Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 29 van 29 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    het is allemaal gelul want als ze episode 3 niet zouden maken kijk dan even hoe die z'n eigen markt ingooit want dan kan die ook niet zijn box uit brengen met alle 6 de films die die op 4 verschillende uit zal brengen want we kennen lucas nu natuurlijk wel een beetje en daar zit echt veel geld in die rick is echt een sukkel om hier over te beginnen ik heb die man toch nooit gemogen

  2. #27

    Standaard Verkoper!

    Het is overduidelijk dat deze man heel tactisch voor de lancering van de nieuwe dvd zulke uitspraken doet in de hoop de verkoop ervan (positief) te beinvloeden!.
    Ik snap het op zich wel want dat miljoentje verlies is zo erg op die miljarden industrie van hun!. Nee, serieus zo erg is het niet, de meeste mensen blijven toch wel dvd's kopen.
    Als het fenomeen van 'illegaal' kopieren echt toegankelijk wordt voor iedereen dan is er duidelijk wel een probleem. Op dit moment steld deze man het goed als hij zegt dat het illegaal kopieren vooral geconcentreerd is rond een bepaalde leeftijdsgroep, zeg van puber tot dertiger?. Studenten bijvoorbeeld, die hebben over het algemeen geen geld, gaan dus niet naar de bios (niet vaak), kopen weinig dvd's, dus wat zeurt hij nou over illegaal downloaden?. Het is dan toch juist goed om film te promoten!, zien ze de 'geweldige' films die hij produceerd (euh-hum). Misschien willen ze dan wel de DVD KOPEN, voila, illegaal kopieren kan ook een positief effect hebben en dat weet hij ook wel. Ze moeten gewoon slimmer zijn in het bespelen van de markt. Misschien zouden ze zelf films op internet moeten zetten ofzo!, weet ik veel, wees in iedergeval wat creatiever dan dit Ricky Boy!!!.

  3. #28
    Johan van den D.
    Guest

    Standaard

    foutje

  4. #29

    Standaard

    Het blijft jatten ....

    Marco
    I find your lack of faith disturbing

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •