De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.

Discussie: Limitless [DVD]

  1. #1

    Standaard Limitless [DVD]

    Limitless

    Snelle actiethriller met als onderwerp een bijzonder pilletje.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Audiocommentaar
    Regisseur Neil Burger geeft zijn commentaar bij de film. Hij zit blijkbaar in een klein studiootje, want hij klinkt erg dof en droog. Maar zijn commentaar is bij vlagen zeer interessant. Hij geeft voornamelijk zijn inzichten in de film weer en hoe hij tot bepaalde keuzes is gekomen. Hij vertelt onder meer ook hoe blij hij is dat Robert De Niro mee wilde werken aan deze film. Ook voorziet hij de luisteraar van enige achtergrondinformatie over het filmen. Het audiocommentaar is niet voorzien van Nederlandse ondertiteling.

    Alternatief Einde
    Er is een alternatief einde beschikbaar. Gelukkig heeft men voor het einde gekozen dat nu in de film is te zien, want dat is een stuk sterker dan het hier vertoonde einde.

    Trailer (2 min)
    De bioscooptrailer van de film, die net zo snel gemonteerd is als de film zelf.
    Er blijken meer extra's aanwezig te zijn:

    http://dvdinfo.be/bespreking.php?id=6114

    De dvd bevat naast enkele trailers (Immortals, Monsters, The Fighter en die van Limitless zelf) nog een aantal heel leuke, maar jammer genoeg vrij korte extra’s. Allereerst is er de mogelijkheid om de film te bekijken met audiocommentaar van de regisseur. Voorts vinden we een Alternate ending (6 minuten). Dit alternatief einde is weliswaar leuk, maar het einde waarvoor in de film zelf gekozen is, sprak ons meer aan. In A man without limits zoomen we gedurende een zestal minuten in op Eddie. We komen meer te weten over de keuzes die gemaakt zijn in de vormgeving van het personage. Ook Taking it to the limit: the making of Limitless (11 minuten) is het bekijken waard. Het enige grote nadeel van de extra’s is dat ze geen van allen van Nederlandstalige ondertiteling voorzien zijn.

  3. #3

    Standaard

    Op de versie die wij in huis hebben zijn die extra's niet aanwezig. Maar het kan komen omdat wij ook wel eens huurtitels krijgen aangeboden, niet de retailversies.
    Mogelijk dat ze die bij DVDinfo.be wel hebben gekregen.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •