De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.

Discussie: A-Team, the [DVD]

  1. #1

    Standaard A-Team, the [DVD]

    A-Team, the

    The A-Team keer na bijna 20 jaar afwezigheid terug, dit keer op het witte doek.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Een halfgeslaagde film. Bradley Cooper en vooral Sharlto Copley zijn uitstekend gecast als Face en Murdock. Die B.A. is echter maar een kuiken vergeleken met zijn illustere voorganger, de enige echte Mr T. En Liam Neeson is ernstig miscast; een goed acteur, mits in de juiste rol. Hij heeft gewoon niet de persoonlijkheid voor de rol van ijzervreter Hannibal en hij doet niet eens moeite om het zuidelijke accent te imiteren.

    Het verhaal is inderdaad een zeldzaam rommeltje met onverwachte plotwendingen die je niet ziet aankomen omdat ze gewoon volstrekt onlogisch zijn. Dit zou nog niet half zo erg zijn als de actiescenes er een beetje goed uitzagen. Maar helaas, de editor lijkt wel een overdosis Red Bull te hebben gehad. Met dat epileptische montagetempo kon ik het amper volgen. Doodzonde, want er zat genoeg potentie in, maar als ik niet kan bijhouden wat er explodeert en waarom, dan word ik niet echt het verhaal ingezogen.

    Pluspunt is dat de mannen onderling wel veel lol samen hebben. De volgende keer een iets coherenter plot en iets langere shots, dan komt het vast wel goed.

    6/10
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  3. #3

    Standaard

    Ik vond het eigenlijk een heel leuke film! Ik houd normaal helemaal niet van the a-team op TV (dan zap ik snel door), maar ik moest hier toch wel een aantal keer hard lachen. Ik houd ook over het algeen ook helemaal niet van komedies, maar deze film zat aardig goed in elkaar. In tegenstelling tot Roy vond ik het verhaal wel goed te volgen en de snelheid van de film hoort wel bij dit soort actie. Bovendien waren de mannen samen echt een geweldige groep, goed samenspel.
    Kom naarhttp://s4.zetaboards.com/filmbabies/ , voor als je even niet weet welke film je moet kijken!
    Nieuws, Recenties, Persoonlijke hulp, Film Tips/Flops en maak je eigen film Database.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •