De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Machete [Blu-ray Disc]

    Machete

    Machete wil maar één ding en dat is wraak!

    Lees dit artikel
    Laatst aangepast door Ludo Keeris : 18-04-2011 om 17:03

  2. #2

    Standaard

    Jammer dat de extras ontbreken inderdaad, helemaal omdat Robert Rodriguez normaal altijd met leuke dingen komt als extras, waaronder kooklessen.

  3. #3

    Standaard

    Normaal gesproken wel, maar dit keer bestaan de extra's alleen uit een Audience Reaction Track, een aantal verwijderde scènes en twee trailers. Het blijft echter jammer dat ook die extra's ontbreken.

  4. #4

    Standaard

    Er zijn een aantal scens die in de trailers voorkomen maar niet in de film..ik vraag me af wat er met deze scenes gebeurd zijn..of er nog een unrated cut of extended edition komt..

    Hope is lost. Faith is broken. A fire will rise..


  5. #5

    Standaard

    Vermakelijke film, lekker lomp en voor het overgrote deel prima in orde. Bij de openingsscene lag ik al in een deuk. Maar voor een film die zo lekker fout en over-the-top is, had ik graag gezien dat de makers dit tot op het einde hadden volgehouden. Ik vond de climax echter maar een beetje ongeïnspireerd knallen en scheuren, terwijl Rodriguez hier naar mijn idee juist vet had kunnen uitpakken. En het eindgevecht is helemaal slapjes: als je Steven Seagal als eindbaas hebt, dan moet je toch echt met wat beters kunnen komen dan drie keer hakken en vervolgens harakiri . Dat het opzettelijk slecht is, is prima, maar dan wel graag leuk slecht. Nu was ik op het einde toch een beetje teleurgesteld.

    7,5/10
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •