Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 33 van 33 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Als het goed is krijg ik hem van het weekend. Met een pluche-beestje, Via een vriendin die bij de Blokker werkt. Nog met koritng ook. Ik kan niet wachten (dat doe ik al 20 jaar )
    Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakataluk, agh burzum-ishi krimpatul

  2. #27

    Standaard E.T

    Kunnen we niet al die E.T dvd's Up Beamen naar ET en zn FamiE.T


    Te vaak gezien helaas vind m nu al irritant worden
    "We're Running out of Time"

  3. #28

    Standaard

    Prima beeld, prima geluid, nauwkeurige modernisering van oudere animaties.
    Inhoudelijk blijft het dezelfde 100% gezinsfilm voor jong en oud.
    Ik ben blij dat ik deze heel voordelig bij MM in de collectie kon opnemen.

  4. #29

    Standaard

    Ik zag de nieuwe versie voor het eerst toen ik 'm in mijn R1 giftset editie aantrof, en ik moet zeggen dat het me niet meeviel: de toegevoegde scenes deden erg onnatuurlijk aan en van de 'opgepoetste' effecten vond ik er somige TE mooi uitzien (bijv. de shots nadat E.T. achtergelaten is). Eerlijk toegegeven: somige van die shots vond ik juist ook wel weer goed passen, maar toch hou ik het maar bij de originele versie.

  5. #30

    Standaard

    ik heb vorige zaterdag deze versie van ET gekocht voor 7,50 €. voor die prijs kon ik hem niet laten liggen ! wel jammer dat de orgineele versie er niet op staat, maar echt vervelend vind ik dat niet. zekers niet voor die prijs.
    Because i rock does not mean i'm made from stone !

  6. #31

    Standaard

    Mooie DVD uitgave voor de 20ste verjaardag van ET. The Extra Terrestrial van Steven Spielberg, zoals vermeld in de recensie, verkrijgbaar in 3 verschillende versie's. Ikzelf heb voor deze Special Edition 2-Disc versie gekozen, niet alleen omdat ik hem voor een spotprijs op de kop heb wezen te tikken maar ook maar omdat ik de mooie 3-Disc versie een beetje teveel van het goede vind. Ja, je krijgt de film in twee verschillende versie's maar op Disney DVD's word dit procéde ook toegepast en slaagt men er wel in om hem op één en dezelfde disc te zetten. Maar ja mag buiten deze kleine kanttekening eigelijk niet klagen en zou ik gewoon moeten zeggen ,een erg mooie DVD, en laat ik de keuze aan ieder die het wens. Enkel raar dat er geen audio-commentaar is voorzien. Eén van de grootste kaskrakers aller-tijden en beloond op technisch vlak met 4 oscars. Ooit werd er van E.T. verteld dat het de beste Disney-familiefilm was die niet uit de Disney-Studio's is voorgekomen. Bijzonder mooie soundtrack van John Williams.
    liefhebber van de echt cinema en de echte grote klassiekers

  7. #32

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door fredje-astaire
    Ja, je krijgt de film in twee verschillende versie's maar op Disney DVD's word dit procéde ook toegepast en slaagt men er wel in om hem op één en dezelfde disc te zetten.
    De reden dat beide versies niet op dezelfde DVD staan heeft ermee te maken dat het oorspronkelijk niet de bedoeling was om de originele versie uit te brengen. Op het laatste moment hebben ze besloten dat wel te doen, maar toen lag de DVD al bijna in de winkels.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door fredje-astaire
    Enkel raar dat er geen audio-commentaar is voorzien.
    Spielberg doet niet aan audiocommentaren, dus zo raar is dat niet.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door fredje-astaire
    Bijzonder mooie soundtrack van John Williams.
    Inderdaad. Een van mijn meest favoriete soundtracks.

  8. #33

    Standaard

    Misschien wel een van de beste jeugdfilms die er gemaakt is voor zowel jong als oud,en aan kracht nog zeker niets verloren heeft.Het verhaal weet moeiteloos een lach maar ook ontroering te triggeren bij je,dit alles word ondersteund door een prachtige soundtrack.Er word goed geacteerd door de grotendeels nog jonge cast en de special effecten zijn mooi gedaan,zeker voor die tijd (1982).Natuurlijk zit er ook een onderliggende boodschap in de film en mag een happy ''Spielberg'' ending niet ontbreken.Een regelrechte en tijdloze classic die in geen collectie mag en kan ontbreken 9/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •