De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Tinker Tailor Soldier Spy [Blu-ray Disc]

    Tinker Tailor Soldier Spy

    Gary Oldman gaat als bijna gepensioneerd geheim agent op zoek naar een mol in de top van de Britse spionageorganisatie MI-6.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb het echt geprobeerd maar ik ben niet verder gekomen dan de eerste 3 kwartier. Er gebeurde werkelijk niets wat me boeide........

  3. #3

    Standaard

    op zich prima, alleen het eindspel is weinig verrassend we plaatsen wat valse info, kijken wie er reageert en we hebben de mol te pakken; standaard protocol om een mol los te weken

    aankleding, acteren etc. zijn zoals review vermeld top, zou 7.5/10 geven
    When I die I don't want no part of heaven
    I would not do heaven's work well
    I pray the devil comes and takes me
    To stand in the fiery furnaces of hell

    from "Youngstown" by Bruce Springsteen

    mijn collectie mijn verkoop topic

  4. #4

    Standaard

    Ik heb de LE vanuit de UK in huis en wilde deze graag aanvullen met de NL editie vanwege de NL subs. Maar nu heb ikzelf het idee dat de UK versie wat donkerder is, waardoor met name de grain veel minder storend is. Hebben anderen dit ook vastgesteld (ervan uitgaande dat je net als ik in de gelegenheid bent ze beide te testen)?
    "One Ring to bring them all and in darkness bind them"

  5. #5

    Standaard

    Ik heb UK de uitvoering en de grain was mij daar inderdaad niet opgevallen. Zo te lezen heeft de UK uitgave sowieso het betere beeld. Verder heeft het ook een interview met de schrijver John Le Carre van 30 minuten ofzo. Dit interview is bijzonder de moete waard. Nadeel van Uk uitgave is dat het alleen SDH ondertiteling heeft en dat heb je wel nodig om het verhaal goed te kunnen volgen. Neemt niet weg dat deze film wat mij betreft de beste film is van de laatste 4 á 5 jaar.

  6. #6

    Standaard

    Ik viel na een krap uur in slaap bij deze film. Ongelooflijk traag, en te weinig spanning. Ik heb niets tegen trage films (in tegendeel), maar dit boeide mij gewoon totaal niet.
    Ik ga het zeker nog eens proberen, want met name de aankleding van het geheel was indrukwekkend, net als gary Oldman. Voor nu laat ik deze film liggen.
    Mijn thuisbios: LG OLED65C7V tv, LG UP970 4K blu-ray player, Denon AVR-2313 receiver, Klipsch RF-62 (fronts), Klipsch RC-62 (center), Klipsch RB-51 (rears), Klipsch Ksw-10 (sub)

  7. #7

    Standaard

    Prima vertolkingen in een toch wel moeilijk te volgen verhaal van deze film.
    Het onderwerp, spionage tijdens de Koude Oorlog, zal wellicht niet iedereen kunnen boeien, vooral ook omdat het realistisch wordt weergegeven en niet als een actieprent à la James Bond, het wordt getoond zoals het was dus, grauw en kil.
    Puike vertolkingen dus, vooral van Gary Oldman die hiervoor een Oscarnominatie in de wacht sleepte maar helaas niet kon verzilveren.
    Ik heb wel geboeid zitten kijken naar deze prent, maar denk niet dat iedereen opgetogen zal zijn over deze film. Smaken verschillen nu eenmaal.

  8. #8

    Standaard

    Een heel andere film dan ik verwacht had, erg sober en met weinig effectbejag, maar daarom niet minder goed. De traagheid zorgt voor een mooi soort plotgedreven spanning zonder te leunen op typische filmkunstjes. Een hele kunst, maar daarom zeker niet ieders kostje.

    Nadeel van dit soort films is dat ze niet erg duidelijk namen koppelen aan personages, daar moet je als kijker geleidelijk zelf achter komen. Het maakt het geheel redelijk naturel en niet zo overduidelijk gestructureerd als veel andere thrillers, maar soms ook lastig te volgen. Maar ik vond het zeker de moeite waard.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  9. #9

    Standaard

    Zojuist deze blu-ray van E1 eens vergeleken met de Duitse release, en de helderheid is echt veel te sterk opgedraaid in de E1 release en de bitrate is ook maar matig, Ik merk dit wel vaker bij DFW en E1 releases jammer genoeg.
    DVD Profiler TV: Samsung PS60E6500 60inch Plasma Reciever: Onkyo HT-S990-THX Speakers: Onkyo 7.1 Mediacenter:

  10. #10

    Standaard

    Er is een beperkt aantal extra’s beschikbaar, hieronder nader besproken. Deze zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling.
    Alleen de interviews hebben Nederlandse ondertiteling, die net als bij de film eerst stukje moet terug spelen om te laten werken. Waar ik me ook aanstoor is dat je de trailers en die extra's niet kan pauzeren.

    Wat betreft de grain dat kan je oplossen door je tv op Bioscoop functie te zetten, wordt donker hier door. Vergelijkbaar met een overbelichte 2D versie die in 3D beter te bekijken is, omdat 2D te overbelicht is.
    Was beter geweest als deze donkere versie als standaard op de schijf hadden gezet.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •