Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 32 van 32 worden weergegeven.

Discussie: Gravity (Blu-ray)

  1. #26

    Standaard

    Mensen, dit is geen gewone film , maar een KUNSTZINNIGE FILM. Een film voor puristen op het gebied van de moderne manier van filmen alsook op 3D gebied en special effects, vandaar ook al die Oscars voor technische snufjes in de film industrie...Ik vond er geen klap aan...!!!

  2. #27

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pieter Rijkers;1968281[B
    ...Misschien dat ie nog ergens in een bios draait..[/B]
    http://www.pathe.nl/film/17073/gravity/agenda

  3. #28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door lockedfor Bekijk bericht
    Ik heb de film gekeken met de ff-knop voor veel delen, maar nergens heb ik gezegd dat ik al van plan was de ff-knop vanaf het begin te gebruiken. Dus je stelling klopt niet. Het klopt wel dat ik niet positief aan de film begon, maar dat maakt dat nog niet anders.


    Hoe kan je een band krijgen met een George die voor de 3D alleen maar een beetje rondkart in zijn jetpack? En Sandra, daar kan ik dan nog inkomen dat je minder band krijgt met ff, doch kreeg ik ook niet het idee dat ik iets miste (je weet natuurlijk niet wat ik allemaal wel en niet zonder FF heb gezien (ff indekken))


    Ik heb niets overgeslagen, alleen - om bij een boekvergelijking te blijven - de sleutelwoorden gelezen.


    Dit is 1 van eerste films waar ik ooit de ff-knop heb gebruikt. Of ik de film zonder of met FF had gekeken maakt voor mijn oordeel niets uit. De euvels (voor mij) in de film zitten er toch in, dun verhaal en onlogische beslissingen (niet alleen van Sandra). Als de film minder traag was geweest en met een sterker verhaal had ik het zeker een beter film gevonden. Ik vind genoeg 'trage' films leuk (heb een aardige classic-collectie met dergelijke films), maar deze film....nee, daarvoor vond ik het geheel te rommelig.
    Hoe je het ook wendt of keert: als je de FF-knop gebruikt heb je voor dat gedeelte alleen een deel van de film beleefd, namelijk het visuele, en dan nog niet hoe het bedoeld was door de makers omdat je het versneld afspeelt.
    Al het andere, zoals geluid, montage, tempo, samenhang, symboliek enz mis je allemaal.

    Natuurlijk staat het je vrij om je mening te geven, maar die is over de gehele film i.m.o. dan van geen enkele waarde. In mijn beleving kun je inderdaad de film dan net zo goed uitzetten, want tijdens het gedeelte wat je versneld hebt afgespeeld, heb je dus toch maar (gedeeltelijk) voor één aspect van de film beleefd.

    Om in jouw boekvergelijking te blijven: je hebt alleen een samenvatting gelezen, maar dan kun je echt geen waardevol oordeel geven over het boek.


    Wel grappig trouwens dat mensen als het uitkomt 'flinterdun verhaal' gebruiken.
    Een film is veel meer dan alleen het verhaal. Ik haal maar weer mijn voorbeeld aan van The Shawshank Redemption, de nummer 1 van de IMDB; die film heeft toch ook een erg simpel verhaal, maar door de uitvoering lijkt het mensen toch wel aan te spreken .....

    In dit geval raad ik ze aan om wat extra's te bekijken; misschien kun je dan wat meer uit de film halen.

    En voor de duidelijkheid: ik probeer geen meningen te veranderen; als je de film niets vond: geweldig .

  4. #29

    Standaard

    Iedereen zijn eigen mening.
    SONY KDL40z5500 | SONY UBPX700B | Onkyo TX-SR577 | Energy Take Classic 5.1

  5. #30

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door lockedfor Bekijk bericht
    Iedereen zijn eigen mening.
    Dat klopt helemaal .

  6. #31

    Standaard

    Ik heb een beetje een gemixt gevoel overgehouden aan deze film.
    Ten eerste, waar ik al bang voor was, dacht ik na een tijdje kijken van "is dit het nu, de film waar iedereen zo laaiend over is". Gewoonlijk probeer ik neutraal aan een film te beginnen en vermijd trailers, recensies, en dergelijken, maar bij deze film kun je de "hype" moeilijk vermijden.
    Ik had geen band met Sandra waar ik die bij bijvoorbeeld Tom Hanks in Cast Away wel opbouwde en haar acteerprestatie,s vind ik nou ook niet echt boven haar normale doen, en zo gaf heel de film bij mij een overhypte gedachte.

    Maar vreemd genoeg heeft de film mij toch zodanig weten te boeien dat de ander half uur buitengewoon snel voorbij is gevlogen, wat een beetje in contra ligt met de negatieve ervaring die ik hierboven schreef.

    Deze film binnenkort maar eens gaan herzien om een nieuw oordeel te vellen.
    UHD Blu-ray's: 244Blu-ray's: 1129DVD's: 226

  7. #32

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frenkel Bekijk bericht
    Ik had geen band met Sandra waar ik die bij bijvoorbeeld Tom Hanks in Cast Away wel opbouwde...
    Grappig, ik heb al jaren een band met miss Bullock en kom daar nooit meer van af . Maar ik denk dat dit inderdaad een film is die je meerdere keren moet zien om hem te kunnen waarderen en op zijn waarde te kunnen schatten. Ik had namelijk in de bioscoop precies hetzelfde gemengde gevoel (met uitzondering dan van jouw ontbrekende band met Sandra (...)). En dat werd dan nog versterkt door de matige IMAX-projectie in Pathé Amsterdam Arena. Ik heb inmiddels de 3D Blu-ray binnen, dus binnenkort maar weer eens bekijken.

    TV: Samsung UE55F8000 (3D) / Samsung UE49KS8000 (4K) | Blu-rayspeler: Oppo UDP-203 (4K/3D, regiovrij) / Panasonic DP-UB9004EG (4K/3D) | AV-receiver: Yamaha RX-A2080 Aventage / Yamaha RX-A880 Aventage | Luidsprekers: KEF KHT3005SE 5.1 / Dali Ikon 5 Mk2 | Surround koptelefoon: Sony MDR-HW700DS | Draadloze koptelefoon: Apple AirPods Max

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •