Liefde, bedrog en geld in de dramaserie Bluf - Seizoen 2 vanaf 17 nov verkrijgbaar op DVD

Just Entertainment presenteert.

BLUF – Seizoen 2

Vanaf 17 november verkrijgbaar op DVD

Bluf - Seizoen 2 DVDLiefde, bedrog en geld – heel veel geld – vormen de ingrediënten van de Nederlandse dramaserie Bluf. De serie volgt een vriendengroep die per toeval in de bruisende en sexy pokerwereld rolt als blijkt dat één van hen een groot pokertalent heeft. Na het succesvolle eerste seizoen van Bluf is afgelopen september het tweede seizoen gestart op RTL 5. Achmed Akkabi (Moordvrouw, Rabat), Jan Kooijman (Hartenstraat, Verliefd op Ibiza), Javier Guzman (Flikken Maastricht) &  Géza Weisz (Homies, Alleen maar nette mensen) spelen in Bluf hechte vrienden. In seizoen 2 wordt hun vriendengroep uitgebreid met Teun Kuilboer (Smeris, De Heineken Ontvoering). Daarnaast speelt Najib Amhali bareigenaar Dries Alesso en is Yolanthe Sneijder – Cabau weer te zien als manager Shira Goudsmit. Vanaf 17 november is het volledige tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie beschikbaar op DVD.

Synopsis Bluf – seizoen 2
Bluf draait om de goede vrienden Philip (Achmed Akkabi), Tjé (Géza Weisz), Hein (Javier Guzman) en Mark (Jan Kooijman), wiens levens volledig veranderen als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. In dit tweede seizoen wordt de vriendengroep uitgebreid met onlinepokertalent Julian (Teun Kuilboer) die voor flink wat onrust zorgt. In seizoen 2 beleven ze gezamenlijk weer allerlei avonturen vol humor, spanning, vriendschap en seks.

Productie
Bluf wordt geproduceerd door NL Film die diverse succesvolle films en televisieseries op haar naam heeft staan, zoals Penoza, Dagboek van een Callgirl, Zwarte Tulp & het nieuwe Bureau Raampoort.

Specificaties:
Speelduur:
400 minuten (10 x 40 minuten)
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 12, Seks en Grof taalgebruik
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €19,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina