De resultaten 1 tot 13 van 13 worden weergegeven.

Discussie: Inception [DVD]

  1. #1

    Standaard Inception [DVD]

    Inception

    Uitstekende en vernieuwende thriller van de regisseur van The Dark Knight

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Tja.....smaken verschillen.



    Ik blijf een gevoel houden dat er meer in had gezeten, als ze het verhaal er niet zo snel doorheen hadden gejaagd. Dat is het gevoel dat ik bij deze film had.

    En het einde was wel erg voorspelbaar,
    gewoon einde waarbij de tol stil zou vallen was juist voor deze film origineler geweest en had meer dramatiek aan het einde van de film gegeven. NU leek het meer op een B horror film waarbij de verslagen boze geest nog een keer nalachtte

    DUs ja, ik vond het wel een goede film, maar ze hebben hem een beetje afgeraffeld naar het einde toe. Dat had ik ook bij Iron Man 2.
    Marantz NR1501
    PS3
    Humax 5050C
    Popcorn Hour C200 (met LG104 BR)
    Mordaunt Short Premiere 5.1 speakers
    Panasonic 42G10

  3. #3

  4. #4

    Standaard

    Jup, een erg sterke film.
    Heb de blu-ray koffer hier klaar liggen, voor een herkijkbeurt op een geschikt moment (niet nu, daar ik nogal vermoeid ben). Want deze film moet je echt meerdere keren bekijken!
    Ik liep enigzins verward de bioscoop uit na het zien van de film. Deze film is de aankoop meer dan waard!
    Mijn thuisbios: LG OLED65C7V tv, LG UP970 4K blu-ray player, Denon AVR-2313 receiver, Klipsch RF-62 (fronts), Klipsch RC-62 (center), Klipsch RB-51 (rears), Klipsch Ksw-10 (sub)

  5. #5

    Standaard

    Film van het jaar voor mij, mag toch hopen dat Nolan een aantal oscars ontvangt voor dit meesterwerk. Sowieso de soundtrack, cinematography en special effects zijn wat mij betreft wat deze film tot een (audio)visueel spektakel maakt. Joseph Gordon-Levitt mag van mij ook wel de Oscar voor beste mannelijke bijrol winnen, wat speelt hij goed zonder al te veel op te vallen!

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Jordy van Buel Bekijk bericht
    Joseph Gordon-Levitt mag van mij ook wel de Oscar voor beste mannelijke bijrol winnen, wat speelt hij goed zonder al te veel op te vallen!
    Pff, zal al in zijn handjes mogen knijpen met een nominatie, laat staan winnen.
    "That's not the director's cut, that's called "The Asshole, Dredge Up Anything You Fucking Can, Put It Out There, and Let Some Schmuck Look at It for $13.99 Cut." -- Shane Black

  7. #7

    Standaard

    Zeker een enorm actie spektakel. Echter wel een beetje lang en met enorm veel geweld wat in een "droomwereld" (voor mij) niet zo logisch was. In dit concept zou je wakker worden als je in een droom sterft. Maar ze moeten het dan toch zo manipuleren dat dat niet kan met alle risico's van dien. En waarom zijn er explosieven nodig als een droom beëindigd wordt. Ik bedenk me nu dat ik ook bij Dark Knight dat idee had, geweld om het geweld. Dit is blijkbaar niet mijn favo regisseur.
    Laatst aangepast door Ge_Someone : 27-12-2010 om 20:57 Reden: opm. over Dark Knight

  8. #8

    Standaard

    Waar blijft de blu-ray recentie? Vooral vanwege het extra bonusmateriaal verdient deze een br-recentie.

  9. #9

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Franklin1975 Bekijk bericht
    Waar blijft de blu-ray recentie? Vooral vanwege het extra bonusmateriaal verdient deze een br-recentie.
    DVD.nl is afhankelijk van datgene wat er aangeleverd wordt door de distributeur en daar zal de Blu-ray waarschijnlijk deze keer niet onder vallen. Wellicht kun je zelf proberen een recensie te maken over de Blu-ray van Inception, we zijn namelijk nog op zoek naar recensenten

  10. #10

    Standaard

    Ik vond vooral het idee van Inception erg goed. Heel origineel dat dat bevalt altijd goed bij het publiek en verdient daarom ook zeker een oscar nominatie. Ik zeg daarentegen niet dat het de beste film is, ik ben het met basset dat het einde wat te wensen overliet. Het open einde was voor mij zeker niet logisch. Ik vond het een redelijk goed afgesloten film en met wat nadenken klopte alles. Alleen dat tolletje op het einde vond ik persoonlijk heel irritant.
    Bovendien vond ik de film ook iets te diep gaan. Als ze het gewoon hadden gehouden bij het binnendringen van een droom was het prima geweest, maar het idee van inception (het planten van een gedachte) was misschien iets te hoog gegrepen.
    Kom naarhttp://s4.zetaboards.com/filmbabies/ , voor als je even niet weet welke film je moet kijken!
    Nieuws, Recenties, Persoonlijke hulp, Film Tips/Flops en maak je eigen film Database.

  11. #11

    Standaard

    Zeer goede film, die je zeker meerdere keren moet zien. Net op Blu-ray gezien en het was echt prachtig, ook al ben ik wel wat visuele effecten gewend

    Een ding klopt voor mijn gevoel niet helemaal. Als ze in droomwereld 1 vallen, zweven ze in droomwereld 2. Maar als ze dus zweven in droomwereld 2, waarom dan niet in droomwereld 3?

    Voorts een prettige film, waarbij ik ook moet wennen aan het einde.
    "One Ring to bring them all and in darkness bind them"

  12. #12

    Standaard

    Heb zojuist Shutter Island gezien die ik goed vond, maar films als Dark Night trekt me totaal niet. Waar gaat of neigt Inception naar?
    Move to Movie
    UE55JS8000L 55 Samsung TV


    PANASONIC 4K PLAYER

  13. #13

    Standaard

    mmm ik denk...
    dat de tol op het einde toch valt, je ziet het misschien niet, maar het geluid 'klinkt' alsof hij toch valt als het beeld net weg is...
    Het geluid spreekt boekdelen bij deze film

    In elk geval en fantastische film vind ik, gisteren de Blu-Ray ff gekeken

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •