De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Artist, The [Blu-ray Disc]

    Artist, The

    Prachtige hommage aan de stille film uit het Hollywood studiosysteem.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    mmm, heb gisteren de UK versie gezien en het viel me op dat er regelmatig banding/posterisatie aanwezig was, genoeg om te irriteren

    Meeste reviews zijn positief/zeer positief....

    Heb het idee dat instellingen wel goed staan, iemand een tip om posterisatie minder zichtbaar te maken via TV instellingen (natuurlijk niet ten koste van algehele beeldkwaliteit) ? heb panasonic 50VT20
    When I die I don't want no part of heaven
    I would not do heaven's work well
    I pray the devil comes and takes me
    To stand in the fiery furnaces of hell

    from "Youngstown" by Bruce Springsteen

    mijn collectie mijn verkoop topic

  3. #3

    Standaard

    Vandaag gezien. Ik ben een beetje verbaast over deze film. Ik snap niet helemaal dat je met het namaken van een 'silent' Oscars kunt winnen. Qua verhaal is ie niet echt bijzonder (het is praktisch een kopie van Singing in the rain) en productioneel zijn er genoeg stomme films die er mooier uit zien. Het zou een ode moeten zijn aan het klassieke Hollywood, maar herken dat niet. Inhoudelijk gebeurd er eigenlijk ook niet zo veel: de film heeft een vrij voorspelbaar verhaal.

    Ik ben een beetje teleurgesteld over deze film. Met het naar het heden brengen van de 'silent' zou toch veel meer mogelijk moeten zijn.

  4. #4

    Standaard

    Ik denk dat je het hele Oscar-circus niet (meer) serieus moet nemen. Ik heb een aantal films gezien die genomineerd waren voor Beste Film, maar vind alleen The Tree Of Life (heel) erg goed en Oscar-waardig.
    Ik denk dat bijv. Cannes Filmfestival of andere grote filmprijzen meer in ons straatje past afgaand of genomineerde films.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •