De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.

Discussie: Rabbit Hole [DVD]

  1. #1

    Standaard Rabbit Hole [DVD]

    Rabbit Hole

    Mooie film over het verwerken van het verlies van je kind.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb best lang gewacht met het kijken naar deze film. Heb namelijk een bloedhekel aan Nicole Kidman en vond het heel erg jammer dat Cynthia Nixon de rol niet gekregen heeft. Maar toen ik de film eenmaal keek was ik toch erg overtuigd van het geheel, ook van Nicole Kidman (al blijft het moeilijk om haar in close ups te zien. Dat gezicht is volledig verpest.) maar de film heeft een prachtig verhaal en is heel herkenbaar.

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door martijn0432 Bekijk bericht
    Heb namelijk een bloedhekel aan Nicole Kidman en vond het heel erg jammer dat Cynthia Nixon de rol niet gekregen heeft. Maar toen ik de film eenmaal keek was ik toch erg overtuigd van het geheel, ook van Nicole Kidman (al blijft het moeilijk om haar in close ups te zien. Dat gezicht is volledig verpest.) maar de film heeft een prachtig verhaal en is heel herkenbaar.
    Je hebt dus een 'bloedhekel' aan Nicole Kidman omdat haar gezicht je niet aan staat? Dat is vreemd. Zo kijk ik zelf nooit naar mensen (of in dit geval acteurs en actrices).

  4. #4

    Standaard

    Nee, dat zeg ik niet. Ik vind haar niet zo'n goede actrice (al overtuigde ze nu wel). Dat we haar gezicht een aantal jaar niet hebben zien bewegen draagt daar natuurlijk niet in positieve zin aan bij. Nu beweegt haar gezicht gelukkig weer, maar ziet er toch raar uit.

  5. #5

    Standaard

    Kidman ziet er tegenwoordig ook uit als Chucky uit Child's Play met al die plastische chirurgie. De film was overigens aardig voor een keertje. Kidman was eerder aantrekkelijker en doet in deze film alles een beetje op de automatische piloot.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •