Dit is de trailer van de aangrijpende en zinderende bioscoopfilm Only You

Logo

Dit is de trailer van de Nederlandse bioscoopfilm ONLY YOU 

Zinderende en aangrijpende love story met Egbert-Jan Weeber en Claire Bender

UTRECHT - Dutch FilmWorks lanceert vandaag de trailer van Only You. Het aangrijpende en zinderende liefdesverhaal met Egbert-Jan Weeber en Claire Bender in de hoofdrollen is vanaf 3 augustus in de bioscoop te zien. Naast Weeber en Bender zijn er rollen voor o.a. Monic Hendrickx, Peter Paul Muller, André Dongelmans en Jennifer Welts. 

BEKIJK HIER DE TRAILER

 

Poster Only You

 

OVER ONLY YOU
Elisabeth (Claire Bender) staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde. Haar leven gaat eigenlijk zoals het komt en je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Arthur (Egbert-Jan Weeber) staat op het punt alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, verandert alles. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven ze zich volledig over aan elkaar. Even bestaan hun plannen en de rest van de wereld niet meer; er is alleen nog maar die ander. Beseffend dat niets vanaf nu meer hetzelfde zal zijn, worden hun levens nogmaals compleet op zijn kop gezet wanneer Elisabeth ontdekt welk groot geheim Arthur met zich meedraagt.

OVER DE MAKERS
Only You is geregisseerd door Jonathan Elbers (Hunter Street, Fashion Chicks, De Club van Lelijke Kinderen) en het script is van Anna Pauwels (Soof de Serie, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Zwaar Verliefd!). Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop. Only You is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met Videoland en Dutch FilmWorks. De film kwam tot stand met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina