet t tis nog lang een jaar wachten maar t zal de moeite waard zijn.

    En die actie liep idd tot december maar alsnog heeft Pana nog steeds exclusieve rechten (tot begin 2012 dacht ik) en dat staat dus los van de actie. Nu de actie is afgelopen wil dat dus niet meteen zeggen dat ie al gelijk gaat uitkomen want zoals gezegd heeft Panasonic de rechten gekocht om em met zijn 3DTV's te leveren. De actie is dat ie gratis is, daarna (dit jaar dus) moet je daar gewoon voor betalen maar kan je em er nog steeds bij krijgen dus). Zullen ze overigens wel diep voor in de buidel hebben moeten tasten denk ik (maar dan heb je ook wat) maar waard was het wel denk ik.

    Is net zoiets vergelijkbaars als volgens mij Sony of Samsung heeft gedaan met een andere film alleen was die exclusiviteit niet zo lang doorlopen volgens mij. Kortom: nog ff geduld dus!
    Laatst aangepast door tranceguy : 27-02-2011 om 20:24

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •