De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.

Discussie: Pizza Maffia [DVD]

  1. #1

    Standaard Pizza Maffia [DVD]

    Pizza Maffia

    De pizza's vliegen je om de oren in deze vrolijke film van Tim Oliehoek

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Zit er iemand te wachten op een recensie van deze film?
    Ik zou graag wat meer blu ray recensies zien die er echt toe doen.
    b.v. once upon a time in the west.

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pulse Bekijk bericht
    Zit er iemand te wachten op een recensie van deze film?
    Ja, er zitten heel veel mensen te wachten op een recensie van deze film!
    Niet zo kortzichtig zijn en alleen maar aan jezelf denken. Lang nog niet iedereen heeft Blu-ray Disc. 85% van de mensen kijkt nog steeds DVD!.

    Ik zou graag wat meer blu ray recensies zien die er echt toe doen.
    Wat recensies betreft merken we dat de maatschappijen weinig interesse hebben om recensie-exemplaren beschikbaar te stellen van zgn. back-catalogus titels. Daar krijgen wij maar een beperkt aantal van binnen. Once Upon A Time in the West zat daar helaas niet tussen.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

  4. #4

    Standaard

    Misschien was het niet de juiste plaats om te benoemen, maar ik vondt dat er de laatste tijd niet zoveel recensies van de echt "grote en/of nieuwe films" verschenen, er komt zo ontzettend veel nieuw materiaal uit. Ik checkte altijd dvd.nl voordat ik iets kocht.
    Maar het is me nu dus duidelijk hoe dat komt. Bedankt voor het antwoord.

    Ontopic!

  5. #5

    Standaard

    zelde zo'n kansloze film gezien als deze. Misschien dat het snitzelparadijs wel net zo scoort maar dit zijn toch geen films meer. Wat een prut. Het "acteertalent" van die gasten is niveau gtst. Zogenaamde gangsters maar in mijn ogen gewoon domme "nieuwe Nederlanders" .
    Vergelijking met Transporter en the expendables vind ik zelfs grof. Je wil jason statham toch niet verglijken met die bondkraagjes ?
    Who put this thing together? Me, that's who! Who do I trust? Me!

  6. #6

    Standaard

    Ik zou een film onder geen enkel beding kansloos noemen. In mijn optiek was het zeer gewaagd van Oliehoek om 'Pizza Maffia' te maken. In deze film nam hij meer risico's dan de afgelopen Harry Potters bij elkaar. De waardering voor Nederlandse films door Nederlanders zelf is zo laag, dat hij probeert iets van Hollywood naar hier te brengen. Pizza Maffia heeft de drama, de actie van een matig product, maar niet iets wat je uit Nederland zou verwachten.

    Dat is wat ik aan Pizza Maffia waardeer, evenals de voornamelijk Franse 'Transporter'-films. Nee, ik vind Jason Statham geen briljant acteur, maar de wanneer waarop hij zich door een film beweegt, maakt het voor mij leuk een film met hem erin te kijken. Pizza Maffia had enkele acteerprestaties waar ik ditzelfde had. Het is de sfeer die het hem doet, het gevoel gekeken te hebben naar iets waar men zijn best op heeft gedaan, zoals bij 'The Expendables'. Ik sta nog steeds volledig achter wat ik heb geschreven.

    Natuurlijk besef ik dat een film als Pizza Maffia van het begin af aan al weggezet zou worden als zoals je zelf zegt "Nieuwe Nederlanders" die zich voordoen als gangsters. Maar als je net iets meer geniet, de film iets beter wil begrijpen, dan zit er meer achter deze film.

  7. #7

    Standaard

    Ik vind Jason Statham niet brilljant, maar wel tig keer beter dan deze van de straat geplukte jochies die denken (nouja denken) dat ze Tony Montana zijn.

    Deze film heeft niets met hollywood te maken, de actie is zo slecht, het filmwerk is slecht.
    Bepaalde personages hadden totaal geen rol, zoals het vriendinnetje van een van die gasten.

    De actie in Transporter is nog duidelijk aanwezig, neem die dikke Audi en de vechscene's en je snapt dat het géén vergelijking is met deze prul.
    Deze film doet iets wat het juist niet moet doen, namelijk neerzetten dat met een bondkraagje, een scooter, praten als een analfabeet, en rondzwaaien met een mes stoer zou zijn.

    Nee, deze film had beter niet gemaakt kunnen zijn.
    Who put this thing together? Me, that's who! Who do I trust? Me!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •