BBI DVD: The Agency en Dissappearing Acts op DVD

Bekend van TV:
TOPFILM \'THE AGENCY\' NU UIT OP DVD
Terrorisme. Biologische wapens. Een nieuw tijdperk…een nieuwe oorlog…

Putten, oktober 2003 - BBI \'BeBest In DVD\' brengt in november een aantal kwalitatief hoogwaardige DVD-titels op de markt. Op 6 november lanceert BBI \'The Agency\'. Deze topfilm is bekend van Yorin als televisieserie, en zit boordevol actie dat geen seconde verveeld.

Deze magistrale film, die de rillingen over je lijf doet lopen, komt van vermaard filmmaker Wolfgang Petersen (The Perfect Storm, In the Line of Fire, Air Force One). Onder de vleugels van the Central Intelligence Agency en diens wereldwijde netwerk zet hij wederom een weergaloze sensatie in beeld en geluid neer. Werk je bij The Agency, dan is elke werkdag een kwestie van leven of dood, of je nu vecht tegen terroristische aanslagen of strijdt tegen nucleaire bedreigingen en biologische wapens. Gespecialiseerde agenten van de CIA maken gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen en spelen een centrale rol achter de geheime acties die topspion Matt Callan (Gil Bellows, Alli McBeal, The Shawshank Redemption) buiten in het veld moet ondernemen…

The Agency kort samengevat:

Cast: Gil Bellows, Will Patton, Gloria Reuben, Paige Turcco, Beau Bridges en Daniel Benzali
Genre: Actie/Thriller
Tijdsduur: ca 90 minuten
Keuring: 16 jaar
Geluid: DTS / Dolby Digital 5.1 / Dolby Digital 2.0


Verkoopprijs € 9,99

TOPFILM \'DISAPPEARING ACTS\' NU UIT OP DVD!
Het échte leven, de échte liefde

Putten, oktober 2003 - BBI \'BeBest In DVD\' brengt in november een aantal kwalitatief hoogwaardige DVD-titels op de markt. Op 6 november lanceert BBI \'Disappearing Acts\'. BBI verwacht van deze topfilm in de top 20 van de verhuurlijst te belanden. De verhuurcijfers van Disappearing Acts scoorden in september hoge ogen en lijken de verwachtingen van BBI te bevestigen. Het Nederlandse publiek is in de ban van Wesley Snipes en Sanaa Lathan!

Disappearing Acts vertelt het verhaal van bouwvakker Franklin Swift (Wesley Snipes) en muzieklerares Zora Banks (Sanaa Lathan). Zora verhuist van Chelsea naar Brooklyn om geld te besparen voor een demo in de hoop een platencontract binnen te slepen. Franklin droomt ervan een aannemersbedrijf op te zetten dat gespecialiseerd is in restauratie. In hun relatie worden ze eindeloos geconfronteerd met financiële, sociale en werkgerelateerde uitdagingen. De liefde van het koppel wordt continue op de proef gesteld en Franklin en Zora zien zich keer op keer genoodzaakt de kracht van hun relatie te testen. Deze film over moderne liefde is gebaseerd op de bestseller Disappearing Acts van Terry McMilan, door de New York Times geroemd als het liefdesverhaal dat op het punt staat te exploderen. Disappearing Acts presenteert een diep inzicht in de verschillende vlakken van een moderne relatie.

Is de liefde tussen Franklin en Zora sterk genoeg om alles te overwinnen?


Disappearing Acts kort samengevat:

Cast : Wesley Snipes (Blade 1&2) en Sanaa Lathan
Genre : Speelfilm
Beeld : Widescreen 16:9
Tijdsduur : 116 minuten
Keuring: 12 jaar
Geluid: DTS / Dolby Digital 5.1 / Dolby Digital 2.0


Verkoopprijs : € 9,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Kasper P.  |  12-10-2003

The Agency is een goede tv-serie, ik neem aan dat dit de pilot is? Gezien de prijs van de rest van de BBI dvd's koop ik me hem wel 8)
Lees meer >

RemcoZ  |  08-10-2003

De titels zeggen me erg weinig en ze komen ook niet op mijn verlanglijstje, maar ik vind de adviesprijs heel erg netjes.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina